Ολυμπία Τελιγιορίδου: “Εκεί που σταματάει η λογική,αποφασίζει η κ. Κεραμέως”

11 Ιανουαρίου 2021
10:42

 

Η κυβέρνηση της ΝΔ και η κ. Κεραμέως δεν έχουν ιδέα για τη χώρα που κυβερνούν. Δεν έχουν καμία γνώση για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Κ. Κεραμέως στην Ελλάδα αυτήν την εποχή έχουμε χειμώνα. Οι θερμοκρασίες στην Αττική δεν έχουν καμία σχέση με την βόρεια Ελλάδα. Επίσης στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κτιριακές σχολικές εγκαταστάσεις επιπέδου Κολλεγίου Αθηνών, που προφανώς αυτό μόνο γνωρίζετε. Τα σχολεία της χώρας μας δεν διαθέτουν θερμαινόμενα πατώματα.

Ανοιχτά παράθυρα, με θερμοκρασίες 0 και -10 C τις επόμενες μέρες, στα σχολεία σημαίνει πως ούτως ή άλλως τα παιδιά θα αρρωστήσουν. Βέβαια βρήκατε κι άλλη λύση, να παίρνουν τα παιδιά μαζί τους κουβέρτες. Απορώ πως δεν σκεφτήκατε τα παπλώματα και τα μαγκάλια!

Υπό τις συνθήκες που επιβάλλετε στην εκπαιδευτική διαδικασία για τα παιδιά του κόσμου, είναι βέβαιο πως εσείς δεν θα στέλνατε το δικό σας παιδί στο σχολείο. Αντί να μειώσετε τον αριθμό των μαθητών στις τάξεις εν μέσω πανδημίας είστε η μοναδική υπουργός στην ΕΕ που αύξησε τον αριθμό. Προφανώς πιστεύετε πως ανοίγοντας τα παράθυρα πρέπει να είναι συνωστισμένα τα παιδιά, μπας και δεν ξεπαγιάσουν.

Εκεί που σταματάει η λογική, αποφασίζει η κ. Κεραμέως.

14 σχόλια

  • Η γυναίκα δε γνώριζε καν ότι η ειδική αγωγή ήταν ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια του lockdown και έσπευσε να την ανοίξει ξανά δια ζώσης όπως τα δημοτικά, τι να λέμε τώρα. Οι άνθρωποι τα έχουν εντελώς χαμένα.

  • Εάν δεν άνοιγαν τα σχολεία θα κατηγορούμε την κυβέρνηση γιατί δεν ανοίγουν όπως μας συμφέρει κάνουμε αντιπολίτευση. Το θέμα είναι ότι για πολλούς λόγους τα σχολεία πρέπει λειτουργουν

    • Φίλε μου ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαι αλλά με την ανοησία του Υπουργείου Παιδείας και το όραμα τους για την παιδεία δεν γελάνε μόνο τα πεζοδρόμια….δυστυχώς τέτοια χάλια …!

      • Η κυβερνηση του τσιριζα μεσα σε μια νυχτα μετετρεψε τα ΤΕΙ σε ΑΕΙ για να παρει κανενα ψηφαλακι,και τωρα κουνανε το δαχτυλο,εκτος απο τα πεζοδρομια γελανε και οι πετρες!!!!!

        • Μη στεναχωριέσαι σε λίγο καιρό τα παιδιά μας θα αποκλείονται και από το Λύκειο και θα οδηγούνται στα ΕΠΑΛ, λίγοι θα σπουδάζουν στα δημόσια Πανεπιστήμια και όσοι έχουν χρήμα στα ιδιωτικά …έτσι αν το παιδί τα παίρνει λίγο τα γράμματα εσύ θα παίρνεις δάνειο για να σπουδάσει….Θα χρωστάς μια ζωή …Περαστικά! εγώ πάλι που πληρώνω φόρους από τα 18 μου και κουράστηκα να δουλεύω από τα ξημερώματα επιθυμώ τα παιδιά μου να έχουν ευκαιρίες εκπαίδευσης είτε είναι άριστοι είτε όχι…Γι αυτό μη γελάς!

  • Ασε μας ρε ολυμπιτσα,το απολυτο τιποτα εισαι εσυ και ο συριζα σου,παλιο πασοκ,εχετε γελιο ρεεε.Για γελια αντιπολιτευση κανεις.

  • Το πρόβλημα δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το πρόβλημα είναι που θα αρρωστήσουν τα παιδιά. Προφανώς όλοι όσοι ασχολείστε με το κομματικό δεν έχετε παιδιά στο δημοτικό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.