kozan.gr: Πρόστιμο 1500 ευρώ στον ιερέα του Μαυροδενδρίου διότι, σύμφωνα με την παράβαση που βεβαιώθηκε, λειτουργούσε παρουσία πέντε πιστών – Από 300 ευρώ πρόστιμο στους πιστούς

27 Δεκεμβρίου 2020
12:12

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, πρόστιμο 1500 ευρώ βεβαίωσαν, σήμερα Κυριακή 27/12, στον ιερέα του Μαυροδενδρίου, τα αστυνομικά όργανα ελέγχου, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, λειτουργούσε στο κάτω μέρος του ναού του χωριού (στο χώρο δεξιώσεων), παρουσία πέντε πιστών. Με βάση το ΦΕΚ, περί των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την Π.Ε. Κοζάνης, ως τις 30/12, οι τελέσεις λειτουργιών  πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από θρησκευτικό/θρησκευτικούς λειτουργό/λειτουρ-γούς και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό (όπως ιεροψάλτης, νεωκόρος). Επίσης στους πιστούς βεβαιώθηκε, για τον καθένα, πρόστιμο, ύψους 300 ευρώ. Πάντως, όπως αναφέρει στο Kozan.gr, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αιμίλιος Σπανίδης,  εκφράζοντας την αντίθεσή του για την επιβολή των προστίμων, ανέφερε πως επρόκειτο για τρισάγιο στη μνήμη των τριών ιερέων οι οποίοι υπηρετήσαν στο ναό τα προηγούμενα 70 χρόνια, ενώ τα 5 άτομα στα οποία βεβαιώθηκαν τα πρόστιμα δεν ήταν πιστοί (με τη γενική έννοια) αλλά μέλη της επιτροπής του ναού.

kozan.gr

141 σχόλια

    • μεγα εγκλημα εκανε δημιουργησε μεγαλη εστια! Αν φας εσυ 300 ευρω επειδη μεζευτηκατε 4 ατομα στο μαγαζι σου θα κβγεις κ θα κλαις.

    • Φιλελεύθερε τιμα την ελευθερία που επικαλείσαι κ το δίκιο γιατί μακάρι 5 να ήταν κ στα σούπερ αλλά βάλατε την εκκλησία πιο κάτω απ τα σούπερ κ μιλάτε κι από πάνω αντί να απολογειστε γιαυτό. Ντροπή σ όλους όσους συνενουν σ αυτή την αθλιότητα κατά της εκκλησίας.

    • Εσύ αγαπητέ φιλελεύθερε που είσαι τόσο λάρτς, άραγε απο που πληρώνεσαι απο ΔΕΗ – Δημόσιο, μέσα απο την άνεση του καναπέ σου γίνεσαι Εισαγγελάτος..
      Ονοματεπώνυμο εχεις άραγε και κρύβεσαι στην ανωνυμία σου..
      Οσο για το συμβάν υπάρχουν τα όργανα της τάξης που την εφαρμόζουν..

      • δηλαδη εσυ που λες το ονομα σου νομιζεις οτι τρομαζεις κανεναν; ή θα σε φοβηθουμε; κι αλλες φορες το ειπες αυτο ,οσο το ΑΤΜ και η δεη πληρωνει ακομα θα σας ανεχομαστε,δυστυχως!!!

      • Το πρόβλημα σου είναι το ψευδώνυμο μου, όχι η τοποθέτηση μου.

        Υ.Γ.: Ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι, ούτε ροκανίζω δημόσιο χρήμα παριστάνοντας τον “εργολάβο” (παρ’όλο που τελευταία είναι πολύ της μόδας το δεξιός με κρατικό χρήμα)

    • Βρηκες την λυση.
      Ευγε.
      Μπραβο.
      Αντε κ καλες γιορτες.
      Σπανιζουν τετοιοι παπάδες
      Στα σουπερ που γινεται ο κακός χαμος τπτ δν λεμε.
      Τετοιοι ειμαστε.
      Ας φαγωθουμε μεταξυ μας.
      Καλη ορεξη

    • Σιγα ρε μεγαλε …στην δική σου δουλειά αυτές τις ποινές εφαρμόζετε οταν παρανομειτε?.να μας πεις με τι ασχολείσαι για να ξέρουμε!!

