Aπό τα χθεσινά 32 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης τα 10 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 19 στο Δήμο Εορδαίας, 2 στο Δήμο Βοΐου και 1 στο Δήμο Σερβίων

6 Ιανουαρίου 2021
11:43

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα παρακάτω:

  1. Κρούσματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Π.Ε. Κοζάνης την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

    • Συνολικά βρέθηκαν 32 κρούσματα, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 19 στο Δήμο Εορδαίας, 2 στο Δήμο Βοΐου και 1 στο Δήμο Σερβίων.

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ.,

    • στην Π.Ε. Γρεβενών βρέθηκαν 2 κρούσματα στο Δήμο Γρεβενών.

    • στην Π.Ε. Φλώρινας συνολικά βρέθηκαν 10 κρούσματα, εκ των οποίων 1 στο Δήμο Φλώρινας και 9 στο Δήμο Αμυνταίου.

27 σχόλια

    • Χθές στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης ήταν συνολικά 14 ασθενείς με κορωνοίό .

      ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ 1 ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ !!

      Οι υπόλοιποι ήταν από χωριά !!!
      Παλαιότερα ήταν 40 οι ασθενείς από κορωνοίό στο Μαμάτσειο.

      ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
      ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ LOCKDOWN !! 3 μήνες τώρα.
      ΄Εχουν διαλύσει όλη την οικονομία , όλη την Αγορά.

      Η Κυβέρνηση ποτέ δεν δίνει λεπτομερή στοιχεία γιά το που και πόσα τεστ γίνονται , γιά το πού και πόσοι είναι οι θετικοί,ούτε τις γραπτές εισηγήσεις της επιτροπής κλπ κλπ.

      ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ !!
      [ Μην χαίρεσθε στον ΣΥΡΙΖΑ είστε 10 φορές χειρότεροι ].

      Μεγάλες ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ και όλοι οι τοπικοί άρχοντες Δήμαρχοι Βουλευτές , φορείς κλπ γιατί δεν πιέζουν συνέχεια να δημοσιεύονται όλα τα αναλυτικά στοιχεία ώστε να τα κρίνουν και οι πολίτες και άλλοι επιστήμονες εκτός της Κυβέρνησης .ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΘΗ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ !

      Μέγιστο λάθος το κλείσιμο του λιανικού εμπορίου !

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΑΛΟΥΜ , εφαρμόζεται μιά “‘μπακάλικη ” λογική ,μιά ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ .

      Εκείνο που χρειάζεται είναι στοχευμένα μέτρα και καραντίνα καλώς ελεγχόμενη στις ΠΗΓΕΣ της ΜΟΛΥΝΣΗΣ και επιπλέον συνεχείς και συστηματικοί- ΑΥΣΤΗΡΟΙ έλεγχοι από τις υπηρεσίες ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
      [ πχ στις λαϊκές κλπ].

      Το γενικό lockdown βολεύει στην Κυβέρνηση και στις Υπηρεσίες γιατί οι πολλές και τοπικές καραντίνες ειναι πολύ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ γιά τις υπηρεσίες να ελέγχονται.

      ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

  • Πληθυσμός Δ. Εορδαίας 45.592 (2011) 19 κρούσματα => 0,042%
    Πληθυσμός Δ. Κοζάνης 71.388 (2011) 10 κρούσματα => 0,014%
    Ακριβώς 3πλασια αναλογία κρουσμάτων !!!
    Ξέρω ξέρω….τον Οκτώβριο όμως…μπλα μπλα μπλα

    • Έχει πολλά κρούσματα από απερίσκεπτο κόσμο.

      Από εκείνη την χειροτονία βγήκαν 10

      Αυτά τα 10 μέχρι να βγουν θα δώσουν άλλα 30

      και πάει λέγοντας.

      Έτσι δημιουργούνται νέες εστίες και πάει στράφι η καραντινα

      Και μετά βρίζουν όλοι γιατί ενώ τηρούμε τα μέτρα δεν γίνεται τίποτα.

