kozan.gr: Σε σημερινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Κοζάνης για Αθήνα: Οι επανειλημμένες συστάσεις που δεν ελήφθησαν υπόψη κι οδήγησαν σε κλήση της αστυνομίας κι επιβολή προστίμου

15 Ιανουαρίου 2021
12:50

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σε σημερινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Κοζάνης με προορισμό την Αθήνα, επιβάτης απευθυνόμενος σε δύο συνεπιβάτες του και μετά από επανειλημμένες συστάσεις του για να φορέσουν  μάσκες, αναγκάστηκε λίγο πριν το λεωφορείο φτάσει στην Λάρισα να καλέσει την αστυνομία, καθώς δεν εισακούστηκε. Περιπολικό βρέθηκε στην καθιερωμένη στάση που γίνεται στην Λάρισα για να ελέγξει το αληθές της καταγγελίας και διαπίστωσε πως ο ένας εκ των δύο δεν είχε μάσκα, στον οποίο και επέβαλε πρόστιμο 300 ευρώ.

kozan.gr

18 σχόλια

  • Τώρα όλοι θα μιλήσουν για καταδότη κτλ αντί να μιλήσουν για πολίτες που φέρονται ανέυθυνα απέναντι στην κοινωνία.

    Γι’αυτό αυτή η χώρα δεν θα βγει ποτέ από την οικονομική και κοινωνική της κρίση

  • Σωστά έπραξε αλλά έπρεπε να τον κατεβάσουν και από το λεωφορείο εφόσον μπορεί να το επαναλάβει κατά τη διαδρομή και αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία

  • Συγχαρητήρια στον συμπολίτη, πολύ καλά τους έκανε. Το τι πιστεύει ο καθένας για τον covid είναι δικαίωμά του, εκτός του σπιτιού του οφείλει να σεβαστεί το κοινωνικό σύνολο και τους Νόμους. Οι μαγκιές μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού μας.

  • Εκανε δεν εκανε καλα ενας δε βρεθηκε ομως απο εσας να παρετε τηλεφωνο την αστυνομια οταν ο πρωθυπουργο σας εβγαινε φωτο με 10 ατομα διπλα στην ποδηλαταδα του χωρις μασκες . Λες και εσεις δεν εχετε παρανομησει σε κατι σε αυτη την χωρα …. Λιθοβοληστε και αλλα αναμαρτητοι

    • Δεν εχεις αδικο, αλλα ουτε και δικιο.
      Η αληθεια ειναι παντα καπου στη μεση.
      Το θεμα ειναι οτι με κατι τέτοιους εξυπνακηδες, τραβαμε οτι τραβαμε με κλειστη αγορα εδω και 3,5 μηνες (και παμε για παραπανω).
      Στο κατω κατω σε ΜΜΜ ειναι, στο σπιτι του η στο αυτοκινητο του, ας κανει οτι θελει.

    • Το έκαναν συνειδητά φίλε, με αυτή τη λογική ας άναβαν και τσιγαράκι, όσο για τον Κούλη και 500 τηλέφωνα να παίρναμε, άδικος κόπος, δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα.

    • Μπα, εκεί τρέχουν να τον χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν, χαζοί είναι να παρουν τηλ.το μένος μόνο για τους συνανθρώπους τους το έχουν !!!!

  • Ω ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!!

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ!
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ!

    ΕΘΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ!

    ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΚΟΨΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ!

    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΓΗ ΠΟΥ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ(ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ)ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩΪΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.