Παρασκευή Βρυζίδου: Άμεση η παρέμβαση και επίλυση του προβλήματος από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη, μετά και τη σχετική επιστολή μας, για το επίδομα θέρμανσης καυσόξυλων και πέλετ στην ΠΕ Κοζάνης

7 Ιανουαρίου 2021
16:07

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκης μόλις διαπίστωσε το πρόβλημα που προέκυψε από την αναντιστοιχία ορισμένων Ταχυδρομικών Κωδικών (Τ.Κ.) των οικισμών κάτω από 2500 κατοίκους, στο ηλεκτρονικό σύστημα αίτησης επιδότησης θέρμανσης καυσόξυλων και πέλετ (https://www.aade.gr/mythermansi ), σε συνεργασία με τον ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εξόδων), άμεσα παρενέβη με διορθωτικές κινήσεις και ήδη από χθες, γίνονται οι διορθώσεις έτσι ώστε να  μπορούν όλοι οι δικαιούχοι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους χωρίς πρόβλημα.

Όσοι παρεμπιπτόντως εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα, προκειμένου να αντιμετωπισθεί άμεσα και να διορθωθεί, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων: 2311621000.

Επίσης αναμένεται τροποποίηση της ΚΥΑ η οποία θα προβλέπει να εντάσσονται στο σύστημα τιμολόγια αγοράς για καυσόξυλα και πέλετ που έχουν κοπεί από την 1η Ιουλίου 2020 και μετά, κάτι που είναι αναγκαίο για την κάλυψη των σχετικών δαπανών.

Παρασκευή Βρυζίδου

Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

10 σχόλια

  • Κάτι για το 6% που έγινε 1%, θα το κάνετε γαργάρα; Ή δεν το πήρατε χαμπάρι;
    Και στις δύο περιπτώσεις αποδεικνύεται η ελαχιστότητα και η έλλειψη εκπροσώπησης και από τους 4 της ΝΔ.

  • Τι μας λέτε; Ότι στην ΑΑΔΕ έπαιζαν τάβλι; Και ότι εσείς κάνατε παρέμβαση για να διορθωθούν οι Ταχυδρομικοί κώδικες; Ωραίο επιτελικό κράτος. Να το χαίρεστε. Φοβερή δουλειά κάνατε…

  • η μονη που ειναι κοντα στον πολιτη απο ολους τους βουλευετες του νομου τηνν τελευταια δεκαετια η μονη που επρεπε να παρει χαρτοφυλακιο απο ολους τους

    • Η μόνη που κάνει κάτι και δείχνει παρουσία είναι η κυρία Βέττα έστω και ως αντιπολίτευση το κόμμα της , αυτή τρέχει πάνω κάτω ενώ θα μπορούσε να μην ασχολείται καν μιας και έχει και μια καριέρα αξιοπρεπής πίσω της και δεν ζει απ’την πολιτική όπως αυτή η κυρία εδώ και οι άλλοι 3 ανύπαρκτοι.
      Ας ξαναγυρίσει αυτή καλύτερα σαν δήμαρχος Μουρικίου που ήταν πριν χρόνια , εκεί έκανε πιο πολλά. Σαν βουλευτής μηδέν εις το πηλίκον.

  • ΒΙΚΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.