kozan.gr: Ν. Χαρδαλιάς: “Αίρονται τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα στους Δήμους Κοζάνης & Δήμου Βοΐου πλην της κοινότητας του Κρόκου & Σιάτιστας αντιστοίχως. Παρατείνονται αντιστοίχως, μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, τα ισχύοντα μέτρα στο Δήμο Εορδαίας (δηλ. θα συνεχίσει η απαγόρευση από τις 6 το απόγευμα & & ό,τι άλλο προβλεφθεί) καθώς έχει 104 ενεργά κρούσματα”. (Βίντεο)

15 Ιανουαρίου 2021
18:37

 

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης από το Υπουργείο Υγείας, ανέφερε: “Αίρονται τα περιοριστικά μέτρα στους Δήμους Κοζάνης & Δήμου Βοΐου πλην της κοινότητας του Κρόκου & Σιάτιστας αντιστοίχως. Παρατείνονται αντιστοίχως, μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, τα ισχύοντα αυστηρά περιοριστικά μέτρα στο Δήμο Εορδαίας (δηλ. θα συνεχίσει η απαγόρευση από τις 6 το απόγευμα & ό,τι άλλο προβλεφθεί) καθώς έχει 104 ενεργά κρούσματα”.

 

58 σχόλια

  • Όταν λέγαμε ότι το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην Εορδαία κάποιοι μιλούσαν για ρατσισμό και διάφορες άλλες ανοησίες…Άντε με τις μπουρδες εδώ μέσα

  • Δεν έκλεισαν τα χωριά που είχαν κρούσματα όταν έπρεπε και τώρα την πληρώνουν όλοι.
    Δεν τελειώνει αυτό έτσι
    Μας δουλεύουν

  • Ρε μας δουλεύετε; Που τα βρήκατε τα 104 κρούσματα ρε;; Προχθές ο Δήμαρχος έλεγε ότι έχουμε 6 κρούσματα και ξαφνικά φτάσαμε στα 104; Έχετε ξεσκίσει την περιοχή ρε

      • Τραβά φάε καμια ούρδα ρε γελοίε . Λες και στην Κοζάνη δεν έχουν ενεργά κρούσματα που έμαθες και τον Αινστάιν

  • 16 οκτωμβριου κλείσαμε στην εορδαια γιατί είχαν πολλά κρούσματα στην Κοζάνη, τώρα όμως ξεχωρίζουμε την πτολεμαιδα με την Κοζάνη…. αιντε αιντε…!!!!

    • Πολύ κακώς, έκλεισε τον Οκτώβριο όλος ο νομός!! Πολύ καλώς τώρα, ανοίγουν ή κλείνουν στοχευμένα. Δηλ. το Βελβεντό ή τα Σέρβια, γιατί να είναι κλειστά; Ή να έκλεινε όλη η Αττική για τον Ασπρόπυργο; Τουλάχιστον κατάλαβαν το λάθος τους και δρουν πιο στοχευμένα, πλέον!! Αν και δεν μας χωνεύετε, λίγη υπομονή και την άλλη εβδομάδα, θα βγείτε κι εσείς (δεν είναι ειρωνικό).

  • ΕΝΕΡΓΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙ ΜΟΥ…ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 104 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ…ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΗΜΕΡΩΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ… ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΥΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

  • που θα παει; δε θα βγειτε σε λιγο καιρο να ζητησετε την ψηφο μας; ποιος θα το λεγε πριν απο λιγο καιρο οτι θα βρισκονταν πολιτικοι χειροτεροι κι απο τον τσιπρα!

      • ενας κινεζος με εναν ινδιανο μονο στις ΗΠΑ θα μπορουσαν να ειναι “ενωμενοι”,κιαυτοι πλακωνινται καθε τρεις και λιγο, βλεπεις εσυ τιποτα κοινο; μεταφραστη και διερμηνεα πρεπει να εχεις για να καταλαβεις τι λεει ο σουρδος! αντι να ενωθουν με τα γρεβενα που ειναι ιδια ρατσα μας τους κοτσαρανε εμας!

