kozan.gr: Γ. Κασαπίδης, με το πέρας της σημερινής σύσκεψης με βουλευτές και τοπικούς φορείς: “Αποφασίστηκε να διεκδικηθεί επιπλέον ποσό για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων της Π.Ε. Κοζάνης & της Δ. Μακεδονίας” (Βίντεο)

2 Ιανουαρίου 2021
16:01

Με το πέρας της σημερινής (2/1) σύσκεψης με βουλευτές και τοπικούς φορείς, στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, δηλώντας, μεταξύ άλλων: “Αποφασίστηκε να διεκδικηθεί επιπλέον ποσό για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων της Π.Ε. Κοζάνης & της Δ. Μακεδονίας” .

23 σχόλια

  • Μέσω δανείων;;; Αυτό δεν είναι βοήθεια αλλά θηλιά στο λαιμό μας!! Όλοι για τις τράπεζες δουλεύετε..σας βαρεθηκαμε όλους σας!!

    • Κακοήθειες. Ο καθένας μπορεί να είναι αλλεργικός σε κάτι. Εγώ για παράδειγμα, είμαι αλλεργικός στην κέτσαπ.

      • Αλλο να εισαι αλλεργικός και αλλο να λες οτι εισαι κ ο Δερμιτζακης το ειπε για τον περιφερειαρχη αλλα και ο ιδιος ειπε ειναι μελισσοκόμος

  • Δια ζωσης;Για τα αποτελεσματα τριων ημερων που μας οδηγησαν σε παρατηση τ ακριβως αποφασιστηκε;Και που ακριβως διεξάγονται τα τεστ αφου ολοι ειναι κλειστοι και αυτοι που κυκλοφορουν και βγαινουν θετικοί θα επρεπε να παραμενουν καραντινα και να ελέγχονται απο τον εοδυ;

  • Γιώργο έχεις αποδεχτεί Πολύ λίγος
    Πραγματικά μετάνιωσα πού όχι μόνο σε ψήφισα αλλά και για τον αγώνα πού έκανα.
    Θα μου πεις ας πρόσεχες
    Αυτό θα κάνω την επόμενη φορά

  • Είναι ο μόνος Μεγάλος και έφτασε το θέμα στο υπουργείο, και έφερε αποτελέσματα. Ξέχασα υπάρχει και ένας δήμαρχος που ασχολείται.

  • Απο τους χειρότερους Περιφερειάρχες που έχουνε περάσει πανελληνίως. Το μόνο θετικό είναι πως μια φορά κλήθηκε ως πολιτικός να ασκήσει πραγματική διοίκηση και έδειξε με τον χειρότερο για εμας τρόπο πόσο λίγος ήταν και σαν βουλευτής, οπότε στις επόμενες εκλογές θα τελειώνουμε πολιτικά με δαυτον.Μπορείς να κοροιδεύεις μια περιοχή για πολύ καιρό αλλά οχι για πάντα.

  • Ο περιφερειάρχης πραγματι δεν κάνει κατι ως τώρα. Οι βουλευτές μας τι κάνουν; Που είναι τώρα που τους χρειάζεται ο νομός. 3 μήνες είμαστε κλειστά. Αναρωτήθηκαν πως ζούμε; Εμείς δεν παίρνουμε το οχταχιλιαρο και βάλε το μήνα. Δεν υποστήριξαμε μόνο τον Κασαπιδη. Όλοι τους στα αζήτητα θα πάνε. Κανέναν τους ξανά

  • Διαβάσαμε όλοι τι είπε: “Αποφασίστηκε να διεκδικηθεί επιπλέον ποσό για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων της Π.Ε. Κοζάνης & της Δ. Μακεδονίας”. Τώρα αν διεκδικηθεί….. είναι άλλο θέμα. Όλοι ξέρουμε τις κωλοτούμπες…… Είπαμε, κηπάκους….!!!! κοτούλες….!!!!μελισσούλες……!!!!! Α’…..στις ? μέλισσες είπαμε……

