kozan.gr: Σοβαρότατες καταγγελίες/δηλώσεις, που θα συζητηθούν, από τον Π. Καρακασίδη: “Όσο καιρό ισχύει το lock down τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύαν κανονικότατα, όσο κι αν αυτό που λέω δεν είναι καλό που το λέω, αλλά δουλεύανε. Δουλεύανε όλα τα μαγαζιά, από έξω – από μέσα. Αυτά, ενώ, λογικά θα έπρεπε να ήταν κλειστά και στην Κοζάνη και στην Πτολεμαίδα” (Βίντεο)

8 Ιανουαρίου 2021
10:32

 

Το kozan.gr εντόπισε και σας παρουσιάζει ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις χθεσινές δηλώσεις, στον τηλεοπτικό σταθμό West, του προέδρου της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ΝΔ Κοζάνης Παντελή Καρακασίδη, ο οποίος έκανε λόγο για τις μάσκες που δεν φορούν σωστά πολλοί συμπολίτες μας αλλά και για τα μαγαζιά της περιοχής, που όπως είπε (1:37): “Όσο καιρό ισχύει το lock down τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύαν κανονικότατα, όσο κι αν αυτό που λέω δεν είναι καλό που το λέω, αλλά δουλεύανε. Δουλεύανε όλα τα μαγαζιά, από έξω – από μέσα. Αυτά, ενώ, λογικά θα έπρεπε να ήταν κλειστά και στην Κοζάνη και στην Πτολεμαίδα”.

 

79 σχόλια

  • Οι πολίτες φταίνε πάντα. Το κουλισταν δε φέρει καμία ευθύνη. Ντροπή σε όσους τους ψηφίσατε. Φάτε σανό ψεκ της δεξιάς.

    • Καλά σε κάνει καρακασίδη ο Χάρης. Καποτε τον καλωσόρισες πίσω στη νουδούλα. Ποιον;;; Τον χαρη. Ο χαρης δηλαδή νεοδημοκρατης. Γελάνε και οι πέτρες.
      Όταν όλοι γνωρίζουν σε όλη την κοζάνη πως ο αλλος ο Κατανας ο πυροσβέστης ειναι ο δεξιος. Ακου τα τωρα λοιπόν και ας πρόσεχες.

      • Τα έχεις μπλέξει λίγο σανοφαγε της δεξιάς. Γράφεις άσχετα πράγματα σε άσχετο θέμα. Στείλε 6 να βγείς καμιά βόλτα μπας και συνέλθεις. Ο Χάρης γύρισε πίσω στο μεγάλο μαντρί της ΝΔ για να βγεί βολευτης στις επόμενες εκλογές.

      • Θες να συζητήσουμε εάν ο κατανας τίμησε η όχι την ΝΔ ;; Η θες να συζητήσουμε το ποσό στήριξε τη ΝΟΔΕ ;; Φίλε μου μάλλον ενοχλήθηκες πολύ εσυ με τον Κάτανα ε; Ε τότε σίγουρα κάτι καλό θα έκανε ο Χάρης . Ρωτά τον κολλητό σου τον καρακασιδη να σου πει για το πόσο βοηθήθηκε από τον Κάτανα .

  • ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ,ΟΥΤΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ κ.ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΣΟ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

  • ΦΙΛΕ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΤΩΡΑ ΡΙΧΝΕΙς.ΜΟΜΦΗ.ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ.ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΩΝ ΤΙς.ΚΟΖΑΝΗς ΚΑΙ ΤΗς ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑς ΠΑΡΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ.ΕΞΕΔΡΑ ΠΙΕς ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΙΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

  • Πω αυτός θα το διαλύσει το “μαγαζί”….
    γιατί δεν τα κατήγγειλε όλα αυτά αρμοδίως, είναι θέματα δημόσιας υγείας

  • Πόσο ανεύθυνος είσαι!!!!! και αφού ξέρεις ποια μαγαζιά δουλεύουν, γιατί δεν κάνεις επώνυμη καταγγελία; Γιατί πετάς λάσπη στο σύνολο των επαγγελματιών;

  • Κατεβασμένες μάσκες από το 90%;;; Ανοιχτά τα περισσότερα μαγαζιά;;; Όνειρα έβλεπε τη νυχτα και βγήκε να τα πει σε συνέντευξη;

  • Μάλλον έχεις να μήνες να βγεις έξω απορώ με τη στοιχεία τα λέτε αυτά.
    Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι αυτούς.

  • ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ τι ακούμε. ???? Οι Κοζανίτες και φορούν όλοι μάσκα και τα μαγαζιά είναι κλειστά εδώ και τρεις και πλέον μήνες.!!!! Ίσα-ίσα οι Επιχειρηματίες νοσταλγούν, αγωνιούν, και έχουν αγανακτήσει με πότε θα ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους. Τα έξοδα τους τρέχουν αν καταλάβατε καλά. Μάλλον ο ομιλών ζει σε άλλον κόσμο.!!!! Με το καλό να τον υποδεχτούμε κάποια στιγμή και στην Κοζάνη.!!!!!!
    Έλεος πια. !!!! Φτάνει. !!!!

