Δήμος Βοΐου: Υπογραφή Σύμβασης Ασφαλτόστρωσης Αγροτικών Δρόμων στο Τσοτύλι

28 Δεκεμβρίου 2020
14:28
Κανένα σχόλιο

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Χρήστο Ζευκλή και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας «Δέδες Βασιλείος», η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου Αγροτικής Οδοποιίας στην Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου του Δήμου Βοΐου.

Το φυσικό αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνει την συντήρηση και ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου οδοστρώματος που εξυπηρετεί τέσσερις κτηνοτροφικές μονάδες. Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν αφορούν την ασφαλτόστρωση οδού συνολικού μήκους 810 μέτρων επί του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου και την βελτίωση του οδοστρώματος όπου αυτό επιτρέπεται.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο εκκρεμούσε από το 2017 εξαιτίας γραφειοκρατικών κωλυμάτων τα οποία προσπεράστηκαν με την πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης , κ. Νίκου Λυσσαρίδη τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Ο προϋπολογισμός μελέτης του εν λόγω έργου ανέρχεται στις 90.000 ευρώ και πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, με την Συγχρηματοδότηση του Ε.Γ.Τ.Α.Α.

Η αγροτική και κτηνοτροφική ανάπτυξη αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και η βελτίωση των υποδομών βασική της στόχευση. Μέσω της ανωτέρω παρέμβασης επιδιώκει να συμβάλλει στην αύξηση του επιπέδου ασφάλειας των κινούμενων αλλά και στην διευκόλυνση της καθημερινότητας των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.