kozan.gr: Γ. Αδαμίδης: “Από τις 18/12 έως και σήμερα στους εργασιακούς χώρους στην ΔΕΗ τα κρούσματα είναι μόλις 8.  H παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων δεν έχει να κάνει με τα κρούσματα που επιβεβαιώνονται στους χώρους εργασίας της ΔΕΗ εκτός αν – κι αυτό είναι ποινικά κολάσιμο –  η ΔΕΗ κρύβει τα κρούσματα. Δε μπορεί να ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα ότι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ είναι ανέμελοι στα εργοστάσια της ΔΕΗ και δεν παίρνουν τα μέτρα τους. Ας “σκύψει” ο ΕΟΔΥ να δει που είναι το πρόβλημα και να κάνουν καθημερινά τεστ” (Βίντεο)

30 Δεκεμβρίου 2020
11:30

Στο kozan.gr μίλησε σήμερα Τετάρτη 30/12 ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης καταθέτοντας τη δική του άποψη σε σχέση με τ’ ότι ακούγεται από επίσημα – κι ανεπίσημα – χείλη για το πως αιτολογείται ότι δεν “πέφτουν” τα κρούσματα και το επιδημιολογικό φορτίο συνεχίζει να είναι αυξημένο στην Π.Ε. Κοζάνης. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: “Από τις 18/12 έως και σήμερα στους εργασιακούς χώρους στην ΔΕΗ τα κρούσματα είναι μόλις 8.  H παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων δεν έχει να κάνει με τα κρούσματα που επιβεβαιώνονται στους χώρους εργασίας της ΔΕΗ εκτός αν – κι αυτό είναι ποινικά κολάσιμο –  η ΔΕΗ κρύβει τα κρούσματα. Δε μπορεί να ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα ότι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ είναι ανέμελοι στα εργοστάσια της ΔΕΗ και δεν παίρνουν τα μέτρα τους. Ας “σκύψει” ο ΕΟΔΥ να δει που είναι το πρόβλημα και να κάνουν καθημερινά τεστ”.

11 σχόλια

  • Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει. Προφανώς δεν πιστεύω οτι η ΔΕΗ κρύβει κρούσματα, αλλά είναι πολύ εύκολο να γίνει εστία υπερμετάδοσης, γιατί κανείς δεν τηρεί τα μετρά.
    Εδώ τους εργαζόμενους είτε ΔΕΗ είτε εργολάβων δεν μπορούν να τους φορέσουν κράνος, θα τους βάλουν μάσκες;
    Αυτήν την στιγμή μόνο τα πηγούνια προστατεύονται…

    • Εμείς στην καρδιά ρε φίλε και μάσκα φοράμε και τίς αποστάσεις κρατάμε εσύ δεν ξέρω σε ποιο χώρο είσαι αλλά είναι και ευθύνη δικιά σου

  • Ερώτηση απλή και αν ξέρει κάποιος απαντάει. Μέσα στη ΔΕΗ, οι μόνιμοι υπάλληλοι της ΔΕΗ, φοράνε μάσκα όλοι και πάντα; Ήρεμα ρωτώ. Αν ξέρει κάποιος απαντάει.

    • Φοράμε μάσκα αδερφέ,δυστυχώς πολλοί συμβασιούχοι δεν φοράνε.Και μάλιστα δεν τηρούν αποστάσεις αλλά περιφέρονται και,συγχρωτιζονται με συναδέλφους τους.

      • Επειδή τυχαίνει να είμαι μόνιμος θα σου πω πως έχεις πλήρη μεσάνυχτα. Ναι μεν συμφωνώ για τους συμβασιούχους αλλά και αρκετοί μόνιμοι είναι πέρα από ανεύθυνοι και προκλητικοί. Όμως δεν φταίνε αυτοί όλοι… όταν η διοίκηση είναι τρία πουλάκια κάθονταν!!!!

  • Επειδή τυχαίνει να είμαι μόνιμος θα σου πω πως έχεις πλήρη μεσάνυχτα. Ναι μεν συμφωνώ για τους συμβασιούχους αλλά και αρκετοί μόνιμοι είναι πέρα από ανεύθυνοι και προκλητικοί. Όμως δεν φταίνε αυτοί όλοι… όταν η διοίκηση είναι τρία πουλάκια κάθονταν!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.