Σήμερα, Τετάρτη 30/12, καταβάλλονται από τον ΕΛ.Γ.Α. αποζημιώσεις ύψους 4.611.969,98 ευρώ – Οι αναγγελίες που καταβάλλονται για τη Δυτική Μακεδονία

30 Δεκεμβρίου 2020
14:31
Κανένα σχόλιο

Σήμερα, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, καταβάλλονται από τον ΕΛ.Γ.Α. αποζημιώσεις, στις καλλιέργειες του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, ύψους 4.611.969,98 ευρώ σε 3.136 δικαιούχους, σε όλη τη χώρα. Για την Δυτική Μακεδονία καταβάλλονται αποζημιώσεις για τις αναγγελίες που αναφέρονται στον παρακάτω Πίνακα.


Η αποζημίωση αφορά το σύνολο (100%) της οφειλόμενης αποζημίωσης (δεν είναι δηλαδή προκαταβολή).

Οι παραγωγοί μπορούν να πληροφορούνται τα πορίσματά τους :
➢ από τους κατά τόπους ανταποκριτές του ΕΛ.Γ.Α.
➢ από την ιστοσελίδα του ΕΛ.Γ.Α. (σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες).
Θα ακολουθήσουν οι αποζημιώσεις και για τις υπόλοιπες αναγγελίες το συντομότερο δυνατόν. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους!
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανοίγουμε την Ιστοσελίδα www.elga.gr σε έναν οποιοδήποτε φυλλομετρητή. Στην σελίδα που εμφανίζεται πατήστε στο Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (Εικόνα 1).

Για την σύνδεση σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛ.Γ.Α. πατήστε στο Σύνδεση (Εικόνα 2), χρησιμοποιώντας το ίδιο όνομα χρήστη και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης μοναδικής σύνδεσης στις υπηρεσίες της ΓΓΠΣ (TAXISnet).

Από εκεί μπορούν οι παραγωγοί να πληροφορηθούν :
➢ άμεσα τα πορίσματά τους, που περιέχονται στις αναγγελίες του συνημμένου αρχείου (Κοινοποίηση πορισμάτων φυτικού).
➢ Σε λίγες ημέρες, το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε αγροτεμάχιο (Βεβαίωση καταβολής αποζημιώσεων Φυτικής Παραγωγής ΕΛ.Γ.Α.)

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.