Eπιστολή Βουλευτών Ν. Κοζάνης της Ν.Δ. προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τα μέτρα που λήφθηκαν λόγω COVID-19 και υποβολή προτάσεων

24 Δεκεμβρίου 2020
20:10

Στις 21/12/20 οι τέσσερις Βουλευτές Ν. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας αποστείλαμε επιστολή προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τα μέτρα που λήφθηκαν λόγω COVID-19 και διατυπώσαμε συγκεκριμένες προτάσεις. Αξιολογήσαμε κριτικά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από άποψη έντασης και ποιότητας και ειδικότερα ως προς την επίδρασή τους στην τοπική επιχειρηματικότητα η οποία επηρεάστηκε σημαντικά.

Οι προτάσεις μας αφορούν στην υποβοήθηση λειτουργίας της αγοράς και των λαϊκών, στον χωροταξικό προσδιορισμό του προβλήματος και στη συνέχεια εστίαση για λήψη μέτρων. Τέλος ζητήσαμε τη λήψη θετικών μέτρων υπέρ των επαγγελματιών του Ν. Κοζάνης και δεσμευτήκαμε να συμβάλλουμε άμεσα στην εξειδίκευσή τους εφόσον γίνει αποδεκτή η πρότασή μας.

Οι Βουλευτές Νομού Κοζάνης
Στάθης Κωνσταντινίδης
Παρασκευή Βρυζίδου
Μιχάλης Παπαδόπουλος
Γιώργος Αμανατίδης

27 σχόλια

  • Η καρέκλα των πολιτικών έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για την ολοκλήρωση της 4ετίας γεμάτη αγώνες και δημοσιεύσεις για το καλό μας βρε των προβάτων.
    Όσο υπάρχει τράπουλα
    θα βγαίνουνε ρηγάδες,
    κι όσο υπάρχουν δάσκαλοι
    θα βγαίνουν μαθητάδες.

  • Καλά θα κάνατε οι προτάσεις σας να ήταν για την στήριξη του συστήματος Δημόσιας Υγείας. Για προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού, αναβάθμιση νοσοκομείων. Και καλά θα ήταν αυτά να τα κάνατε ΧΘΕΣ και όχι τώρα που η περιοχή παραπαίει.

    • Σιγά μωρέ που παραπαίει. Μην τα παραλές, χαλάρωσε λίγο. Τους πιο φραγκάτους κατοίκους έχει η περιοχή που λες. Και δύο χρόνια καραντίνα να μας επιβάλλουν, δεν έχουμε ανάγκη εμείς εδώ. Είμαστε πριγκηπάτο, το χρήμα ρέει άφθονο. Αφήστε την κλάψα.

      • Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Τόσο φανατισμός πια;
        Δεν ξέρω που τα βρίσκεις τα λεφτά εσύ αν και υποψιάζομαι, αλλά υπάρχουν συμπολίτες μας κυρίως μικρόεπαγγελματίες που έχουν να δυο ευρώ να μπαίνει στο σπίτι τους από τον Απρίλιο.
        Ντροπή σου χρονιάρες μέρες Ντροπή σου

  • Η δυτική Μακεδονία ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ με την βίαιη απολιγνιτοποιηση
    Δεν έχετε βγάλει κιχ για την χωματερή αμιάντου σε μια από τις πιο καθαρές περιοχές της χώρας
    Κι άι μας έχετε ζαλίζει με τα διοδια
    Και με τα μέτρα της αποτυχημένης διαχείρισης του κορονοιου
    Αλλά αριστεία ήθελε ο λαουτζίκος που ακούει Μητσοτάκης και παθαίνει πατατρακ

  • Εκτός απο τους εκτός τόπου και χρόνου βουλευτάς μας…τον δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη..εζυγίσθησαν εμετρήθησαν και ευρέθησαν ελλιπέστατοι…κρίμα γι αυτόν τον τόπο…πολύ κρίμα

  • Οι προτάσεις θα έπρεπε να είναι και για την μεταλιγνιτική εποχή με σχεδιασμό κ έργο να δηλώνει υπεύθυνα θέση σχέδιο πρόγραμμα σε μετάφραση θέσεων εργασίας κ όχι διακοσμητικό ρόλο κ να βγαίνουν προτάσεις από βουλευτή άλλης περιοχής. Να ψηφίσουμε τότε εκείνους! Παρακαλώ να περάσει!

  • Τελικά δεν ευχαριστείται με τίποτε ο Κοζανίτης – πολίτης…
    Ειλικρινά απορώ…
    Μια χαρά κίνηση τη βρίσκω.
    Κύριοι Βουλευτές μην τους ακούτε.
    Προχωρήστε μπροστά.
    Ο,τι και να κάνετε ούτως ή άλλως θα σας λογοκρίνουν..
    Καλά Χριστούγεννα!

  • Εάν είναι για κάτι «θετικό» ο καθένας χωριστά λες και δεν είναι στο ίδιο κόμμα, λες και είναι «μαλωμένοι», και να η μια πίσω από την άλλη οι ανακοινώσεις «Κατόπιν Ενεργειών μου».
    Τώρα που η ανικανότητα των «Αρίστων» του «επιτελικού κράτους» του Πρίγκιπα της «Αγίας οικογένειας» έφτασε στο μη παρέκει, και θα τους πάρει όλους στο λαιμό του, κοινές παρεμβάσεις των τεσσάρων εκλεκτών του νομού, μπας και γίνουν τα δάκρυα ποτάμια, διότι και στα διόδια και στα μέτρα της καραντίνας είναι πλέον αργά για δάκρυα , και οι ευθύνες έχουν διεύθυνση και ονοματεπώνυμο.
    Χρόνια Πολλά
    Καλός να μας βγει.
    Και καλός να μας μπει ο Νέος χρόνος

  • Εσείς στέκεστε “κλαρίνο ” μπροστά στον Χαρδαλιά και προσπαθείτε να μάς πείτε ό,τι στείλατε και προτάσεις!!!
    Καλό το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο!!!
    Απέμειναν 2 χρόνια ακόμη
    Ρωτήστε τούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πού είναι;;;
    Καλές Γιορτές!!!!

  • Αυτοί οι 4 ανύπαρκτοι τύποι νομίζουν πως θα περπατάνε στο δρόμο και θα βρίσκουν άνθρωπο να τους πει μια καλημέρα, εκτός απ’ τους Γκρούεζες. Θα νομίζουν ότι διαρκώς βρέχει, καλό είναι να κρατούν και μια ομπρέλα από δω και πέρα.

  • Εύχομαι να γίνουν πολύ νωρίτερα οι βουλευτικές εκλογές
    Τότε θα σας στείλουμε και εμείς επιστολή Στάθη Παρασκευή Μιχάλη και Γιώργο αγρανάπαυσης!!!

  • Πολύ αυστηροί γίναμε ξαφνικά. Είχαμε χρόνια να δούμε τόσο δραστήρια εκπροσώπηση στη Βουλή. Να τους συγκρίνουμε με τους προηγούμενους; Ούτε για πλάκα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.