Δ.Ε.ΤΗ.Π.: Αποκατάσταση λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας από τις 8 το βράδυ του Σαββάτου

16 Ιανουαρίου 2021
18:45

Αποκατάσταση λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας από τις 8 το βράδυ του Σαββάτου

Από τη Δ.Ε.ΤΗ.Π. ανακοινώνεται ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη , λόγω διαρροής στον αγωγό μεταφοράς της τηλεθέρμανσης στην περιοχή Μαυροπηγής.

Η πόλη θα θερμανθεί σταδιακά, για λόγους ασφαλείας του συστήματος, από τις 8 η ώρα το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε τους καταναλωτές μας για την κατανόηση.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Δ.Ε.ΤΗ.Π.

 

21 σχόλια

  • Άλλο κακό να μη μας βρει…Για τους γκρινιάρηδες Πτολεμαιδωτες σκεφτείτε πόσο πιο δύσκολη μπορεί να γίνει η ζωή μας…

    • Με τον κατσικοπόδαρο που κυβερνάει απλά μετράμε μέρες για το επόμενο κακό. Αυτός κάνει τώρα και τη δεύτερη δόση και μας τρολάρει, όπως ο πατέρας του.

      • Δήθεν αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ επειδή μπορεί νά είσαι μικρός ηλικιακά ή επιλεκτικά δεν θυμάσαι ό πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού ήταν αυτός που εγκαινίασε την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας για να έχεις φθηνή και καθαρή ζεστασιά τόν χειμώνα. Έτσι για την ιστορία. Α και κάτι ακόμα με την αντιπολίτευση που επιλέξατε βλέπω τόν μικρό για άλλες δύο τετραετίες .

      • Το ζορι σου εσυ!!!! Κοιτα να οπλιστεις με υπομονη γιατι ο κυριακος με αντιπαλο τον τσιπροκιο θα ειναι για πολλα χρονια πρωθυπουργος!!!!

  • 3 στα 3 εχει η δετηπ με θερμοκρασιες -10! εχει κρεμασει την πολη το 2012 το 2017 και τωρα ερχεται να τριτωσει το κακο! οταν φυσικα η θερμοκρασια φτασει 15-20 βαθμους ,τοτε δουλευει ρολοι ,εμεις μηνυτηρια αναφορα μπορουμε να κανουμε;

    • Στην πρώτη επισήμανση σου θυμίζω ότι το “κρέμασμα” έγινε από την ΔΕΗ και όχι από την δετηπ.
      Στην ερώτηση σου νομίζω πως όχι γιατί έχουμε εναλλακτικές επιλογές.
      Πετρέλαιο πέλλετ κλιματιστικά καυσόξυλα.

      • ολα στη δεη τα ριχνετε συνεχεια,ουτε συγχωνευση θελετε γιατι τα ξυνετε 6 μηνες με αποτελεσμα ο αγωγος που ηταν αραχτος τοσο καιρο να ειναι τρυπιος,ουτε την παραμικρη μειωση ειδατε στις απολαβες σας με τα μνημονια,πριν απο 25 χρονια μας παρακαλαγατε να συνδεθουμε και να σας στηριξουμε,ολοι με μεσον ειστε εκει μεσα,στην ιδια πολη ειμαστε και σας ξερουμε σαν τρυπια δεκαρα “smarty men”…

        • Δεν δουλεύω εκεί που νομίζεις φίλε μου.
          Από την άλλη γιατί βγάζεις τόση χολή;
          Τα δικά σου τα ξεχνάς;
          Εμένα από το σπίτι μου μου έμαθαν να εκτιμώ αυτά που μου δίνει η πόλη μου και μάλιστα σε τιμή πολύ προσιτή.
          Εάν δεν μου αρέσει… φεύγω.
          Τόσο απλά.
          Αλλά μάλλον εσύ κάπου αλλού ποντάρεις.
          Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

  • Η ώρα έχει πάει δώδεκα κι η τηλεθέρμανση ακόμη να έρθει στα σπίτια μας.Ωραια ενημέρωση έχουμε.Για το καλοκαίρι η τηλεθέρμανση είναι ιδανική.Με τις παγωνιες βγαίνει εκτός.Δεν υπάρχουν λόγια έχουμε ξεπαγιασει

  • Η ενημέρωση που είχαμε ήταν πως από τις οχτώ η τηλεθέρμανση θα ερχόταν.Η ώρα είναι 12,30 κι ακόμη περιμένουμε.Ντροπη να αφήνεται όλη την πόλη χωρίς θέρμανση με τόσο πολύ κρυο.

  • Μια ερώτηση . Όλη την μέρα ο θερμοστάτης μας ήταν ανοιχτός και δούλευε προσπαθώντας να πιάσει θερμοκρασία . Χρεώνεται κανονικά η παίζει ρόλο και κάτι άλλο ;

  • Ξημέρωσε και ακόμα τηλεθέρμανση δεν έχουμε. Κοζάν κανένα ρεπορτάζ θα κάνεις ή θα περιοριστεις στις ανακοινώσεις στις Δετυπ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.