Καλλιόπη Βέττα:  «Η αναλγησία της κυβέρνησης για την ΠΕ Κοζάνης είναι πρωτοφανής»

30 Δεκεμβρίου 2020
12:55

 

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την παράταση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων στην ΠΕ Κοζάνης, δήλωσε:

«Η συνέχιση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων στην ΠΕ Κοζάνης, έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες lockdown, φανερώνει την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης στην διαχείριση της πανδημίας. Πλέον, έχουν πειστεί ακόμα και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της ΝΔ.

Ωστόσο, αυτό που είναι εξίσου σίγουρο και ταυτόχρονα εξοργιστικό, είναι ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την οικονομία της περιοχής. Το διαπιστώνουν καθημερινά εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, μακροχρόνια άνεργοι και μια σειρά άλλων κατηγοριών που παραμένουν πλήρως απροστάτευτοι, χωρίς καμία έκτακτη ειδική ενίσχυση για το παρόν και το μέλλον τους.

Δυστυχώς, η ΝΔ και οι τοπικοί της εκπρόσωποι επιδίδονται σε ευχολόγια,  διαπιστώσεις και ατελέσφορες προσπάθειες. Το αποτέλεσμα, σε όλα τα επίπεδα, είναι πενιχρότατο και δεν εξασφαλίζει τους κατοίκους της περιοχής που βιώνουν, ελέω και της βίαιης απολιγνιτοποίησης, μια πρωτοφανή αναλγησία και απαξίωση από την κυβέρνηση.

Τις προσεχείς ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος επαφών με τους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς, θα προωθήσω τα αιτήματά τους στους αρμόδιους Υπουργούς, προσδοκώντας επιτέλους τις κατάλληλες απαντήσεις και τα αναγκαία μέτρα.

Η κοροϊδία και η υποβάθμιση πρέπει να τελειώσουν άμεσα.»

13 σχόλια

  • Ευτυχώς το κόμμα σου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον όταν ήταν κυβέρνηση. Τι ακούμε θεέ μου από τα πολιτικά μηδενικά όλων των κομμάτων.

      • καλλιόπη, αυτή η αγία ΓΥΝΑΊΚΑ ΘΑ ΜΑς σώσει από τα δεινά της κακιάς δεξιάς κυβέρνησης που τρώει τα σωθηκά του λαού .αντε να φύγουν οι δεξιοί και να ρθουν οι καλοί αριστεροί …τότε να δείς πόσα απίδια βάζει ο σάκος

        • Υποτιθέμενοι δεξιοί και υποτιθέμενοι αριστεροί θα λες.
          Θα το γράφεις σωστά.
          Έστω ότι έχουμε τους δεξιούς και τους αριστερούς…..

    • Τώρα όμως;;;; Τι υπέροχη ατμόσφαιρα!!!Έφτασαν να πανηγυρίζουν με τον αριθμό θανάτων που έχουμε καθημερινά, να εμβολιάζονται η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα και οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής έμειναν στο χειροκρότημα. Όσο για την Κοζάνη να μην πω…….

    • Καλύτερα να κατέβεις υποψήφιος, ίσως τα καταφέρεις καλύτερα.
      Να μιλάς με πολιτικά επιχειρήματα είναι δύσκολο να μάθεις όπως φαίνεται.
      Όσο για την διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ την έχουν καταλάβει οι Κοζανίτες με την απολιγνιτοποίηση, το κλείσιμο των τμημάτων, το τρίμηνο lockdown χωρίς καμία ενίσχυση και τόσα άλλα.
      Είναι ευγνώμονες με την σημερινή κυβέρνηση που τα κάνει τέλεια…

  • Πάρτε το χαμπάρι. Τα μέτρα δεν αποδίδουν. Βάλτε όρια και δώστε μια μοναδική και τελική καραντίνα 14 ημερών ολική με τα σούπερ ντελιβερι. Γίνεται ο χαμός στα σούπερ.

  • Θα μπορουσε ο συριζα να τα παει καλυτερα??? Το κρινειν ευκολο το πραττειν αδυνατο για την περιπτωση σας, ευτυχως πλεον υπαρχει και απτο προηγουμενο

  • Οτι και να λετε εκει στον τσιριζα η κοινωνια σας εχει γυρισει την πλατη,ειστε απομονωμενοι πλεον κανεις δεν σας δινει σημασια!!!!!!

    • Και μόνο που λες τσιριζα καταλαβαίνει κανείς. ΣΥΡΙΖΑ που λες εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου αλλά όταν βλέπω τα καβαλημένα καλάμια και αυτά τα απομονωμένα και τα δεν σας δίνει κανείς σημασλθια είναι δεδομένο ότι θα κάνετε εσείς τον Τσίπρα πάλι πρωθυπουργό με αυτές τις συμπεριφορές

  • Αν δεν κλείσετε για 14 μέρες με ολικό λοκνταουν κ με ντελιβερι μόνο υπηρεσίες σούπερ, φάρμακειων, φουρνων κλπ δεν πρόκειται να σωθούμε ούτε να λήξει η φυλάκιση μας κ η οικονομική καταστροφή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.