  • Με συγχωρείτε …τις αποφάσεις τις παίρνει ο περιφερειάρχης;ή η κεντρική εξουσία σε συνεννόηση με τους λοιμωξιολογους… Σίγουρα έχουν δίκιο τα μαγαζιά …με την τήρηση των μέτρων μπορούν να ανοίξουν.
    Ας αφήσουν την πολιτική αντιπαράθεση.Με το σκεπτικό τους πρέπει να κάνουν και μια πορεία προς το δημαρχείο αλλά μάλλον ο δήμαρχός μας είναι εντελώς αμέτοχος και ανεύθυνος.Τουλαχιστον ο περιφερειάρχης μπήκε αυθημερόν παραμονή Πρωτοχρονιάς να τους ταρακουνήσει.Οσο για τους βουλευτές μας και την κυρία βουλευτή ας μην τους ενοχλήσουμε…καλά περνάνε!!!

  • Ο πιο αποτυχημένος Περιφερειάρχης που έχει περάσει μέχρι τώρα. Ανύπαρκτος και ως κομματικός της Νέας Δικτατορίας δεν λέει και λέξη για την καταστροφή της οικονομίας της Δυτικής Μακεδονίας.

  • Με μήνες αναφοράς Μάιο Ιούνιο 2019 σε σχέση με 2020… Τα κριτήρια του ΕΣΠΑ…ενώ είχαμε κλειστη την αγορά μας όλα τα Χριστούγεννα …όχι μόνο πρέπει να το αυξήσουν το ποσό αλλά να το τριπλασιασουν.

  • Έπρεπε να φτάσουμε στο έσχατο για να δροστηροποιηθουν κάποιοι αρμόδιοι????
    Οι αποφάσεις μόνο με αγώνες κερδίζονται κάτι το οποίο βέβαια δεν έχει ξεκινήσει!!!!
    Κάτι μου λέει ότι αυτή η δήθεν συνέλευση είναι απλά στάχτη στα μάτια για να μην έρθει αυτή η Δευτέρα και γινουν τα πράγματα δύσκολα!!!

  • Πολιτικό προσωπικό που έπεται των δραματικών εξελίξεων, χωρίς φωνή και ασύντακτες αυτοδιοικητικές πολιτικές -ο καθένας για την προσωπική του προβολή- δεν μπορεί να παει τον τόπο μπροστά. Το κακό είναι ότι έτσι ειναι στην περιφέρειά μας τα τελευταία χρόνια όλοι τους και επίσης δεν διαφαίνεται σοβαρός αντεκδικητής..Οπότε κλάφτα Χαράλαμπε..

  • Παιδιά δεν είναι μόνο οι κλειστές επιχειρήσεις που πλήττονται…. Είναι και οι ανοιχτές για τις οποίες δεν λαμβάνετε κανένα μέτρο γιατί είναι ανοιχτές και ο σούπερ κρατικός μηχανισμός θεωρεί ότι κερδίζουν από την όλη κατάσταση….. Εκτός από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία όλες οι άλλες επιχειρήσεις χρειαζονται βοήθεια και οι ανοιχτές και πολυ περισσότερα οι κλειστές.

  • Ρε καταλαβετετο,οι αποφασεις ειναι της κεντρικης εξουσιας,ο πονος που εχετε με τον κασαπιδη κανει μπαμ,αφηστε τα προσωπικα κομπλεξ και μακαρι να καταφερει κατι καλο.βαρεθηκαμε τις κακιες σας,ο αλλος λεει μετανιωσα που σε ψηφισα και ετρεχα για σενα σε ενα αρθρο που προσπαθει ο κασαπιδης να φερει κατι σωστο,ρε φιλε αστα αυτα σιγουρα δεν τον ψηφισες αλλα δεν μας απασχολει αυτο.Μπραβο στον περιφερειαρχη,μακαρι να κερδισουμε κατι καλο.

  • Αυτό έπρεπε να γίνει ΠΡΙΝ την σύσκεψη. Στη σύσκεψη έπρεπε να αποφασιστούν συγκεκριμένα μέτρα στήριξης και πώς τα εφαρμόζουμε στην πράξη. Τώρα αποφασίσατε πώς θα ζητησετε ενίσχυση;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.