    • Όταν στα σουπερ μάρκετ γίνεται Ο χαμός, αυτοί γράφουν 5 άτομα σε αίθουσα 500 τμ !!! Και όσον αφορά φίλε “φιλελεύθερε” (ή να σε αποκαλώ “Τζήμερο”;;;;) την ποινή που προτείνεις, έχει να κάνει μόνο με τις καπιταλιστικές ιδεοληψίες και φαντασιώσεις σου, που δεν έχουν να κάνουν με την ανθρωπιά και την λειτουργία της κοινωνίας

      • Ανθρωπιά είναι να σέβεσαι και την υγεία του συνάνθρωπού σου, όχι η μείωση ή διαγραφή του εκάστοτε προστίμου.

        Το οτι η πολιτεία μπορεί να έχει αποτύχει στην τήρηση των μέτρων που έχει θεσπίσει δεν δίνει το δικαίωμα σε εμάς τους πολίτες να παραβιάζουμε και τα μέτρα αλλά και την λογική (όσο είναι στο χέρι μας βέβαια).

        Υ.Γ. Όταν νοσήσει κάποιος λαϊκός και δεν βρει κρεβάτι, μήπως να ζητήσει βοήθεια από το ιερατείο που θα νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο;

    • Για όλους που πέσαν αν με φάνε.

      Προβλέπεται συγκεκριμένο πρόστιμο, εγώ πρότεινα ως πολίτης μιας δημοκρτικής χώρας αυστηρότερο πρόστιμο, ποιό το πρόβλημα σας;

      Και όσον αφορά τα ΜΜΜ και άλλες εκδηλώσεις όπου παρατηρείται συγχρωτισμός, το σωστό είναι να μειωθεί ή και να εξαληφθεί όχι να δημιουργήσουμε μία επιπλέον εστία συγχρωτισμού επειδή οι υπέυθυνοι δεν μπορούν να ελέγξουν μία άλλη.

  • Πέντε πιστοί…;;;;; Τι λέτε ρε. Γρήγορα στη φυλακή. Ενώ χθες, Σάββατο βράδυ σε τηλεοπτικό σόου, με δύο τραγουδίστριες και κάμποσους άλλους, ο ένας δίπλα στον άλλο, με αγκαλιές, με φωνές με τραγούδια και με φιλιά στο στόμα…… !!!!εκεί δεν κολλάει. Εκεί δεν παρεμβαίνουν οι αρμόδιοι;;;

      • Συμφωνώ…Σας εφτεξε ο πάτερ…Το Πάσχα μας κλείσανε λόγω δήθεν lock down ,και δεν μπορέσαμε να πάμε στην εκκλησία…τώρα πάλι τα ίδια… πεθαίνουν οι δικοί μας και ούτε να τους χαιρετισουμε δεν μπορούμε γιατί ετσι έχουν πει….μπαχαλο η κατάσταση…Τώρα μας υποχρεώνουν να κάνουμε και το έμβολιο…δεν πάμε καλά….Ο Χριστόδουλος καλά έλεγε πολλά άλλα τον φάγανε….

  • Πρέπει να ντρέπονται οι κυβερνώντες στα μέσα μαζικής μεταφοράς 40 άτομα στης εκκλησίες κανένας ντροπή ντροπή ντροπή!!!

  • Αν έχουμε κράτος ισονομίας και ισοπολιτείας κανονικά ο ιερέας δεν πρέπει να πληρώσει ,όπως ο πρωθυπουργός μας φωτογραφήθηκε με τους μηχανόβιους στην Πεντέλη και η γυναίκα του έκανε μοτοcross

    • Πολυ σωστα! Κανενας δε θα τολμουσε να επιδωσει προστιμο στον καθε πρωθυπουργο που θα παρανομουσε ενω σε εναν ιερεα που ειναι και αμεμπτου ηθικης και ασκει πραγματικο λειτουργημα εκει πρεπει να εφαρμοστει ο νομος!! Τι υποκρισια!!

  • Παραμονή Χριστουγέννων στα περισσότερα σούπερ μάρκετ της πόλης μας γίνονταν το έλα να δεις εκεί δεν υπήρχε συγχρωτισμός? Όσο για την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη λες και είχαμε προεκλογική συγκέντρωση τών πρώην καλών εποχών!!Ο πάτερ μας πείραξε και τά 5 άτομα σε μια αίθουσα 500 τετραγωνικών. Έλεος!!!!!