  • Ως προεδρος της ΝΟΔΕ που το κομμα σου κυβερναει τον τοπο φερεις την ιδια ευθυνη για τα ελλειπη μετρα την ανεπαρκεια των ελέγχων και ολα αλλα οπως η κυβερνηση σου έτσι και εσυ ριχνεις την ευθυνη στους πολίτες.

  • Το μόνο που μένει είναι να κάνεις και μια κωλοτούμπα στις δηλώσεις σου για να τα μπαλώσεις το οποίο εικάζω οτι θα γίνει σε 3,2,….1!

  • Ποιος είναι ο κύριος και πρέπει να δίνουμε σημασία σε αυτά που λέει; O εισαγγελέας της Κοζάνης να τον φωνάξει να κατάθεση αυτά που λέει με αποδηξεις και εάν δεν ισχύουν να ακολουθήσουν αυτά που πρέπει από τον νόμο για ψευδείς ειδήσεις.

  • Πάντα πληρώνει ο ελεύθερος επαγγέλματιας, πάντα να προσαρμόζεται με τους οποίους κανόνες ΟΡΊΖΕΙ το κράτος, χθες 7/1 σε δημόσια υπηρεσία που επισκέφθηκα, δεν φορούσαν μασκες,ας γίνει παρακαλώ έλεγχος στις υπηρεσίες… Μη βαλλονται μόνο οι ιδιώτες… Κρίμα πολύ κρίμα….

  • Ντροπή σας κύριε γιατί μιλάτε για ανθρώπους που υποφέρουν όλο αυτό το διάστημα (και δεν έχω καμία σχέση με τους κλάδους).ΝΤΡΟΠΗ τίποτα άλλο.

  • Γιατί πάντα να βάλλεται ο ελεύθερος Επαγγελματίας;;; μιλάτε για μασκες, χθες επισκέφθηκα 7/1 δημοσια υπηρεσία, παλιό τεβε, δεν φορούσαν μασκες οι υπάλληλοι, αλλά τι σημασία έχει;;; θα πληρώσουν πρόστιμο;;αν αυξηθεί το φορτίο στη πόλη, ποιος θα πληρώσει πάλι τα σπασμένα;;; αυτός που εδώ και 3 μήνες είναι κλειστός…. Μπορείτε σας παρακαλώ να κάνετε ελέγχους σε όλες τις υπηρεσίες;;;;

  • Εκτός τόπου και χρόνου ο κύριος. Προσπαθεί να ψελλισει κάποια δικαιολογια να καλύψει το κόμμα του, μιμείται τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαικου, και στο τέλος πετάει και το πυροτέχνημα για την ατομική ευθύνη.
    Αφού όλα ήταν καλώς καμωμένα γιατι κάνατε ανασχηματισμο;
    Γιατί δεν πάτε στην αστυνομία με τα στοιχεία σας;
    Κυριοι της κυβέρνησης ο κόσμος πια μπουχτησε κουράστηκε αγανάκτησε. Όχι από το λοκ νταουν. Από τα ψέματα σας και την κυβερνητική σας απραξία-αδυναμία.
    Όσο για μας τους επιχειρηματίες της εστίασης που μας έχετε κλείσει για 6 μήνες κοντά μέσα στο 2020,ελατε από τον Απρίλιο να εισπραξετε τα χρέη που δημιουργηθηκαν μέσα στην πανδημία.
    Και όταν έρθει η ώρα των εκλογών, ελάτε από τα μαγαζιά μας να μοιράσετε υλικό. Πλάκα θα χει…

  • Σα δε ντρέπεσαι…που ζεις δεν βλέπεις τι γίνεται…ειμαστε ανεργη τόσους μήνες…εισόδημα μηδέν κάθε μήνα…ξέρεις τι σημαίνει αυτό…Αλλά όταν μιλάς εκ του ασφαλούς θα πεις πολλες βλακείες…

  • Όσο και να γλύψεις την ΝουΔουλα τα ποσοστά που θα δείτε στις εκλογές που έρχονται θα είναι τραγικά… Αν ξαναβγεί ΝουΔουλα στην Π.Ε. Κοζάνης τότε καλά να πάθετε… Υ.Γ. Ούτε εννοείται ΣΥΡΙΖΑ, το καλύτερο θα ήταν αποχή και να βγαίνουν βουλευτές με ούτε 100 ψήφους από τα κομματόσκυλα τους. Αυτό θα ήταν κατάντια για αυτούς. Να τους ψηφίζουν 100 νοματαίοι..

  • Το μόνο σίγουρο είναι ότι βουλευτής ο Χρόνης δεν πρόκειται να βγεί στον νομό Κοζάνης μα αυτά που λέει ο καρακασιδης.

