kozan.gr: Σε ποιες περιπτώσεις προβλέπονται οι μετακινήσεις εκτός γεωγραφικών ορίων του Κρόκου, του Δήμου Εορδαίας και της Σιάτιστας;

16 Ιανουαρίου 2021
23:07

Μετακινήσεις εκτός των ορίων της Κοινότητας Κρόκου του Δήμου Κοζάνης, της Κοινότητας Σιάτιστας του Δήμου Βοΐου και του Δήμου Εορδαίας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

Απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός των ορίων της Κοινότητας Κρόκου του Δήμου Κοζάνης, της Κοινότητας Σιάτιστας του Δήμου Βοΐου και του Δήμου Εορδαίας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, εξαιρουμένων των περιπτώσεων μετακίνησης, με οποιονδήποτε τρόπο: α) Από και προς την εργασία, β) για λόγους υγείας, γ) προς τον σκοπό εφάπαξ μετάβασης στον τόπο της μόνιμης κατοικίας, δ) για μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία) υπό τους όρους που προβλέπει η παρούσα ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Για την πιστοποίηση των λόγων κατ’ εξαίρεση μετακίνησης εφαρμόζονται οι παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου τρίτου.

 

Διαβάστε όλο το ΦΕΚ, που παρουσίασε το kozan.gr, εδώ

3 σχόλια

  • Μπορώ να πηγαίνω την γυναίκα μου που δεν οδηγεί στην δουλειά της στην Κοζάνη; Δεν είναι καιρός για μετακινήσεις με λεωφορεία και συνωστισμούς ….

    • Όταν κι όπου μπορεί να μετακινηθεί με συγκοινωνία δεν μπορείτε να τη μεταφέρετε εσείς. Άρα δε μπορείτε. Ρωτήστε όμως σε κάθε περίπτωση και στο 100 (τηλ)

  • Εδώ ακριβώς ειναι και το μεγάλο λάθος στις μετακινήσεις.Να πάω να παρω τον φοιτητή απο την Θεσ/νίκη δεν επιτρεπεται.Να ερθει με το λεωφωρείο απο Θεσ/νίκη στη Κοζάνη με γεμάτο λεωφωρείο και μετά με άλλο στην Πτολεμαίδα πάλι γεμάτο και Εκεινο ,αυτο Επιτρεπεται.Όπως έλεγε και ο αείμνηστος η Ελλάδα έιναι ενα απέραντο φρενοκομείο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.