Αρνητική εισήγηση λοιμωξιολόγων για click away από 11 Ιανουαρίου

8 Ιανουαρίου 2021
14:00

Να μην ανοίξουν τη Δευτέρα τα καταστήματα με τη μέθοδο του click away, αλλά και τα βιβλιοπωλεία και τα κομμωτήρια εισηγείται σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Λιμωξιολόγων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εισήγηση της Επιτροπής είναι η μετάθεση της επανέναρξης του click-away αλλά και της λειτουργίας βιβλιοπωλείων και κομμωτηρίων για ύστερη ημερομηνία που θα προσδιοριστεί ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα και το πως κινήθηκαν τα κρούσματα την Πρωτοχρονιά, κάτι που θα είναι εμφανές την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι λοιμωξιολόγοι ζητούν παράταση του μέτρου για μαι εβδομάδα μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στις έξι το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Την Δευτέρα πάντως θα ανοίξουν νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία και ίσως αυτό που φοβούνται οι ειδικοί είναι ότι παράλληλο άνοιγμα και του λιανεμπορίου με τα υπάρχοντα επιδημιολογικά στοιχεία θα αυξήσει την κινητικότητα.

Πηγή: skai.gr

5 σχόλια

  • Απλά ανίδεοι και επικίνδυνοι.
    Εγώ λοιμοξιολολόγος δεν είμαι αλλά σαν γονέας δύο παιδιών δημοτικού ξέρω ότι όταν τα παιδιά κολλήσουν μια ίωση η μία γρίπη στο σχολείο όλη η οικογένεια κολλάει.
    Αυτοί που σπούδασαν δεν το ξέρουν;
    Απλά είπαν ότι θα υπάρξει και 3ο κύμα και πρέπει να κάνουν να υπάρξει.
    Τόσο απλά.
    Οι πολίτες είμαστε στο ζενίθ της υπομονής μας.
    Λίγο θέλουμε.

  • Το 2078 τα επανέλθουμε_σχεδόν_ στον τρόπο ζωής πριν από την πανδημία.Ως τότε όχι βόλτες στον κόμβο για Κρόκο και στα παγκάκια.Λίγο υπομονή!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.