Κορυφαίος “θεσμικός” της περιοχής στο kozan.gr: “Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία μια κοινωνία ολόκληρη να ενημερώνεται “επίσημα ” από τα parapolitika.gr”

5 Ιανουαρίου 2021
22:18

 

“Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία μια κοινωνία ολόκληρη να ενημερώνεται “επίσημα ” από τα parapolitika.gr”, σχολιάζει, στο kozan.gr κορυφαίο θεσμικό πρόσωπο της περιοχής, με αφορμή το δημοσίευμα από το parapolitika.gr (κλικ εδώ), στο οποίο αναφέρεται ότι παρατείνεται, στους Δήμους Κοζάνης – Εορδαίας & Βοΐου, έως στις 6 π.μ. της ερχόμενης Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, το lockdown σε Δυτική Αττική και Κοζάνη, με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα. Όπως σημειώνει, το εν λόγω θεσμικό πρόσωπο, το αιχμηρό του σχόλιο δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο site, αλλά με το γεγονός ότι όλοι οι θεσμικοί της περιοχής προσπαθούσαν, ανεπιτυχώς, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, να ενημερωθούν για το τι ακριβώς θα συνέβαινε κι ενημερώθηκαν από το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

kozan.gr

19 σχόλια

  • Περιμένουμε να πάρουν θέση και ο περιφερειαρχης και οι βουλευτές.
    Στην κυβέρνηση που τηρεί το λόγο της και κάνει παράταση lockdown από τα site.
    Νομίζω περισσεύει η ντροπή.

  • Μπράβο στους τοπικούς άρχοντες όχι μπράβο να ενημερωνόμαστε από ιστοσελίδα για την εξέλιξη της πόλης μας συγχαρητήρια ντρέπεστε λίγο ρε να παίζετε έτσι με την πόλη που σας ανέδειξε Ενεργοποίηθειτε επιτέλους ενδιαφερθείτε για τους πολίτες και την πόλη σας.

  • Μετά απο ολα οσα εχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα οτι η Κοζάνη εχει κορυφαίο θεσμικό;χαχα ελατε βρε παιδιά τωρα.όποιος ασχολείται με τα κοινα στο νομο Κοζάνης το κάνει μονο απο οικονομικό συμφέρον.

  • Είναι τόσο απίστευτα ανίκανοι, που κατάφεραν να βγάλουν στις 10:30 το βράδυ ανακοίνωση παράτασης του λοκ ντάουν, χωρίς να προσδιορίζουν πότε ακριβώς λήγει αυτό! Λήγει στις 6 το πρωί της Δευτέρας; Λήγει στις 6 το πρωί της Τρίτης; Άντε να μαδήσουμε τη μαργαρίτα, αλλά είναι χειμώνας και τα λουλουδάδικα τα έχουν κι αυτά τσακισμένα.

  • Γιατί οι προηγούμενες ανακοινώσεις έρχονταν στο βαιπερ των τηλεφώνων τους! Δεν έχουν καταλάβει και από τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης ότι κανείς δεν τούς δίνει σημασία εννοώ τούς βουλευτές μας και σίγουρα όλους τούς θεσμικούς πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης!!!!

  • Έχασα κάθε ελπίδα για αυτή τη χώρα πλέον… Τελειώνω σπουδές και αν καταφέρω να βγω έξω καλώς αλλά πλέον θα το επιδιώξω… Βρίστε όσο θέλετε δεν μένω πλέον σε αυτό το …….

      • φιλε μου, πιστεψε με. ειμαι απο αυτους τους νεους που ηταν αισιοδοξος στο να μεινει και να κανει πραγματα. Οχι στην Ελλαδα αλλα στην περιοχη συγκεκριμενα. Πλεον αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα… Το σκεφτομαι πλεον σοβαρα οτι κανω στην ζωη μου να γινει στο εξωτερικο…

      • Και δυστυχως τοσο χαλι που το εχουμε κανει δεν διορθωνεται… αλλα ουτε πι ανθρωποι διορθωνονται οπως βλεπω.. κριμα γιατι την αγαπω την χωρα μου..

  • Όχι ρε κορυφαίε θεσμικέ να βγεις επώνυμα να τα πεις να παραιτηθείς αν χρειαστεί για να καταλάβουν αλλά μπα.Δηλαδη πόσο ποιο χαμηλά θα πέσετε όλοι οι νεοδημοκρατες πολιτικοί της περιοχής μας.ΦΙΛΟΤΙΜΟ έχετε?ΑΞΙΕς έχετε?Μόνο το κόμμα υπάρχει για εσάς,?

    • Δυστυχώς η λέξη παραίτηση δεν υπάρχει για όλους τους θεσμικούς της περιοχής!!!!! Μαριονέτες όλοι που χορεύουν όπως τους κινούν τα νήματα από το κόμμα και όλα αυτά γιατί;;; Έχουμε τελικά αυτούς που μας αξίζουν ας προσέχαμε!!!!!

  • 4 Βουλευτές ουτε ενας υφυπουργός ουτε στην προηγούμενη κυβέρνηση αν δεν κανω λαθος! Το καλο της περιοχής ολοι μας το ξέρουμε μεχρι κ τα παιδια του δημοτικου! Τωρα ψαχνουμε την καινοτομία αλλα σε αλλους τομεις αντι σε τομεις που δινουν θεσεις εργασιας κ ανάπτυξη πραγματική δυστυχως επρεπε να ειχαμε συσπειρωθει ολοι για το κοινο καλο!

  • 23=45 κατσε μεσα ρε και ασε τις εξυπναδες,ολοι ειναι μικροι και ανικανοι και εσυ ο ικανος και ο εξυπνος,μεσα ρε και με προσοχη οταν βγαινεις εξω γιατι απο κατι εξυπνους σαν εσενα ειμαστε κλειδωμενοι ολοι,με τοσα κρουσματα θελεις και να ληξει η καραντινα,σοβαρευτειτε ορισμενοι.Τι δηλαδη να θρηνησουμε συγγενεις θελετε;ΜΕΣΑ ΡΕΕΕΕΕ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.