Aνακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης: «Με υπευθυνότητα και πειθαρχία ανοίγουμε ξανά!»

15 Ιανουαρίου 2021
21:20

 

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Αυτούς του τρείς μήνες δώσαμε μεγάλους αγώνες και οι προτάσεις μας ήταν πάντα ρεαλιστικές. Πάντα γίνονταν μετά από πολύ σκέψη, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Σήμερα ακούσαμε με χαρά ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε τα καταστήματά μας από τη Δευτέρα 18-01-2021 με πολύ συγκεκριμένους όρους και κανόνες.

Αυτό το νέο ξεκίνημα έχει μια διαφορετική απαίτηση από όλους μας. Απαιτεί μεγάλη πειθαρχία. Απαιτεί να δείξουμε τη μέγιστη υπευθυνότητα και να τηρήσουμε όλα τα μέτρα για την δημόσια υγεία και ασφάλεια και να δώσουμε αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους πελάτες μας.

Από την Δευτέρα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για να αποδείξουμε για άλλη μία φορά ότι αξίζουμε την καλύτερη αντιμετώπιση από την πολιτεία. Ευχόμαστε καλές δουλειές και με πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία ξαναπιάνουμε δουλειά!

** Για το προτεινόμενο ωράριο για τα μέτρα προστασίας θα ακολουθήσει ανακοίνωση αφού εκδοθεί το ΦΕΚ.

28 σχόλια

  • Καλά τα λέτε στα λόγια αλλά στην πράξη να δούμε.

    Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ μα ποτέ μαγαζάτορα να έχει κόσμο στην αναμονή λογω ορίου στα άτομα που βρίσκονται μέσα ούτε να γίνεται παρατήρηση για μάσκα.

    Και αυτό ισχύει και για τα σούπερ.

    Σοβαρά καταστήματα απαγορεύουν την είσοδο χωρίς μάσκα. Προς όφελος τους είναι άσχετα που κάποιοι νομίζουν ότι με το να αφήνουν κάποιους να μπαίνουν έτσι κερδίζουν.

    Και δεν είναι μομφή αυτό ούτε το λέω για να κατηγορήσω.

    Όλοι θέλουμε να ανοίξει η αγορά, να κινηθεί ο κόσμος.

    Αλλά μην βγάλουμε πάλι τα ματάκια μας

    Και ενα-δυο φτάνουν να γίνει η ζημιά

    Καλή αρχή

    • πότε επιτελους θα σταματησουν να μας τα ζαλιζουν οι δημοσιοι υπαλληλοι που τα ξυνουν επι 3 μηνες , παιρνουν ΟΛΟ το μισθο τους και παριστανουν τους επιτηρητες και τους τελειους ανθρωπους στην εφαρμογη των μετρων; αντι να κουνατε το δαχτυλο στους αλλους κοιταξτε να κανετε το δημοσιο φιλο και οχι εχθρο του πολιτη οπως το καταντησατε εσεις και αυτοι που σας διορισανε!

      • Σωστά αυτά που γράφεις Ανώνυμε . Δίνεις όμως την αίσθηση ότι προσπάθησες ή θα ήθελες να γίνεις και εσύ δημόσιος υπάλληλος και δεν έγινες . Ας σταματήσουμε το τροπάριο με τους ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους. Αν ήταν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι τόσο κακοί και απαίδευτοι, άχρηστοι ή ότι άλλο φαντάζεστε τότε γιατί δουλεύει το σύστημα ; Γιατί εξυπηρετείτε ο πολίτης ; Δεν είναι κανένας τέλειος είτε ιδιωτικός είτε δημόσιος υπάλληλος.

        • λαθος …αισθηση εχεις θα ημουν με τρεις κι εξηντα και θα ημουν αναγκασμενος να αποθεωνω κατι ανυπαρκτους-ανικανους μητσοτακο-τσιπρες!

      • Αν δεν ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι, εσύ θα ήσουν μετανάστης… ανεγκέφαλε… αυτούς έχεις πελάτες… από αυτούς ζεις…

        • κρατα τα λεφτα σου ρε τσιπη που με εσωσες και δεν το ξερεις! μονο να τα ξυνεις με τσουγκρανα και να πουλας τρελιτσα ξερεις γλειφτη!!!

