Ώρα 06:29 π.μ.: Έκτακτο!!!¨Διακοπή λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας το πρωί του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου, λόγω σοβαρής βλάβης στην περιοχή Μαυροπηγής

16 Ιανουαρίου 2021
06:32

 

Από τη Δ.Ε.ΤΗ.Π. ανακοινώνεται ότι από το πρωί του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2021 δεν θα παρέχεται θερμότητα από την τηλεθέρμανση , λόγω σοβαρής βλάβης στον αγωγό μεταφοράς στην περιοχή Μαυροπηγής.

Με νεότερη ανακοίνωσή μας  θα ενημερώσουμε τους καταναλωτές για την διάρκεια της βλάβης και τον χρόνο αποκατάστασης .

Οι καταναλωτές που επιθυμούν την λειτουργία του λέβητα της οικοδομής τους παρακαλούμε να καλούν στο τηλέφωνο 24630 55745 ή στο τηλεφωνικό κέντρο 24630 54420, 54421, 54422.

Ζητούμε συγγνώμη από τους καταναλωτές μας για την ταλαιπωρία .

 

41 σχόλια

  • Πώς αυτό γίνεται κάθε φορά που έχει ψύχος. Από τα ανεξήγητα φαινόμενα. Τόσες φορές που έχει επαναληφθεί θα έπρεπε να έχει βρεθεί τρόπος επαρκούς αντιμετώπισης!

  • Συγγνωμη μη ζητατε. Δωστε μας τα λεφτα της συνδεσης πισω να παμε να βαλουμε τρια κλιματιστινα να τελειωνουμε. Σας εχουμε βαρεθει. Το γνωριζετε το προβλημα καλα και ρισκαρατε.

    • Σας έχουμε βαρεθεί και έχεις δικιο

      “Δωστε μας τα λεφτα της συνδεσης πισω” Αυτό γίνεται εύκολα. Κάνεις διακοπή σύνδεσης, παίρνεις την εγγύηση και Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις
      Παχιά λογια απο το πληκτρολόγιο δεν έχουν αξία, απλα εκτονώνουν την αγανάκτηση. Κατά την γνώμη μου δυστιχως τηλεθέρμανση ΤΕΛΟΣ

      • Μακαρι να γινει επιστροφη της εγγυησης φιλτατε. Δεν ειναι παχια λογια πιστεψε με γνωριζω πολυ καλα λογω της δουλειας μου το τι συμβαινει με την τηλεθερμανση και το τι μελλον εχει. Μις συμβουλη προς ολο τον κοσμο: αυτονομηστε τα σπιτια σας με το θεμα τις θερμανσης και μη βασιζεστε σε καμια τηλεθερμανση.

  • Όταν αντί να γίνεται συντήρηση στο δίκτυο το καλοκαίρι πίνουμε καφέδες, το χειμώνα μόλις ζοριστεί αρχίζουν οι βλάβες.

  • Αυτό μας έλειπε τώρα. Νά πιάσουμε καμμία γρίπη όλοι μας να έχουμε και τα συμπτώματα της πανδημίας βλέπω τόν Χαρδαλιά να μας πάει καροτσάκι μέχρι τον Μάρτιο!

  • Παιδια μην ανησυχειτε με μια παρεμβαση του Σταθικα στην ολομελεια της βουλης ολα θα αποκατασταθουν αμεσα.

  • Δεν ειμαι υπερ της κατατασης ολης σε οτι αφορα τις σηντηρησεις κλπ της τηλεθερμανσης αλλα το δεδομενο σε ολο τον πλανιτη ειναι οτι τα μηχανηματα παντα χαλανε οταν δουλευουν οταν λειτουργουν.οταν ενα μηχανημα καθεται δε παθαινει τιποτα!!!

    • Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας. Οταν ενα μηχανημα συντηρειται σωστα δεν παθαινει ποτε τιποτα. Σε αντιθεση οταν καθεται, μολις το χρειαστεις τοτε θα σε προδωσει

  • ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΤΑΙΕΙ!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ!!! ΑΧ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΑΑΑΑ…ΓΑΝ!!!! Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ!!!!! ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΦΤΑΙΝΕ!!!!

  • Λοιπον το προβλημα το γνωριζαν εδω και καιρο και δεν εκαναν τιποτα. Ο συγκεκριμενος αγωγος ειχε βλαβη εδω και καιρο. Γιαυτο και εχαν αναθεσει σε εργολαβο να κανει ενα μπαιμπας για να αποφυγουν αυτο το κοματι. Αλλα δυστυχως δεν κουμποθηκε ακομα στον κεντρικο αγωγο περιμεναν να χαλασει και μετα εντελως ανευθυνοι. Η ζημια ειναι μεγαλη περιπου 3 ημερες. Η ανευθυνοτητα στο μεγαλειο της αφου γνωριχαν το προβλημα οταν ειχε 21 βαθμους μεσα στο χειμωνα τωρα τελευταια επρεπε να γινει διακοπη τηλεθερμανσης και να κουμπουθει η παρακαμψη τπυ αγωγου. Αλλα ποιος να ενδιαφερθει οι Ανικανοι. Μαυρο στην δημοτικη αρχη.

    • Η τύχη κάποτε τελειώνει και θριαμβεύει η ανικανότητα. Το αχτύπητο δίδυμο Πλακεντά, Καραβασίλη μόνο για να βγάζει άναρθρες κραυγές κάνει.

  • Ερώτηση : από πού μπορούμε να αγοράσουμε ηλεκτρικό σώμα ; Μπορεί κάποιο κατάστημα να μας φέρει στο σπίτι; Έχει στα σούπερ;

  • Να βάλει τη μικρή μονάδα ο δήμος και το καλοκαίρι ας κάνουν συντήρηση μην κάθονται όλοι την ημέρα τσάμπα τους πληρώνουμε

  • Η φθηνή θέρμανση τόσα χρόνια ήταν καλά τώρα μας φταίνε όλα έτσι είναι μεγιστάνα δεητζη η ταιζομενε από τη ΔΕΗ!!!

  • Με όλο τον σεβασμό ,αν είναι αλήθεια ότι γνώριζαν το πρόβλημα , μήπως πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Δετηπ ο Δήμαρχος ? Και αν ναι ,δεν πρέπει επιτέλους κάποιος να αναλάβει την ευθύνη? Ουτοπία θα μου πείτε,,,,,

  • Οι αστοχίες και οι κακοτεχνίες της δετηπ στην πολη αυτη….. Θα μπορούσε να γίνει παιχνίδι μάντεψε ποιο μπαλωμα θα σκάσει σημερα και κέρδισε ένα ταξίδι.

  • Πόσο τυχαίο είναι ρε γαμωτο μου;
    Την χειρότερη στιγμή με μείον δέκα και βάλε να αναρωτηθώ πως γίνονται οι συντηρήσεις οι έλεγχοι πιέσεων δικτύου κλπ τέλος πάντων καλό κουράγιο Εορδαιοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.