kozan.gr: Γ. Καραβασίλης: “Είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι δεν σέβονται τον γολγοθά της κοινωνίας μας της Εορδαίας. Είναι επικίνδυνοι”

15 Ιανουαρίου 2021
20:06

 

Mε ανάρτησή του στο facebook ο Γ. Καραβασίλης, επικεφαλής της συνεργαζόμενης παράταξης με την πλειοψηφούσα παράταξη του Δημάρχου Π. Πλακεντά, γράφει με αφορφμή την παράταση των περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Εορδαίας: “Είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι δεν σέβονται τον γολγοθα της κοινωνίας μας της Εορδαίας. Είναι επικίνδυνοι. Τα καταστήματα και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, στην Εορδαία και λόγο εκπτώσεων θα έχουν πρόβλημα δυστυχώς. Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες!”

36 σχόλια

    • Έ όχι με τα δυο χέρια είσαι άδικος.

      Μεγάλο μέρος των λεγομενων νεοδημοκρατων που το έπαιζαν πατριώτες και πάνω απολα η πατριδα(αυτα φούμαρα έλεγαν) το έριξαν δαγκωτό Σύριζα

      Ναι αυτού που έφερε την συμφωνία των πρεσπων και όλα τα άλλα.

      Ξέρεις τι είναι να παίρνεις σύνταξη 2000

      Πατρίδα-τσεπη 0-1

  • Δυστυχώς όλο και περισσότερο μας αναγκάζουν να πιστέψουμε ότι όντως υπάρχει εμπάθεια ,,Ο δήμαρχος Εορδαίας κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για το θέμα με τα τεστ,,η Εορδαία κλειστή ,,,,ο δήμαρχος Κοζάνης πιο ***ήπιος *** η Κοζάνη ανοιχτή,,,

    • Ιδιωτικό εργαστήριο που συνεργάστηκε με το Μποδοσάκειο δεν έστειλε εγκαίρως τα κρούσματα στον ΕΟΔΥ… τρεις ημέρες μέσα στο δίμηνο Νοέμβριος Δεκέμβριος…που αφορούσαν την Εορδαία!! Γι αυτό κατατέθηκε μήνυση από δήμαρχο Εορδαίας!! Η Κοζάνη που κολλάει σε όλο αυτό κύριε??

    • Άλλος ψεκασμενος

      τελικά για όλα υπάρχει μια θεωρία.

      Ο δήμαρχος Κοζάνης έκανε ότι και ο δήμαρχος Εορδαίας…τίποτα τίποτα τίποτα

      αυτοί δεν ξέρουν να διοικήσουν ούτε περίπτερο.

      Βρίσκονται εκεί που βρίσκονται λόγω κόμματος και πιστών που ακολουθούν.

      Η γύμνια τους φάνηκε αμέσως στην πρώτη κρίση.

      Αλλά με τα δικά σου τα μυαλά θα έχουν καρέκλα αλλά 20 χρόνια

  • Κύριε Καραβασίλη όχι μόνο εσείς να τα λέτε ,να βγει επίσημα και ο Δήμος με όλα τα στελέχη του , έχετε μείνει εσείς και ο κύριος Πλακέτας ,,,στο τέλος θα σας πουν και γραφικούς,,,

    • Άσε τον Πλακεντα και κοιτα γύρω … Ο κύριος Καραβασίλης όσο καιρό εσείς βρίζεστε μεταξύ σας πληρώνεται κανονικά . Ασκεί κριτική εκ του ασφαλούς , όπως όλοι οι πρώην και νυν συνδικαλιστές.. Όσο για αν ψήφισε ή όχι η Εορδαία ΝΔ ή Τσίριζα άλλο θέμα .. ούτε οι μεν ούτε οι δε το χειρίστηκαν όπως όφειλαν .

  • Καραβασίλη,μπορείς να έρθεις στην Κοζάνη για ψώνια…
    Κάτι τετοιο δεν είχες πει για τους Κοζανίτες,να έρθουν στην Πτολεμαΐδα για να περιθαλψη και να μην απαιτούν νέο νοσοκομείο;Ξύδι τώρα
    Μην συμπεριφέρεσαι συνδικαλιστικά, μαντρώστε τους αρνητές της μάσκας,προσέξτε στις Εκκλησίες και τα μοναστήρια και σε μία βδομάδα θα βγει και η Εορδαία

    • Όταν κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα και για την Κοζάνη κιόλας ήταν καλός ο Πλακεντας; Τώρα που ζητάει το αυτονόητο, όχι να κλείσει η Κοζάνη αλλά να ανοίξει και η Πτολεμαΐδα είναι κακός; Τι στε εσείς ρε; Τα Γρεβενά με πολύ λιγότερο κόσμο έγινε ΠΕ αν σηκωθούν να πουν και αυτοί θελουμε ξεχωριστή ΠΕ τι θα πεις; Καθίστε καλά και μην βγάζετε διχόνοια. Υπάρχουν πολλοί από Πτολεμαιδα που δουλεύουν Κοζάνη και το ανάποδο, πρέπει να ήμαστε ένα σε όλο αυτό.