  • Όπως μου έλεγε ο πατέρας μου στην κατοχή οι καταδότες φορούσαν κουκούλα για να μην τους αναγνωρίσουν οι συντοπίτες τους. Σήμερα με το κινητό κάνουμε την καταγγελία . Αλήθεια αντέχουμε ένα νέο εμφύλιο;

  • o συγκεκριμένος Ιερέας δεν κάνει ποτέ παράνομες λειτουργίες τα κάνει πάντα με βάση που ορίζει ο νόμος ήταν οι νεοκοροι λυπάμαι πολύ !!!

  • Είναι παραβάτης και καλά του έκαναν. Γιατί όμως μόνο 1500. Εμένα αν άνοιγα το μαγαζί μου θα μου έριχναν 3000 και ζω απ’τον Οκτώβριο με ψίχουλα ενώ o παπάς έχει το μισθό του βρέξει χιονίσει

  • 5 άτομα;;; Φυλακή γρήγορα ισόβια
    5 άνθρωποι αποφάσισαν να ανάψουν ένα κερακι και μα παρακολουθήσουν την λειτουργία που όπως διαβάζουμε μάλλον είναι προσωπικό του ναού και τους αντιμετωπίζετε και παρουσιάζετε το γεγονός σαν έγκλημα.
    … Κράτος δικαίου σου λέει μετά.

    ς κοιτάξτε να κάνετε κάτι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και αφήστε τις εκκλησίες έχετε βγάλει χολη μόνο η εκκλησία μας εμεινε πάρτε το χαμπάρι.

    ΚΡΙΜΑ!!

  • Χριστούγεννα 2020, στη (νέο)δημοκρατική Ελλάδα κρυφά κοινωνάμε σε πείσμα της αντίχριστης εξουσίας!

    Χριστούγεννα 2020, στη (νέο)δημοκρατική Ελλάδα θα ανοίξουμε καινούργιες κατακόμβες γιατί η άθεη εξουσία δεν επιτρέπει να εκκλησιάζεται και να κοινωνάει ο Λαός του Θεού!

    • Πες τα μια δεν παίρνει από τον κόσμο και την βοήθεια που κάνει δεν λέγεται, αν θέλεις αυτός με το μαγαζί του ας γίνει πάπας

    • Πέντε άνθρωποι σε μια εκκλησία είναι το πρόβλημα στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές δεν υπάρχει κορονοοιος κάποιοι θα πρέπει να σοβαρευτούν έχουν γεμίσει οι δρόμοι από ανθρώπους οι τοπικοί φορείς πρέπει να μην κρύβονται

  • Oι τόποι λατρείας σε έσχατη περιφρόνηση. Ούτε σε επίπεδιο κομμωτηρίων! Ουδέποτε και από κανένα δεν πολεμήθηκε ανηλεώς το πλήρωμα των πιστών.
    Το μήνυμα είναι για μία ακόμη φορά σαφέστατο: Μακριά από τις εκκλησίες!

    κύριοι βουλευτές της κυβέρνησης να τον χαίρεστε τον αρχηγό σας.

  • Κι όμως μεγαλώσαμε με το:
    Όταν έρθουν οι αριστεροί
    Θα μας σφάξουν
    Θα μας κλείσουν τις εκκλησίες
    Θα μας πάρουν τα σπίτια
    Τώρα ας τα λουστούμε με τους Φαρισαίους και υποκριτές στυλ Κικίλια:”δήθεν γιορτή τα Χριστούγεννα”

  • Γιατι σχολιαζουμε εμεις ειτε θετικα ειτε αρνητικα ειτε αδιαφορα και δεν παιρνει θεση η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ,που ειναι και η προισταμενη αρχη;

  • Γινε παπας να εχεις μισθο βρεξει χιονισει τι μας το παιζεις επιχειρηματιας λοιπον αλλα οπως λεει ο σοφος λαος βαρια η καλογερικη μονο μπλα μπλα….

