Πιστοποίηση του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης VOLTEROS κατά τα Διεθνή Πρότυπα ISO

11 Ιανουαρίου 2021
14:36
Κανένα σχόλιο



Με σημαντικές επιτυχίες ξεκινά η νέα χρονιά για το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης VOLTEROS. Τρία πιστοποιητικά κατά τα Διεθνή Πρότυπα του Οργανισμού ISO ανανεώθηκαν και χορηγήθηκαν στο ΙΕΚ με την έναρξη του νέου έτους, μετά από επιθεώρηση που διενεργήθηκε από διαπιστευμένους εξωτερικούς επιθεωρητές.
Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης VOLTEROS, η λειτουργία του οποίου διέπεται πλέον από την Πολιτική Ποιότητας και λειτουργεί σύμφωνα με  148293/ΙΑ (ΦΕΚ 2700/Β`/23-10-2013 διαθέτει:

Συστήματα διαχείρισης της ποιότητας ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 όπου διασφαλίσουν τη διαρκή ικανότητά τους να παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών και τις εφαρμοστέες νομικές απαιτήσεις και επαυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών τους.
ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών ΕΛΟΤ EN ISO 27001:2013 που καθορίζουν τις απαιτήσεις για την εφαρμογή και συνεχή βελτίωση ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών με στόχο να διασφαλίσουν τα δεδομένα τους (οικονομικά, τεχνογνωσία, στοιχεία εργαζομένων, πληροφορίες που ανταλλάσσουν με τρίτα μέρη).
ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Σύστημα Διαχείρισης Πληροφοριών Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΛΟΤ EN ISO 27701:2019 που περιγράφει τις βασικές απαιτήσεις του οργανισμού κατά την εγκατάσταση εφαρμογή και πιστοποίηση ενός συστήματος διαχείρισης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και εναρμονίζεται πλήρως με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 2016/679 (GDPR), υποχρεωτικής εφαρμογής από 25/05/2018.

Σημειώνεται ότι το Ινστιτούτο Επαγγελματικής κατάρτισης VOLTEROS ήδη διαθέτει πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα  2016/679 (GDPR)

Η εφαρμογή κανόνων λειτουργίας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα έρχεται συμπληρωματικά και επιπλέον των προβλεπόμενων διαδικασιών του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας, για το οποίο το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης VOLTEROS αξιολογήθηκε πρόσφατα από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης. Η κοπιώδης αυτή προσπάθεια αντανακλά τη δέσμευση της Διεύθυνσης της σχολής στην υιοθέτηση κουλτούρας ποιότητας, στην αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών με έμφαση στη διαφάνεια και στην καλλιέργεια κοινωνικής ευθύνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.