Φίλες και φίλοι, οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες όπως πάντα αγωνίζονται για τα συμφέροντα της χώρας μας και της κοινωνίας μας. Έτσι και τώρα θα είμαστε στο πλευρό των πληγέντων του λιανεμπορίου, τόσο στον νομό μας όσο και γενικότερα της χώρας μας.
Το κάλεσμα αυτό είναι μια προσπάθεια που θα πρέπει να την ενισχύσουμε “όλοι όσοι πληρούμε τις προϋποθέσεις μετακίνησης”. Ο κάθε επιχειρηματίας όσο μικρός και αν είναι θα πρέπει να καταλάβει ότι έχει όλο τον κόσμο στο πλευρό του. Η προσπάθεια φέρνει αποτέλεσμα και η συνεργασία της κοινωνίας διασφαλίζει τη συνέχεια.
Επειδή δεν θέλουμε να δούμε έναν νομό λουκέτων, ανεργίας, φτώχιας και μιζέριας θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.
Επειδή όλοι θέλουμε να δούμε έναν νομό προκοπής και εργασίας για όλους, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να το ξεπεράσουμε για άλλη μια φορά ενωμένοι και αυτό το πρόβλημα, ο ένας δίπλα στον άλλον και όλοι μαζί δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους, δίπλα στους τοπικούς μας επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις τους.
Τα καταστήματα δε θα μείνουν για πάντα κλειστά, η αγορά θα ξαναλειτουργήσει, εμείς όμως θα πρέπει τώρα να είμαστε όλοι στο κάλεσμα των συμπολιτών μας με τη συνείδησή μας καθαρή και με το βλέμμα στην επόμενη μέρα, για να εκφράσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ένταση πως αυτός είναι ο τόπος μας και τον στηρίζουμε.
Τον τόπο που ζουν και εργάζονται οι δικοί μας άνθρωποι και υπάρχουν οι δικές μας επιχειρήσεις, θα πρέπει να καταλάβουν όλοι με την παρουσία μας ότι η Πτολεμαΐδα και η Κοζάνη δεν αποτελούν απλά και μόνο κάποιες κουκίδες στον χάρτη, είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι που ζουν, εργάζονται, παράγουν και προσφέρουν τόσο στην τοπική κοινωνία, όσο και στην οικονομία της χώρας.
Είμαστε όλοι κρίκοι της ίδιας μεγάλης αλυσίδας, στηρίζοντας τους τοπικούς μας επιχειρηματίες, στηρίζουμε την οικονομική ακεραιότητα των δικών μας ανθρώπων.
Όλοι μαζί μπορούμε.
Όλοι μαζί στο κάλεσμα την Δευτέρα 04/01/2021
Όλοι μαζί με τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες του τόπου μας να στείλουμε ισχυρό μήνυμα στους βουλευτές του Ν. Κοζάνης και στη ΝΔ, που αντί να μεριμνούν για την ευημερία των πολιτών, κλείνουν το μάτι στον πρωθυπουργό δημιουργώντας την αίσθηση ότι ελέγχουν την περιοχή ως πατρώνοι.
Ο νομός Κοζάνης δεν είναι πειραματόζωο ούτε θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα κανενός. Οι ανεύθυνες τακτικές της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της διασποράς του κορωναϊού, η αναλγησία ορισμένων που μεταφέρουν τη φωνή του εμπορικού κόσμου στα κυβερνητικά στρώματα, αλλά και ο εμπαιγμός κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε όριο και η αγανάκτηση των εμπόρων και πολιτών της Π.Ε. Κοζάνης είναι πρωτοφανής.
Όσα τιμωρητικά μέτρα κι αν προσπαθήσετε να εφαρμόσετε, θα σας επιστραφούν όλα στις επερχόμενες εκλογές.
Τα οχήματα από Πτολεμαΐδα αναχωρούν από το parking του Super Market Family στις 10:00