      • Απο την απαντηση σου δειχνεις οτι εσυ εχεις τους δημοσιους υπαλληλους απεναντι σου και βγαζεις πολυ πικρα. Ισως επειδη δεν καταφερες και συ να γινεις δημοσιος υπαλληλος. Ξεχνας ομως οτι και αυτοι ειναι πελατες σου. Αμεσως μολις καποιος εγραψε μια παρατηρηση τον χαρακτηρισες δημοσιο υπαλληλο. Αν πιστευεις αυτα που λες λοιπον πες μας τοτε πιο μαγαζι εχεις και αν δεν θελεις τους δημ. υπαλληλους πες το μας για να μην ξαναρθει κανενας. Ειμαι σιγουρος οτι δε θα το κανεις και θα κρυφτεις πισω απο την ανωνυμια ετσι γιατι ηθελες να πεις μια εξυπναδα. Κριμα.

        • ρε γιδοπροβατο απο ποτε το οριστε νασε δω ειναι…επωνυμια,αντε με τον καθε χωριατη που ο μπαμπας του εγλειψε κατουρημενες ποδιες για να τον βαλει στο δημοσιο για να μην ψοφησει απο την πεινα,πρρρρρρ!

      • Πότε θα σταματήσεις να κατηγορείς τους δημοσίους υπαλλήλους; δεν σε δίδαξαν τίποτε 10 χρόνια κρίση και μνημόνια; Νομίζεις ότι κάτι κάνεις, εκτος από το να βγάζεις χολή; Εγώ είμαι δημ. υπάλληλος και δεν ξαναψωνίζω από Κοζάνη, πλέον μόνο Θεσσαλονίκη και διαδίκτυο. Φτάνει ως εδώ, ανεγκέφαλοι.

        • το οτι δεν ψωνιζεις για νεο μας το ειπες; εγω γιατι σας τα χωνω ρε “εξυπνοπουλια”; γιατι σας ξερω σαν καλπικες δεκαρες που ειστε κυριολεκτικα! μαθατε και τη σαλονικη χωριατο-ούρδες…

          • 1ον Ας διάβαζες να γινόσουνα δημόσιος υπάλληλος.
            2ον Μάλλον ο δικός σου μπαμπάς εγλειψε δεν ξερω ποσους για σου ανοίξει ενα μαγαζι γιατι ειχε καταλάβει οτι δεν θα εκανες και τιποτα αλλο στη ζωή σου.
            3ον θα μας πεις πιο μαγαζι εχεις ή θα συνεχίσεις να κρύβεσαι.
            4ον Να σαι χαίρεται ο μπαμπακας σου.

          • Αφού δεν μας θέλεις για πελάτες γράψε ποιο μαγαζί έχεις, τζάμπα μάγκα, εκεί να βράζεις στο ζουμί σου, μίζερε έ μίζερε, 3000 χιλιάδες το μήνα παίρνω κι όλη μέρα ξύνομαι.

    • Δεν κρατιέμαι με τις βλακείες που λες.
      Σε άλλη πόλη ζεις;;;;
      Που τα είδες όλα αυτά που γράφεις;;;
      Όλα κλειστά επί τρίμηνο, παντού φοράνε μάσκες και στα σούπερ που είναι και η μόνη ανοιχτή δραστηριότητα.
      ΣΥΝΕΛΘΕ…

      • Ρε πανέξυπνε ο άνθρωπος γράφει για την περίοδο που υποτίθεται τα μαγαζιά τηρούσαν τα μέτρα

        Εσύ γράφεις βλακείες

        Μόνο έσυ κατάλαβες
        αυτό που έγραψες.

  • Αυτοί που παίρνουν όμως όλο το μισθό τους θα ρθουν να ψωνίσουν και να στηρίξουν τώρα τα μαγαζιά.Γι αυτό μη βγάζετε κακία!

  • Ποτε θα πάψεις να μας ζαλίζεις βλέποντας παντού δημοσίους υπαλλήλους.

    Να πας σε γιατρό να το κοιτάξεις

    Επιχείρηση έχω και έκανα ένα σχόλιο για πράγματα που με ενοχλούν

    Αντε πια με τον κάθε καραγκιόζη που βαφτίζει τους πάντες όπως του ήρθε στην φαντασία του.

  • Αν και ειμαι απο πτολεμαιδα συμφωνω με τον επαγγελματια ο μονος σωστος με το καλο να λειτουργησει η Αγορα της κοζανης και χωρις κακιες γιατι απο Αυτους τους δημοσιους υπαλληλους δεητζηδες πχ κοινουνταν τοσα χρονια η αγορα και τρωγαμε ολοι ψωμι εχουμε το χαλι με την πανδημια εχουμε και σας που το χασατε στα αληθεια ομως γραψτε κατι σοβαρο τουλαχιστον μεγαλοι ανθρωποι ειστε !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.