Fertilia by Genesis: Εξωσωματική γονιμοποίηση με την εμπειρία και την ασφάλεια της ΓΕΝΕΣΙΣ

30 Δεκεμβρίου 2020
17:55
Κανένα σχόλιο

Eιδικές τιμές, αναβαθμίσεις και παροχές σε εξετάσεις και υπηρεσίες που σχετίζονται με τη γονιμότητα προσφέρει η νέα υπερσύγχρονη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ, Fertilia by Genesis.

Ως μέρος του μεγαλύτερου μαιευτηρίου της Βόρειας Ελλάδας, η Fertilia by Genesis προσφέρει στα ζευγάρια τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλο το εύρος των υπηρεσιών της ΓΕΝΕΣΙΣ που σχετίζονται με το ταξίδι της γονιμότητας, από τη διενέργεια εξετάσεων γονιμότητας και επεμβάσεων αντιμετώπισης υπογονιμότητας έως τον τοκετό, αποφεύγοντας έτσι τις μετακινήσεις, τη γραφειοκρατία και προ παντός απολαμβάνοντας την ασφάλεια και την εξειδίκευση που προσφέρει η κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ.

Προϋπόθεση για την ισχύ των ειδικών τιμών/παροχών είναι όλες οι παρακάτω εξετάσεις και υπηρεσίες να παρασχεθούν εντός της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ:

  • Εξετάσεις ελέγχου υπογονιμότητας άνδρα & γυναίκας και γενετική διερεύνηση
  • Υστεροσκοπικές ή Λαπαροσκοπικές επεμβάσεις που πιθανώς να χρειαστούν για αντιμετώπιση της γυναικείας υπογονιμότητας 
  • Υστεροσαλπιγγογραφία (ειδική ακτινοσκοπική εξέταση για τη γυναικεία υπογονιμότητα)
  • Ορμονικές εξετάσεις – εξετάσεις για την υποβολή αίτησης στην Επιτροπή Εξωσωματικής Γονιμοποίησης
  • Διαδικασία Εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Fertilia
  • Επαναληπτική εξωσωματική γονιμοποίηση (εφόσον χρειαστεί)
  • Προγεννητικές Εξετάσεις Εγκυμοσύνης
  • Υπέρηχοι Α και Β επιπέδου ή αμνιοπαρακέντηση
  • Τοκετός στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ

Αποστολή της Fertilia by Genesis είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων υπογεννητικότητας μέσω εξατομικευμένης προσέγγισης και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, πάντα με σεβασμό και αφοσίωση στον άνθρωπο και τους συνεργάτες ιατρούς. Η έμπειρη επιστημονική ομάδα της μονάδας παρέχει ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία γονιμότητας, με επαγγελματισμό και προσωπική φροντίδα.

Η κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ σας παρέχει όλες αυτές τις υπηρεσίες στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της (one stop shop), με την εμπειρία και την εξειδίκευση των 50.000 τοκετών τα τελευταία 10 χρόνια!

Γιατί να επιλέξω τη Fertilia by Genesis;

Γιατί η Fertilia by Genesis αποτελεί κομμάτι της ΓΕΝΕΣΙΣ, της μεγαλύτερης μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής της Βορείου Ελλάδος, που αποτελεί πρότυπο νοσηλευτικό οργανισμό και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ είναι η πρώτη μικτή (μαιευτική – γυναικολογική – χειρουργική) ιδιωτική Κλινική Γυναίκας στη Θεσσαλονίκη και κάθε χρόνο φέρνει στη ζωή παραπάνω από το 30% των παιδιών που γεννιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα υποδέχεται περισσότερους από 7.000 νοσηλευόμενους και 7.000 εξωτερικούς ασθενείς, διεκπεραιώνοντας περισσότερες από 300.000 διαγνωστικές εξετάσεις.

Γιατί η μονάδα στελεχώνεται από επιστήμονες με πολυετή εμπειρία σε διάσημα κέντρα αναπαραγωγής του εξωτερικού, με συμμετοχή στα μεγαλύτερα συνέδρια υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και καταγεγραμμένα υψηλά ποσοστά επιτυχίας. 

Γιατί διαθέτει τον πιο σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες, τεχνικές και πρωτόκολλα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Η Fertilia by Genesis αποτελεί μια μακρόπνοη επένδυση της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ, με στόχο την εδραίωσή ως την κορυφαία μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Γιατί προσφέρει υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Όλος ο εργαστηριακός έλεγχος που αφορά τη διαδικασία της προετοιμασίας και την παρακολούθηση μπορεί να γίνει εντός της κλινικής της ΓΕΝΕΣΙΣ, ελαττώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το κόστος της θεραπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.fertiliabygenesis.com, επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο της μονάδας 2310 984585 ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@fertiliabygenesis.com.

INFO!

Fertilia by Genesis

Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης

Τέρμα 17ης Νοεμβρίου Πυλαία,

Εντός Μαιευτικής, Γυναικολογικής, Χειρουργικής Κλινικής

ΓΕΝΕΣΙΣ

Θεσσαλονίκη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.