Συλλυπητήρια επιστολή της Παρασκευής Βρυζίδου για την εκδημία του π. Αυγουστίνου Μύρου

28 Δεκεμβρίου 2020
21:26

Βαθιά θλίψη προκάλεσε η κοίμηση του Πανοσιολογιότατου πατέρα Αυγουστίνου Μύρου, κτήτορα και Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Παλαιογράτσανου Βελβεντού.

Για σειρά ετών με γλυκύτητα και ταπεινότητα μας στήριζε και μας καθοδηγούσε, χωρίς ποτέ να αρνηθεί την προσφορά στο ποίμνιό του, που δυστυχώς έμεινε ορφανό, με κενό δυσαναπλήρωτο.

Καλό Παράδεισο, Πανοσιολογιότατε.

Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

Ένα σχόλιο

  • Δύο Άγιοι άνθρωποι του τόπου μας αναχώρησαν σήμερα για την ουράνια κατοικία. Ο Αρχιμ. Αυγουστίνος Μύρου και ο πατήρ Πανάρετος της μονής Οσίου Γρηγορίου του Όρους με καταγωγή από το Ροδοχώρι Βοΐου. Σεμνοί , ταπεινοί , πράοι , με λόγια αγάπης και παρηγορίας και οι δύο.
    Την ευλογία τους να έχουμε. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.