  • Η υπερκτιμηση του γεγονότος προκάλεσε αυτό το αποτέλεσμα.
    Η σωστή έρευνα και η εφαρμογή των μέτρων από τα άτομα που πάρεβρίσκονταν, και δεν ήταν πάνω από εννια, αποτελεί υπεράνω εφαρμογή του νόμου. .
    ΔΙΑΓΡΆΨΤΕ ΤΏΡΑ
    ΤΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ

  • Έχουμε καταστραφεί οικονομικά ψυχολογικά τα νεύρα μας είναι σε άθλια κατάσταση και ο άλλος κάνει τρισαγιο λέει λες και δεν μπορούσε να περιμένει να περάσει όλο αυτό…
    Και σας φταίει οποίος πήρε την αστυνομία ρε δεν πάτε καλά!!!

    • Εσυ τι εισαι ρε φιλε που θα πεις τον παπα ποτε θα κανει το τρισαγιο;;;;
      Κανε κ χριστουγεννα το καλοκαιρι αν δεν σε βολευει η ημερομηνια.
      Πατε καλα μωρε ή λαλησατε απο την καραντίνα;;;
      Κ κατι ακομη ο αλλος ποιος ειναι;;;ο παπας;;;; οντως τωρα;;;

  • Πέντε άνθρωποι σε μια εκκλησία είναι το πρόβλημα στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές δεν υπάρχει κορονοοιος κάποιοι θα πρέπει να σοβαρευτούν έχουν γεμίσει οι δρόμοι από ανθρώπους οι τοπικοί φορείς πρέπει να μην κρύβονται έτσι και αλλιώς προδότες ήτανε πάντοτε;;

    • Κάποιος καλοθελητής τον κάρφωσε,μικρός ο χώρος για λειτουργία ή τρισάγιο εγινε το παρατράγουδο και όλοι βρήκαμε θέμα να σχολιάζουμε την ..παρεκτροπή του πατέρα!
      Για τα κρούσματα που δεν λένε να μειωθούν,έχετε καμμία άποψη – εξήγηση;
      Μήπως είναι πολλοί όσοι δεν τηρούν τα μέτρα;

  • οι ουρες στα σουπερμαρκετ επιτρεπονται απο Δευτερα ας βγαλουμε φωτογραφιες για το τι συμβαινει καθε μερα στα σουπερ

  • Μπράβο στον ιερέα. Δεν είμαι από την περιοχή, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για τον ιερέα στο Μαυροδένδρι. Μπράβο του!

  • Στα κανάλια τύπου OPEN που συνωστιζονται και φιλιούνται στο στόμα δεν έχει κορονοιο και πρόστιμα; Όχι βέβαια ε; Αντιθετος μοιράζονται από σήμερα αλλά 18 εκατομμύρια για το εποκοινωνιακο παιχνίδι με τον εμβολιασμό.

  • Ποια ψυχούλα αυτά που αρπαζετε απ’ τους εργαζόμενους σας και ζητάτε δώρα και επιδόματα πίσω.και έχετε και ανασφαλιστα ποσά παιδια.επςιδη θιγετε μαγαζιά τωρα.τουλαχιστον η εκκλησία βοηθάει και πέντε ανθρωπους.

  • Κρίμα, μόνο κρίμα για όποιον κάλεσε την αστυνομία για 5 πιστούς. Στα σπίτια μας μπορούσαμε να μαζευτούμε 9 για Χριστούγεννα στην εκκλησία, που η συγκεκριμένη είναι 500 τετραγωνικά μόνο ο παπάς και ο ψάλτης. Τα χρήματα που θα δοθούν για το πρόστιμο η εκκλησία θα τα έδινε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

  • Αν (λέω, αν) είστε τρολάκια, απ’ αυτά που πληρώνονται για να φτιάχνουν κλίμα (ως αυθόρμητοι σχολιαστές) υπέρ των κομμάτων (εν προκειμένω της κυβέρνησης), να το γνωρίζετε ότι
    ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ…

  • Εσεις οι αθεοι με κουκουλες τυπου δωσιλογου γιατι δε κανετε θεμα για το τεμενος που δημιουργησε ο σωτηρας μιτσοτακης εκει μεσα με τα ραμαζανια πανε προσκυνανε τον αλλαχ!!!!