      • Η μήνυση ήταν το άλλοθι της ανικανότητας του. Αμόλησε τους υποτακτικούς του στο facebook να πούνε ότι δήθεν σήκωσε ανάστημα και για αυτό τιμώρησαν την εορδαία. Εντωμεταξύ δημοτικοί του σύμβουλοι εδώ και μέρες έλεγαν ότι υπάρχει πρόβλημα στην εορδαία και δεν βγαίνει από το λοκνταουν. Σανό στο πόπολο μοιράζει ο Δήμαρχος.

        • Και κακής ποιότητας αλλά τους αρέσει

          Απλά βρέθηκε εκτεθημενος και άρχισαν οι υποτακτικοί να γράφουν σχόλια…

          Τον τιμώρησαν γιατί αντέδρασε

      • Η τελευταια σου προταση φιλε επρεπε να ηταν η λογικη ολων… και αμα ηταν θα ειμασταν ενας απο τους καλυτερους νομους ,αλλα δεν….
        απο εναν κοζανιτη που δουλευει τα περισσοτερα χρονια πτολεμαιδα και καταλαβαινει οτι το καλο του ενα ειναι και το καλο του αλλου…

  • Μιλαμε για φοβερα επιχειρηματα απο τους αυτοδιοικητικους της εορδαιας!! Και μετα απορουμε που ειναι σε αυτη την κατασταση η εορδαια!!!

  • Μη αποδίδουμε ευθύνες στην κεντρική κυβέρνηση, όταν τα κρούσματα είναι σταθερά εδώ και 3 μήνες ! Δυστυχώς την πληρώνουν τώρα οι μαγαζατορες ! Η πανδημία δεν έχει πολιτική ταμπέλα !! λίγο ακόμα ….! Υπομονή !!!

  • Ρε παιδιά το επίπεδο των αιρετών της Κοζάνης είναι ανώτερο από της Εορδαίας σε θέματα της εποχής σε λύσεις σε ιδέες και στην προηγούμενη θητεία Δείτε κ τους περισσότερους συμβουλους η πτολεμαιδα ακόμα το κλάδεμα βλέπει κανά στολίδι λαικισμο διαμαρτυρίες πρώτη κ χειροκροταει!

  • Ο ρε χαρά που τον έπιασε τον Σουρδο αυτός παίζει να χαίρεται όχι που ανοίξανε αυτοί αλλά που μείναμε εμείς κλειστοί. Μπράβο σου αγόρι ωραίος θα πας μπροστά .

  • Ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο.. αλλά αυτό είναι γενικότερα το επίπεδο της πόλης.. πόλη η οποία ήδη συρρικνώνεται και το μέλλον της διαγράφεται αρνητικό και λόγω κακής νοοτροπίας αλλά κυρίως λόγω της απολιγνιτοποίησης..

  • Γιατί αυτός μπορεί να βρίζει και να δημοσιεύεται .Ας έβαζε τουλάχιστον σαν τον Μυλωνάκη μπροστά το Πολιτικοί ελεεινοί και τρισάθλιοι…

  • Είναι κρίμα να χρησιμοποιείται τέτοια γλώσσα στον δημόσιο διάλογο.Αν ρίξουν μια ματιά σε πίνακες με ποιοτικές αναλύσεις θα διαπιστώσει και ο κάθε αδαής για ποιόν λόγο παρατάθηκε η Εορδαία για μια βδομάδα ακόμη.Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν οι αυτοδιοικητικοί είναι να μιλάνε και να ενημερώνουν υπεύθυνα τους πολίτες.Δυστυχως ούτε Πτολεμαΐδα ούτε Κοζάνης δεν συνέβη αυτό.Υπομονη μια βδομάδα στους φίλους της Εορδαίας.

  • Φτάσαμε όλοι οι αυτοδίδακτοι τετραπέρατοι που δεν βαρεσαν μια μεχρι σήμερα την εβγαλαν κοτσανι με το αερατζιλικι τους. Ξαναψηφίστε τον ανεπάγγελτο Πλακεντα και τον συνδικαλιστή που δούλευε εξ αποστάσεως εχοντας οτι προνομιο δεν θα μπορούσε να ονειρευτει ενας πετυχημενος επαγγελματίας του καθε είδους ωντας αγράμματος !!

  • Μας έκανες να κλάψουμε.Εσυ κάθε μέρα στα μαγαζιά ήσουν και ψωνίζες μας δουλεύεις σίγουρα τόσο ν σ αρέσει η καρέκλα δεν χόρτασε η κατσίκα ταραμά θέλει να φάει και τον Πλακεντα.αν το καταφέρεις γιατί είσαι ο μόνος που μπορεί να το κάνει ε φίλε συγχαρητήρια μάλιστα σε χαϊδεύει κιόλας ΝΑΙ σ όλα δεν σου χαλάει χατίρι εμμμμ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.