Ο Θεόδωρος Καρυπίδης για ετεροχρονισμένες ανακοινώσεις κρουσμάτων ΕΟΔΥ και διαχείριση της πανδημίας: “Υπάρχουν κεντρικές ευθύνες αλλά δεν είμαστε κι εμείς αμέτοχοι ως τοπική κοινωνία δια των εκπροσώπων μας όπως εξελίσσονται τα πράγματα. Τι λέμε τώρα στους μαγαζάτορες. Να παρέμβει ο Εισαγγελέας και με αυτό αποποιηθήκαμε τις ευθύνες μας. Στην Περιφέρεια υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας και έλλειψη παρέμβασης στα κέντρα λήψης των αποφάσεων” (Βίντεο)

15 Ιανουαρίου 2021
17:40

Στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH μίλησε σήμερα Παρασκευή 15/1, για τις ετεροχρονισμένες ανακοινώσεις κρουσμάτων ΕΟΔΥ και διαχείριση της πανδημίας, ο πρώην Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: “Υπάρχουν κεντρικές ευθύνες αλλά δεν είμαστε κι εμείς αμέτοχοι ως τοπική κοινωνία δια των εκπροσώπων μας όπως εξελίσσονται τα πράγματα. Τι λέμε τώρα στους μαγαζάτορες. Να παρέμβει ο Εισαγγελέας και με αυτό αποποιηθήκαμε τις ευθύνες μας. Στην Περιφέρεια υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας και έλλειψη παρέμβασης στα κέντρα λήψης των αποφάσεων”.

12 σχόλια

  • ΜΙΛΗΣΕ Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΣΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ!!! ΑΦΟΥ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

  • Εσύ που είχες περίσσευμα ηγεσίας μετρήθηκες ζυγίσθηκες και βρέθηκες λίγος. Αν δεν με πιστεύεις δοκίμασε να είσαι ξανά υποψήφιος.

    • Αυτό επιτάσσει η δημοκρατία μας. Ο λαός ψηφίζει, βγάζει τον “καλύτερο” και τον άλλο τον στέλνει αντιπολίτευση. Η δουλειά της αντιπολίτευσης είναι να μιλάει και να ελέγχει. Αν αυτά που λέει είναι σωστά, τότε πρέπει να τα εγκρίνουμε και να τα δεχόμαστε!

  • Θεόδωρε για τίς γέφυρες του ΟΣΕ και τίς αποζημιώσεις που διεκδικεί από την περιφέρεια μας πάνω από 2.500.000 ευρώ σύμφωνα με τις συμφωνίες που είχες δεσμευθεί ο ίδιος όταν ήσουν περιφερειάρχης έχεις κάτι να πεις; Έτσι για την ιστορία βρε αδερφέ!!

  • Για γελια εισαι ρε καρυπιδη,τραβα στο καναλι για καμμια συνεντευξη επαναστατη του καναπε,εισαι λιγος και ασχετος,ευτυχως και παρελθον.

  • Έχασες από το γινάτι τους να βγάλουν τον άφαντο και τον γόνο..Τι κατάλαβαν? μας κατέστρεψαν και κατέστρεψαν και τους εαυτούς τους αλλά είναι τόσο φανατικοί που δε θα το παραδεχτούν ποτέ

  • Και συ εταιροχρονισμενος είσαι θοδωρε…ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΩΝ..! Στο ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίξαμε πρέπει να σκεφτούμε άμεσα ποιος θα τον αντικαταστήσει για να μας εκπροσωπήσει στοιχειωδώς στην περιφέρεια . Και βέβαια ούτε σκέψη για υποψηφιότητα για βουλευτής αφού απέτυχε οικτρά στην περιφέρεια . Θυμάμαι το φόβο του να μιλήσει θετικά για την ιστορική συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ..! Μάλιστα τη χαρακτήριζε με το χειρότερο τρόπο..!

  • Και συ εταιροχρονισμενος είσαι θοδωρε…ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΩΝ..! Στο ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίξαμε πρέπει να σκεφτούμε άμεσα ποιος θα τον αντικαταστήσει για να μας εκπροσωπήσει στοιχειωδώς στην περιφέρεια . Και βέβαια ούτε σκέψη για υποψηφιότητα για βουλευτής αφού απέτυχε οικτρά στην περιφέρεια . Θυμάμαι το φόβο του να μιλήσει θετικά για την ιστορική συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ..! Μάλιστα τη χαρακτήριζε με το χειρότερο τρόπο..! Η ατολμία του τον οδήγησε στην οδηνηρη ήττα…και όχι γιατί πήγε στις Πρεσπες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.