  • Μόνο στο Μαυροδένδρι??? Εκπλήσομαι!!! Στα αλλά χωριά και στις δύο μεγάλες πόλεις του Νομού τι γίνεται δλδ??? Κάποια καφενεία επίσης???

  • ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΟΛΛΑΕΙ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

      • ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΕΦΟΣΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

  • 1)Στην πρωτοψάλτη;
    2)Στην ομόνοια;
    3)Στην Πάρνηθα;
    4)Στην συγκέντρωση της 17 Νοεμβρίου;
    Αυτό λέγεται δημοκρατία και έχουμε ισονομια;
    Ντροπή!!!!

  • Λυπάμαι πολύ γιατί ο συγκεκριμένος Ιερέας κρατούσε τους νόμους και είναι πολύ καλός δεν ήταν παράνομος πρέπει να διαγραφεί η κλήση πάτερ μαζί σου !!!

  • Κάπως πρέπει να μαζέψει λεφτά το κράτος για να πληρώσει τα δώρα!!

    Ντροπή ντροπή ντροπή στο σούπερ μάρκετ δεν κολλάει ο ιος;;

  • ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΩΡΕ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ;Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ???? ΝΑ ΠΛΕΡΩΘΕΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ….

    • Όχι κυρία μου δεν έκανε το μεράκι του ο πάτερ όπως γράφεται το μεράκι τους κάνουν αυτοί που τρέχουν στα παγκάκια και στις πλατείες όπως κ στα σούπερ μάρκετ κοσμοσυρροή χωρίς αποστάσεις,ας αφήσουν ήσυχο τον πάτερ είναι υπεύθυνος κ πολύ καλός άνθρωπος,ας αφήσουν ήσυχες τις εκκλησίες μας από την στιγμή που τηρούνται τα μέτρα.

  • Φιλελεύθερε… Πες μας το όνομα σου να σε καμαρώσουμε. Γιατί αλλιώς και εσύ και οι απόψεις σου… Τζάμπα μάγκας!!!
    Ντροπή σου…
    Αυτές οι συμπεριφορές μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.
    Απίστευτη κατάσταση…
    Υπάρχει θεός και βλέπει… Όλοι θα κριθούμε κάποια στιγμή και τότε… Αλίμονο μας!!!

    • ένας λόγος που έχει καταντήσει τριτοκοσμικό κράτος η χώρα μας είναι η ανυπακοή στους νόμους και ακόμα χειρότερα να το θεωρούμε μαγκιά

  • Όταν πας στο s/m με 500 -800 άτομα δεν σε πειράζει τα 5 στα 500™ στην εκκλησία θέλεις να βάλουν 1500 € πρόστιμο και να μην πληρώνεται ο ιερέας. Πες μας τι δουλειά κάνεις

  • Αλήθεια
    Τόσο καιρό που η περιοχή είναι σε λοκνταουν οι υπεύθυνοι της πολιτείας τιμωρηθηκαν με πρόστιμο για την μη εφαρμογή του νομου,αφού τα κρούσματα δεν περιοριζονται

  • πάτερ είσαι άξιος τόσο ως άνθρωπος όσο και ως ιεράρχης τυχερό το ποίμνιο σου μην στεναχωριέσαι ο θεός υπάρχει και βλέπει τις πράξεις μας όσο για τον κύριο σε πολλά εισαγωγικά θα ήθελα να του πω πως θα μπορούσε να τα πάει και καλύτερα καταγγέλλοντας πρώτα από όλα τον ευατο του, στις τράπεζες που πηγαίνει για να δει αν πληρώθηκε την σύνταξη του ενώ ξέρει ότι τα λεφτά μπαίνουν τέλη του μηνά, στα σούπερ που ψωνίζει περιμένοντας στις ουρές σαν πρόβατο και σε τόσες άλλες του κοινωνικές δραστηριότητες που ενώ ξέρει ότι δεν πρέπει να κάνει για να προστατέψει και καλά τον ευατο του και τους οικείους αυτός πάει και καταγγέλει τον παπά του χωριού του που έκανε μνημόσυνο !!!! (ΕΛΕΟΣ) μαζί με τους επιτρόπους του ναού για τους εκλιπόντες πατέρες του χωριού του τι φαρισαϊσμός ΘΕΕ μου.
    Υ.Γ Πάτερ συνέχισε το σημαντικό σου καθημερινό έργο απτόητος εμείς σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε

