Διακριτοί οι ρόλοι των αρχόντων (του Κ. Ν. Καρακάση)

7 Ιανουαρίου 2021
13:23

 

                                            Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο κάθε Δήμαρχος πρέπει να εργάζεται για την καλυτέρευση συνθηκών διαβίωσης των πολιτών της Δημαρχίας του. Αυτό πρέπει να είναι το μέλημα του (δείγμα αξιοσύνης) και ΟΧΙ η καταστροφική επέμβαση στην λειτουργία των άλλων Δήμων (δείγμα αξιοπρέπειας).

Τα επιτεύγματα τόσο των προπροκατόχων σου, όσο και των δικών σου ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Λ. Μαλούτα, προξένησαν ανησυχία στους γείτονες, οι οποίοι βασίζουν την ανέλιξη τους και την πρόοδο τους στην στασιμότητα και ανημποριά των άλλων, για να φαίνονται συγκριτικά ανώτεροι : – πρόβλημα τους και πολύ βαθιές μοχθηρικές ρίζες :

Διακατεχόμενοι λοιπόν από μοχθηρία, άρχισαν να λιθοβολούν την πρόοδο, λιθοβολώντας και τα πόδια τους με πρωταρχικό σκεπτικό «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα».

                                      ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ  

Αντίθετα με μας, που μας διακατέχει το αξιοκρατικό ΕΥΓΕ και ο θαυμασμός στα όσα καλά σας, σεις αντιδράτε μόνον για την διατήρηση της όποιας αντίδρασης. Φαίνεται σας θρέφει.

Επειδή λοιπόν είναι αδύνατον να αντιληφθείτε το μέγεθος της επιτυχούς συνεργασίας των δύο μεγάλων νοσοκομείων, προς όφελος της περιφέρειας και όχι μόνον και επειδή εμείς έχουμε απόλυτη ανάγκη της δημιουργίας νέας νοσοκομειακής δομής έξω από την πόλη, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την δημιουργία νέου έστω και μικρότερου νοσοκομείου με οποιοδήποτε τίμημα.

                                        ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Ο κάθε περιφερειάρχης με την ιδιότητα – δικαιοδοσία του διαχειριστή κονδυλίων, πρέπει να κατανέμει τα κονδύλια για την υλοποίηση των στόχων των Δημάρχων και να μην είναι ενάντιος στα σχέδια των, επηρεαζόμενος από προτάσεις και θέσεις τρίτων προς τους Δήμους.

Η απόφαση κατασπατάλησης (έτσι θα χρεωθεί), των όσων εκατομμυρίων Ευρώ, δεν θα φτάσουν με τις υπερβάσεις τα 20 εκ., για την προσθήκη νέας πτέρυγας, στο ήδη βεβαρυμμένο και δυσκολοεπισκέψιμο Μαμάτσειο, θάβοντας σε παλιοντούβαρα, το μέλλον της υγείας μας – της υγείας των παιδιών μας, των εγγονών μας και των απογόνων μας, για πολλά – πολλά – πολλά χρόνια, θα μας βρει αντιμέτωπους.

Επανατοποθετήσου συσκεπτόμενος με τους άλλους άρχοντες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων τόσο των πρώην, όσο και των νυν βουλευτών της περιοχής καταθέτοντας ο καθείς τις προτάσεις του.

Η μη συμμετοχή των στην διάσκεψη, θα εκληφθεί ως αρνητικό πρόσημο για τον τόπο.

Τα χρήματα προορίζονται για την κάλυψη των αναγκών των Δήμων.

                                          ΕΠΙΜΕΛΗΤΑΙ

    Σεις οι άρχοντες των επιμελητηρίων, ρωτήστε λίγο τους προκατόχους σας. Έχουν πείρα – είχαν καλή διαδρομή. Δεν αρκεί να διεκδικείτε μόνον τα του σήμερα, με όποιον τρόπο. Τα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στον τόπο μας, θα οδηγήσουν πολλούς, στο να πηδάνε από τα μπαλκόνια και θα είναι περισσότεροι από τους διαβάτες των δρόμων. Πρέπει για την αντιμετώπιση των όποιων ιατρικών αναγκών να υπάρχουν καινούργιες και ευκολοπροσβάσιμες νοσοκομειακές Δομές. Είναι υποχρέωση σας – καθήκον σας να συνταχτείτε.

Σεις σύμβουλοι από την Κοζάνη (εφ’ όσον η απόφαση είναι ομόφωνη) δεν καταλάβατε ότι προδώσατε τους ψηφοφόρους σας??

Ποιοί οι σκοποί  – ποιά τα ανταλλάγματα – πόσα τα αργύρια ??

Ευθιξία ?? – Τι είναι αυτό ??

Δεν μας πληγώνουν τα λόγια των απέναντι, μας τρομάζουν τα έργα και η σιωπή των φίλων μας.

Στα βράχια το καράβι

Εγώ ντρέπομαι  – Εσείς ???

                                                              ΠΟΛΛΟΙ οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ

                                                              ΠΟΛΛΟΙ οι ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

                                                                  Κ. Ν. Καρακάσης

                                                                         Κοζάνη

                                                                        1ος – 2021

6 σχόλια

  • Άμα είναι αυτός αντιπολίτευση τα πιάσαμε τα λεφτά μας
    Κασαπίδη είσαι τυχερός παίζεις μπάλα με αντιπάλους Δ εθνική

  • Κι εγω θέλω ένα αεροδρόμιο έξω απ’ το χωριό μου. Αν θελήσω να πάω Ντουμπάι τώρα με τον Covid19 να μην χρειάζεται να τρέχω μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

    Κι όσοι δεν συμφωνείτε είστε ύπουλοι κακόβουλοι και ζηλιαρηδες…

  • Ποσο κοστιζει μια ζωη;;;του παιδιου σου,η δικη σου του γνωστου σου;;;Ποσες ζωες χαθηκαν τα τελευταία 30 χρονια επειδη ειναι μουλαρομενο το κατεστημενο της Κοζανης για το Μποδοσακειο;;;Ει Καλλαριωτες ασ το δεσουμε με σχοινιά, ας το βαλουμε ροδες και ας το παμε στην Κοζανη να εχει επιτέλους ολη η Δυτικη Μακεδονια σωστη ιατρικη περίθαλψη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.