Λυπούμαστε που στον Κυβερνητικό ανασχηματισμό δεν ακούστηκε ένα όνομα Δυτικομακεδόνα βουλευτή, έστω ως Υφυπουργού (του Ιωάννη Ρόνα)

5 Ιανουαρίου 2021
10:38

Λυπούμαστε που στον Κυβερνητικό ανασχηματισμό δεν ακούστηκε ένα όνομα Δυτικομακεδόνα βουλευτή, έστω ως Υφυπουργού. Και όμως οι ικανότητες όλων είναι αξιόλογες.

                                                                        του κ. Ιωάννη Ρόνα

                                                                                                     φοροσυμβούλου

                                                                                                     αρθρογράφου

15 σχόλια

  • αντιθέτως εγώ χάρηκα
    τυχόν υπουργοποίηση θα ήταν απλά ένα ευχαριστώ σε αυτούς που στηρίζουν τη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της δυτικής μακεδονίας
    σημαίνει ότι μάλλον έχουν και άλλα κατά νου

  • Προσωπικά εγώ δεν λυπάμαι για τους 7, γιατί αν το μόνο στοιχείο που θα τους οδηγούσε να υφυπουργοποιηθούν, είναι ότι εκλέγονται στη Δυτική Μακεδονία, (δηλαδή γεωγραφική ποσόστωση και όχι ικανότητα).. Σωστά δεν επιλέχθηκαν. Είχαν 18 μήνες για να πείσουν τον πρωθυπουργό ότι ξεχωρίζουν… Πιστεύω ότι η κοινωνία της περιοχής μας βιώνει μόνο την “απουσία” των βουλευτών της. Ελπίζω και θέλω να δω Βουλευτές μαχόμενους -ες. Καλή χρονιά.

  • Δεν ακούστηκε γιατί δεν το ήθελαν ούτε οι ίδιοι. Γνωρίζουν ποσο “καυτά “και δύσκολα είναι τα θέματα και ακολουθούν την τακτική του “σφυρίζω αδιαφορα”.

  • ολοι απορησαμε και λογω της καταστασης που βιωνουμε ωσ περιοχη το θεωρουσαμε σχεδον σιγουρο εδω δεν ειναι απολυτο οτι ο πρωθουπουργος εχει γραμμενη την περιοχη ισως οι βουλευτες που εχουμε ειναι πολυ λιγοι να ανταπεξελθουν στα προβληματα της χωρας

  • Εσύ άμοιρε είσαι νοσταλγός της πολιτικής εξυπηρετήσεων.. αυτό υπηρέτησαν.. και είναι ένας από τους λόγους που χρεοκοπήσαμε.. Δυστυχώς υπάρχουν άτομα σαν και εσένα που μιλάνε χωρίς να σκεφτούν έστω και λίγο..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.