  • Ντροπή σε αυτόν τον καλό άνθρωπο – χωριανο μας που πήρε τηλ την αστυνομία, και φυσικά θα πάει κάποια στιγμή στην εκκλησία να ανάψει κ καιρι άξιος. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΆΛΛΟΥ

  • στη (νέο)δημοκρατική Ελλάδα η εξουσία αξιοποιεί κάθε είδους, ύφους και ήθους ρουφιάνους (με “κουκούλες” ή με στυλό, μικρόφωνα και κάμερες) και τιμωρεί με εξοντωτικά πρόστιμα τον πιστό λαό και τους «αμφισβητίες παπάδες».

  • Γι αυτό θα μας τα πάρει όλα η Τουρκία ακουτε;;;;

    Δεν πιστεύουμε

    Τον διπλανό μας θα τον καρφωσουμε

    Γιατί εμείς μπορούμε να κάνουμε εμφύλιο στη χώρας μας η Τουρκία οχι

  • Ο Ιούδας δεν πέθανε ποτέ ακόμα προδίδει κ σταυρώνει τον Χριστό μας …κ ας είναι βρέφος ημερών …όπως ο Ηρώδης που θα έσφαζε όλα τα νήπια που γεννήθηκαν εκείνη την εποχή .ΑΙΣΧΟΣ

  • Μένω άναυδος από τον αριθμό των σχολίων υπέρ του παπά. Μακάρι να είναι οι 4-5 εκνευρισμένοι που έφαγαν το πρόστιμο. Ο νομός για κάποιο λόγο βρίσκεται σε σκληρή καραντίνα και η λειτουργία με κόσμο απαγορεύεται! Τελεια και παύλα,ορθώς έπεσε το προστιμο. Και στο Βόιο τέτοια περιστατικά ακούγονται… Και μετά αναρωτιόμαστε από που προέρχονται τα κρούσματα… Και φυσικά στον εοδυ κανείς δε λέει ότι βρέθηκε στην υπογα της εκκλησίας για να γίνει σωστή ιχνηλάτηση…

  • Εμείς που τηρούμε τα μέτρα και τόσο καιρό δεν πηγαίνουμε στις ενορίες να κοινωνήσουμε η να ακούσουμε – πάρουμε μέρος στη θεία λειτουργία, τι φταίμε; Αυτές οι θιτσες με τα ταγερακια γιατί πρέπει να παίρνουν εμάς στο λαιμό τους;; Αυτές που γράφουν στα παραπάνω σχόλια (από τα λίγα ποστ που έχει πάνω από 110 σχόλια) δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όσο θα πηγαίνουν αυτές στην εκκλησία άλλο τόσο δεν θα μπορούμε να πηγαίνουμε εμείς η όλοι μαζί; Αυτή η γενιά δεν θα βάλει ποτέ μυαλό. Κοιτούσε πάντα τον εαυτό της.

  • Τον πατερ αυτό τον γνώρισα τα τελευταία χρόνια στο Μαυροδεντρι και τον εκτίμησα ιδιαίτερα για την απλότητα, την ευγένεια, την ανθρωπιά που διέκρινα.
    Επίσης μου έκανε πολυ θετική εντυπωση κατά την διάρκεια του κορονοιου όσες φορές τον συνάντησα σε κάποιες τελετές ήταν πολυ τυπικός και ιδιαίτερα προσεκτικος στα μέτρα που εφαρμόζονταν.
    Νομίζω ότι κάποια παρεξηγηση εγινε

  • Οσοι παραβαίνουν τους νόμους πληρώνουν το τίμημα!
    Ηθική αυτουργία σε διασπορά του κορονοιού,θανατικού!
    Λίαν επιεικώς ετιμωρήθη!
    Durus lex,sed lex!
    Πρέπει να ισχύει για άπαντες!
    Ο νόμος δικάζει παραπτώματα και οχι αξιώματα

  • Τι κρίμα για αυτές τις τοποθετήσεις που διάβασα ένα έχω να πω πως αν προσέχαμε σχολαστικά δεν θα είχαμε την απώλεια των 5000 συνανθρώπων μας με πολύ αγάπη χρόνια πολλά καλή χρονιά!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.