      Και έχει πολλά τέτοια παραδείγματα

    • Καλά και το 0,04 και το 0,01 δεν είναι αιτία για λοκνταουν σε μια από τις μεγαλύτερες περιφέρειες της Ελλάδας με δυο μεγάλα νοσοκομεία. Εδώ άλλοι έχουν πολύ περισσότερα και είναι ανοιχτοί. Μην τρελαθούμε κιόλας.

    • Στατιστικολογε μου παντως δεν φταινε οι πολιτες που δηθεν δεν τηρουν τα μετρα οπως θελει να πιστευει ο εκαστοτε Σουρδος και σαφως ουτε και τα μαγαζια που ναι θα το ξαναπω…απο τον Οκτωβριο χαρης την Κοζανουλα ειναι κλειστα τα πάντα.
      Κατι αλλο παιζει πισω απ την πλατη μας το οποιο πολυ φοβαμαι οταν θα το ανακαλυψουμε θα ειναι ηδη πολυ αργα για ολους μας εδω περα… παντως σιγουρα ομως δεν πιστευω γρι απο τα νουμερα που ανακοινωνονται
      λοκνταουν 3 μηνες και να βγαζουν στα καλα καθουμενα την Εορδαια το τελευταιο διαστημα λες και εχει λεπρα και η στοχοποιηση παει συννεφο? Ε οχι ρε στατιστικολογε μου…αυτο και μονο τους καθιστα ολους τους αρμοδιους υποπτους για μενα παντα!

  • Δήμαρχε πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και μην αφήσεις να ανοίξουν τα σχολεία τουλάχιστον προστάτεψε τις οικογένειες που δεν επιθυμούν να στείλουν τα παιδιά τους …η κατάσταση είναι τραγική και το Υπουργείο πετάει αετό ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ !

    • Ο δήμαρχος μια φορά κάποτε είχε πει ότι ένα Σάββατο που ήταν να έρθει ο Χαρδαλιας, θα άλλαζε μια απόφαση για τα σχολεία…. Ήρθε ο Χαρδαλιας, τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια και ζούσαν… Ούτε κιχ πλέον.

  • Το lockdown επιβάλλεται σε περιφερειακές ενότητες και όχι σε δήμους ξεχωριστά. Εξάλλου τα 10 κρούσματα στον Δ. Κοζάνης είναι και αυτά πολλά.

  • Βλέπω ότι παρακολουθείς στενά την επικαιρότητα. Σου ξέφυγε, όμως , ότι κάποιοι δήμοι της Π.Ε. είναι εκτός σκληρού lock down. Συνέχισε να μας ενημερώνεις αξιόπιστα ως γνήσιος ξερόλας.

  • T ότι εάν οι γονείς σου γέροντες μένουν στο Παλαιογράτσανο, στην Ελάτη, στην Καστανιά και εσύ στην Κοζάνη
    Και δεν μπορείς ούτε καν να τους δεις
    Διότι απαγορεύεται να βγεις από τον δήμο Κοζάνης και δεν προβλέπεται παροχή βοήθειας σε άτομα σε ανάγκη
    Πώς να το χαρακτηρίσω;

  • Είναι λυπηρό για αυτούς που τηρούν τα μέτρα.Μεγαλη απογοήτευση.Αν δεν κρατάμε τα μέτρα τζάμπα υπάρχουν.Απλα αισθάνονται πιο ασφαλείς οι ανεύθυνοι επειδή οι άλλοι μένουν μεσα

  • Η πιο μεγαλη φυλακη ειναι οτι σε επεισαν ΣουρδοΚαιλαριωτη οτι ολα γινονται για το καλο σου. Καλα κρασια αν περιμενεις σωτηρια με αυτους που εβγαλες κυβερνηση

    • Η πιο μεγάλη φυλακή είναι η δέσμευση της δημόσιας περιουσίας για ΕΚΑΤΟ χρόνια και ξέρεις καλά ότι το έκανε ο αχαστος όποτε κρειττον το σιγαν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.