Μ. Καραμπατζιάς: “Με την κοινή δήλωσή τους οι βουλευτές της ΝΔ του Νομού Κοζάνης επιβεβαιώνουν τον εμπαιγμό την κοροϊδία των κατοίκων του ΒΟΪΟΥ”

24 Δεκεμβρίου 2020
18:45

Δήλωση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωση του Δήμου ΒΟΪΟΥ Μιχάλη Καραμπατζιά. Με την κοινή δήλωσή τους οι βουλευτές της ΝΔ του Νομού Κοζάνης επιβεβαιώνουν τον εμπαιγμό την κοροϊδία των κατοίκων του ΒΟΪΟΥ. Φταίνε λέει οι προηγούμενοι ( ΣΥΡΙΖΑ) για την χωροθέτηση των διοδίων .ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ καταργήστε τα εσείς , εσείς είστε κυβέρνηση . Πάντως και οι προηγούμενοι και οι σημερινοί ακολουθούν την ίδια πολιτική λειτουργούν τα διόδια και τα εκχωρούν σε ιδιώτες. Ας βγάλει συμπεράσματα ο λαός και με τον αγώνα του να τα καταργήσει.

4 σχόλια

  • Δημοτική Αρχή κατώτερη των περιστάσεων, σφύριζε αδιάφορα ολο αυτό το διάστημα ,καταδικάζοντας για άλλη μια φορά το Βόιο και δη το άνω Βόιο.

  • οι κατοικοι του βοιου μπορουν να πανε κι απ τον παλιο δρομο.. αλλοι εκαναν το δρομο ..εβαλαν τα δικα τους λεφτα και τωρα πρεπει να τα χαρίσουν στον καράμπατζια.. έλεος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.