  • Τελικά όποιος αντιδρά και στέλνει μηνήσεις , θα είναι “lock” εφόρου ζωής!!! Αρε Πλακεντα ..τι το θελες…? Δώσε εντολή (παράνομα και παράτυπα) να ανοίξουν όλα τα μαγαζιά και άρση όλων των μέτρων !!! (Γαλάτικο χωριό) η Εορδαία !!! Ξυπνήστε !!!!!!

    • Ε Οχι ρε φίλε όλα τα αρνητικά να τα τραβάμε επειδή λέτε ότι ότι δεν τα πηγαινει καλά με τον δήμαρχο. Αλήθεια από τις 18 του μήνα ενημέρωσε με ποτε ο δήμαρχος έκανε μιαν παρέμβαση για το λοκ νταουν

  • Α καλα απαραδεκτοι!!! Οι τοπικοι αρχοντες τι κανουν βρε? Και η λυση παμε κοζανη για ψωνια !! Να δεις εσυ πως ανεβαινει ο τζιρος στα μαγαζια της κοζανης ! Δεν θα στηριξουμε εμεις η πτολεμαιδα την κοζανη?

  • Ο Σερίφης Τιμωρός Ρεβανσιστής απασφάλισε. Μηνύσεις εσείς,παρατεταμένο και βαθύτερο λοκντάουν Εμείς. Τα καλά παιδιά της Κοζάνης που δεν μας μηνύσανε,τα απελευθερώσαμε.Αιδώς Αργείοι!!!

  • Δηλαδη θα μπορουμε να κοβουμε πρωτοχρονιατικες πιτες στους αποκριατικους χορους;Για τα καρναβαλια ποτε θα πει;Πρεπει να ετοιμαζομαστε ο καιρος πλησιαζει.

  • Καλο το Κρυφτο Κυριε Πλακεντα, αλλα πρεπει να μας πειτε τι συμβαινει? εχετε μεγαλο μεριδιο ευθυνης, η ανυπαρξια σας ειναι ολοφανερη,

  • Τρέλα πουλάνε;;104 ενεργά;;κ όλη η Ελλάδα έχει 610;; όποιος αντιδράει αυτή θα είναι η απάντηση: παράταση των μέτρων

  • ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΙΔΚΕΥΜΕΝΟΙ!! ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΙ.Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΣΟΥ!!!!

  • 610 είναι τα νέα κρούσματα. Με τον όρο “ενεργά κρούσματα” εννοούμε αυτούς που νοσούν σήμερα που μιλάμε, οι οποίοι πανελλαδικά μπορεί να είναι και χιλιάδες.

  • ΕΝΕΡΓΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ!!! ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 104! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

  • Η λαϊκή αγορά στην Πτολεμαΐδα την Τετάρτη, με τα νέα μετρα, θα λειτουργήσει. Παρακαλώ πολύ kozan ενημερώστε μας. Ευχαριστώ

  • Αξιζουν πολλα μπραβο!!! στον κ.Γ.Μητλιαγκα, γιατι με τα γραφομενα του, πριν λιγες μερες, ταραξε τα στασιμα τοπικα νερα κι ανοιξε τα ματια πολλων.

  • στην περιοχή της Εορδαίας, η παροχή υπηρεσιών (όπως κομμωτήρια, κ.α.) θα λειτουργήσει για την προσεχή εβδομάδα? μπορείτε να μάθετε και να μας πληροφορήσετε?

  • Ονειρα γλυκα μου ταξιδιαρικα που λεει και το ασμα!!! Αυτος που γερνει και πολυ καλα μαλιστα ειναι ο συριζα και ο τσιπρας,και θα με θυμηθεις στις επομενες εκλογες, καλα να ημαστε.

  • Τέτοιο μένος από τους Πτολεμαΐδιώτες για την Κοζάνη, είναι απίστευτο. Η Σιάτιστα που είναι κλειστή γιατί δεν κατηγορεί την Κοζάνη; Τι κόμπλεξ κουβαλάτε; Μακάρι να έχει όλος ο κόσμος την υγεία του και να ξαναγίνουν όλα όπως πριν. Αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε. Φτάνει με τις διχονοιες.

  • Αυτοί είμαστε σχολιάζουμε όλοι ξέρουμε ή δεν ξέρουμε έχουμε για όλα άποψη τι τα θέλουμε τα πανεπιστήμια γεννηθήκαμε ξερολες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.