  • Ο εκλεκτός της ΝΔ.
    Διαγραφή εδώ και τώρα.
    Ας τον καμαρώνουν και να τον προωθήσουν σε ανώτερα κλιμάκια της Νουδουλας.
    Πυρ ομαδόν από όλους τους επαγγελματίες για να κρυφτεί.
    Όσο θα πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα… Τόσο ήταν ανοιχτά και τα μαγαζιά.
    Ζητώ η 25 Μαρτίου.

  • Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.
    να υποδειξει ο κύριος καρακασιδης τα ανοικτά μαγαζιά. Αν τα μαζέψει, να τον παραπέμψει ο εισαγγελέας για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Εδώ και τώρα.

  • Άκου λοιπόν. Εδώ και τρεις μήνες έχω κλειστό τοαγαζι μου και δεν εισέπραξα ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα πλήρωσα για ΕΦΚΑ, εφορία ενφια, ρεύμα έναντι, τηλέφωνο και τέλη 2600€. Θα χρωστάω επίσης ΦΠΑ που πήγε για τον Απρίλιο και όλα τα προαναφερομενα, για τους μήνες που θα συνεχίσουμε να είμαστε κλειστά.
    Δεν συνυπολογιζουμε τα έξοδα του σπιτιού. Μας κλείσατε χωρίς ΚΑΜΜΙΑ μέριμνα, μας στερείτε το δικαίωμα της εργασίας και έχεις το θράσος να μιλάς. Απορώ τι ρόλο παίζεις. Εσύ εκπροσωπεις την ΝΔ; Εύχομαι να μην είναι όλοι σαν εσενα

  • Φτωχό κράτος είμαστε κ. Καρακασίδη για τους ελεύθερους επαγγελματίες όχι όμως και για τους καναλάρχες που πήραν τα εκατομμύρια για να κάνουν σωστά την προπαγάνδα της κυβέρνησης. Κρίμα που ένα κόμμα εξουσίας έχει εσένα πρόεδρο στην Π.Ε Κοζάνης………..

  • Το κράτος είναι φτωχό ε; Η μαμά ΔΕΗ ; Έχει ακόμα; Είναι πλούσια; Δίνει καλούς μισθούς; Για πες μας να ξέρουμε κι εμείς…

  • Ή σε άλλη Πόλη ζεις, ή λάθος ταινία σε έβαλαν να δεις! Αν είμαστε με τα καλά μας…. Ντροπή, αντί να πάρετε το μέρος του λαού στην περιοχή μας, γίνετε το αντίθετο. Πραγματικά λυπάμαι.

  • Μια χαρά φοράνε μάσκα
    Επισησ τα μαγαζιά που βλέπετε έχουν αρκετά eshop και σας μιλώ εγώ που έχουμε ηλεκτρονικό κατάστημα και η αποστολή γινόταν με ντιλιβερι στο σπίτι των καταναλωτών. Οπότε πρώτα να ελέγχετε και μην μασ παίρνει η μπάλα όλους.

  • Ντροπή του για αυτά που λέει και ντροπή που εν μέσω τέτοιας κρίσης να στοχοποιούμε συγκεκριμένα επαγγέλματα!!!! Απαράδεκτο που αφήσατε ένα τέτοιο άρθρο να ανέβει στην σελίδα σας!!!!!

  • Αυτά μπορεί αυτά δίνει το κράτος λέει, τον πολίτη τον εξαναγκαζεις να δίνει το 150% του εισοδήματος του όμως στο κράτος… Αντε από εκεί

  • δημοσιος υπαλληλος ειναι ο γελοιος αυτος??? Ας κοιταξει τα χάλια στο κομμα του που διελυσαν μια ολοκληρη περιφερεια κ μετα να μιλησει ο ανικανος

  • Και όσοι δούλεψαν….δούλεψαν για να συντηρήσουν τα παιδιά τους και τα σπίτια θα τους άθλιε!!!
    Που δεν είδαν επιδοματα γελοιε.
    Δεν σκέφτηκε κανείς αυτούς τους ανθρώπους που έχουν διπλά έξοδα και επιταγές.βλημα που δεν σκέφτεσαι πριν μιλήσεις.που αναγκάσατε να ψωνίσουν οι έμποροι γιατι θα δουλεύαμε με click away και μετά τους κλείσατε. Επώνυμα στα γραφω Λευτέρης φιλιογλου ονομάζομαι.κατοικος Πτολεμαΐδας.

  • Ολα ΤΑ σχολια, εκτος απο δυο αν δεν κανω λαθος, ειναι εναντιον του κυριου.Δεν ξερω για τα καταστηματα κστι και δεν παιρνω θεση.Οσο για τη μη σωστη χρηση της μασκας,απο πολλους συμπολιτες μας, εχει απολυτο δικαιο.Χθες πηγα σε super market στην ΚΟΖΑΝΗ και εκανα παρατηρηση σε 2 κυριες και σε εναν κυριο να μην φορουνε τη μασκα κατω απο τη μυτη.Αμεσως το δεχτηκαν χωρις ευτυχως να με βρισουν.

  • ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ…..
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ….

  • ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΤΕ…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΚΑΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΤΟΙΟΥΣ….ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΤΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ. ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.