Ενημέρωση του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη, αναφορικά με το ζήτημα των ελεγχόμενων εκρήξεων σε ορυχεία της ΔΕΗ – Όσοι πολίτες έχουν υποστεί ζημία θα πρέπει να υποβάλλουν τα σχετικά στοιχεία στο Δήμο Κοζάνης.

11 Ιανουαρίου 2021
11:00

 

Μετά από επικοινωνίες μου με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Δρεπάνου και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, με την από 26.11.2020 επιστολή μου ζήτησα από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να αναζητηθεί κάθε δυνατότητα για τον περιορισμό των επιπτώσεων από τις ελεγχόμενες εκρήξεις που πραγματοποιεί ο στρατός στα όμορα ορυχεία της ΔΕΗ, καθώς και να ερευνηθούν οι τυχόν προκληθείσες ζημιές και η δυνατότητα αποκατάστασής τους.

Με την από 29.12.2020 απαντητική επιστολή του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ενημερώθηκα για τις αναγκαίες καταστροφές κατασχεθέντων εκρηκτικών υλών, για την μετακίνηση των ελεγχόμενων εκρήξεων σε μεγαλύτερη απόσταση από κατοικημένες περιοχές, για τη μείωση της ποσότητας των εκρηκτικών υλών κατά 40%, για τις ενέργειες ενημέρωσης του πληθυσμού και για την καταγραφή των ζημιών που έχουν προκληθεί.

Κατά συνέπεια, όσοι πολίτες έχουν υποστεί ζημία από την παραπάνω διαδικασία, θα πρέπει να υποβάλλουν τα σχετικά στοιχεία στο Δήμο Κοζάνης.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Επιτελάρχη Αντιπτέραρχο Ιωάννη Γκοντικούλη για τη συνεργασία και την ανταπόκριση.

20 σχόλια

  • αφου ενημερωθηκε ο σταθης τοτε να κοιμομαστε ησυχα,τι αναγκη εχουμε αυτος θα ενεργησει για ολα,εχουμε εμεις ακοιμητο φρουρο

  • Αξεπέραστος λαϊκισμός! Αντί να περάσει γενεές δεκατέσσερις το Επιτελείο, που χρειάστηκε ένα μήνα για να απαντήσει, αντί ν’ απολογηθεί για τη 15νθήμερη καθυστέρηση του ίδιου απ’ την απάντηση του Επιτελείου, βγάζει ένα δελτίο με γραμματικά λάθη, όπου καλεί τους κατοίκους ν’ αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες!

    Όποιος τώρα καταφέρει ν’ αποδείξει πως έχει υποστεί ζημιές, κερδίζει ένα τενεκέ με λίρες, χορηγία του λαϊκιστή πολιτικού.

    • Τι δουλειά κάνεις;
      Είμαι τρολ διορισμένο στο γραφείο του σταθικου για να τον επαινώ.

      Μπράβο τουλάχιστον έχεις σταθερή δουλειά
      80 λεπτά το γλ…. ε το ποστ ήθελα να πω

  • Είναι μερικοί που περιμένουν πως και πως να αραδιάσουν κακίες.
    Δεν είναι ωραίο να ζεις με αυτό, πως θα κατηγορήσω, πως θα βάλλω εναντίον του άλλου κτλ, δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις βρε παιδί μου.
    Καλά έκανε και ασχολήθηκε. Όταν δεν ασχολείται κράξιμο όταν ασχολείται πάλι κράξιμο….ψυχραιμία σε όλους λοιπόν και καλημέρα και καλή εβδομάδα

  • Εφορία Κοζάνης, δύο ώρες αναμονής για μια δουλειά δέκα λεπτών.
    Ταλαιπωρούν τον κόσμο εξυπηρετώντας ένα άτομο την ώρα.
    Ξεφτίλα πληρώνουμε φόρους μια ζωή.

  • Το γεγονός ότι ασχολείται με προβλήματα της περιοχής του, σας ενοχλεί…Αν δεν ασχολούνταν, πάλι θα σας ενοχλούσε…Το γεγονός ότι η ενημέρωση είναι από χείλη αρμοδίων ενοχλεί…Ότι ενημερώνει για τα αποτελέσματα πάλι ενοχλεί…Μήπως όλοι εσείς οι παντογνώστες που έχετε άποψη το πως θα το διαχειριστεί, πως θα ενημερωθεί η πως θα ενημερώσει τον κόσμο, εκνευρίζεστε τελικά, γιατί κάνει πολύ καλά τη δουλειά του?

    • Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει κανένα νόημα?? Που έγιναν ζημιές στο Δρέπανο και στην ευρύτερη περιοχή και δεν πείραμε χαμπάρι

  • Μην δείτε κάποιον πολιτικό να προσπαθεί να είναι κοντά στον κόσμο να προσπαθεί να είναι ο εαυτός τού..
    Τελικά μήπως δεν είναι οργανωμένο τα θετικά λόγια Και είναι τα αρνητικά από κάποιους που δεν θέλουν το Σταθη στα πόδια τούς
    Εσύ Στάθη απλά κάνε αυτό που κάνεις και εμείς θα σε έχουμε πάλι πρώτο..

  • Σταθη, καλα τα σπασμενα τζαμια για διαφημιση οτι κατι κανεις σαν βουλευτης…

    Αλλα αφου εισαι τοσο καλος βουλευτης για ριξε λιγο το ειδικο σου βαρος κ προς το Χρωμιο, εκει μωρε που θελουν καποιοι να μας φορτωσουν τον αμιαντο της χωρας κ οχι μονο…
    Εκει που καποιοι θελουν να κανουν ΧΥΤΑ, στα μουλωχτα χωρις να τους ενδιαφερει η υγεια μας, Σταθη

  • Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα διαφωτίσει, αναφορικά με τις εκρήξεις..
    Μήπως τελικά κάποιοι σερφαρουν μόνο και μόνο για τις αναρτήσεις του Στάθη???
    Λέω εγώ τώρα… Στάθη απλά σε ζηλεύουν.. συνέχισε να τους δίνεις τροφή!!!!
    Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.