kozan.gr: Τα φετινά κάλαντα (2020) από τα παιδιά της “Κιβωτού” στον Άργιλο Κοζάνης (Βίντεο)

24 Δεκεμβρίου 2020
07:20
Κανένα σχόλιο

Κάθε χρόνο «στα κάλαντα», τέτοια μέρα μπορεί να βλέπατε κάπου μέσα στα στενά της πόλης μας, στην Κοζάνη, να κυκλοφορεί ένα κόκκινο λεωφορειάκι (άσπρο πλέον). Από μέσα του έβγαιναν άνθρωποι με ακορντεόν, κιθάρες, μαράκες, ντέφια, κουδουνάκια, τρίγωνα, χαμόγελα, κεράσματα….. Ναι εμείς ήμασταν! Το Πλήρωμα της “Κιβωτού”, που εδώ και 20 χρόνια από τότε που “καλαφατηθήκαμε”, λέμε τα κάλαντα στα παιδιά μας. Φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, επιλέξαμε αλλιώς να σας τα πούμε! “Προσαράξαμε” στην αυλή μας. Μαζί και το κόκκινο λεωφορειάκι. Τηρήσαμε τις αποστάσεις με ασφάλεια και τις καρδιές μας κοντά. Κρατήσαμε το χαμόγελο μας και την καλύτερη διάθεσή μας όπως κάθε χρονιά που λέμε τα κάλαντα. Σκεφτήκαμε ότι τελικά φέτος, «θα τα πούμε» σε περισσότερα σπίτια! Κάλαντα Ικαρίας λοιπόν! Ελάχιστα πειραγμένα από μας. Ξέρουμε, δεν είμαστε νησιώτες αλλά έχουμε καπετάνιο, πλήρωμα και ολόκληρο ξύλινο καράβι που ταξιδεύει με όλους τους καιρούς! Αφιερωμένο στα παιδιά μας με όλη μας την αγάπη! «να τα πούμε;» Και του χρόνου στην πόρτα σας… -Ιδιαίτερες Ευχαριστίες στους :Χάρη Γυμνόπουλο, Ρία Μαδίκα και Γιώργο Μαδίκα, που κάλυψαν εθελοντικά αυτή την προσπάθεια μας για να “στείλουμε” τα κάλαντα στα παιδιά!

Περισσότερες πληροφορίες για το Παιδιατρικό Κέντρο “Κιβωτός” θα βρείτε εδώ: http://www.kivotos-amea.gr/
– video editor : fb: Sky Hunter, Harris Gymnopoulos, Ria Madika, george madikas instagram:https://www.instagram.com/sky_hunter_…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.