Εκοιμήθη ο Πατέρας Βασίλειος Βασιλείου εφημέριος του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας

17 Ιανουαρίου 2021
12:10

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Σιάτιστα 95.7 FM έφυγε από τη ζωή, σε ηλίκία 72 ετών, ο πατέρας Βασίλειος Βασιλείου (Παπαβασίλης). Υπήρξε εφημέριος στην Ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας Νοσηλευόταν, από αρχές του έτους, σε νοσοκομείο της Λάρισας.

6 σχόλια

  • Σήμερα η Σιάτιστα έχασε έναν ΑΝΘΡΩΠΟ! Το έργο του ατελείωτο η φιλανθρωπία του στο μεγαλείο της η αγάπη του για τον συνάνθρωπο ανεξάντλητη!!! Ότι και να υποθει ότι και να γραφτεί είναι λίγο για να εκφράσει την προσωπικότητα του πατέρα Βασιλείου.
    Τα λόγια φτωχά και περιττά η θλίψη τεράστια!
    Καλό παράδεισο πάτερα μας!

  • Άγιος! Άξιος! Σπάνιος! ΙΕΡΕΑΣ με κάθε έννοια! Παράδειγμα προς μίμηση! Πόσο θα μας λείψει!!!! Εξαίρετος Πνευματικός! Φιλάνθρωπος! Μεγάλη Καρδιά, Θυσιαστικος, Ακούραστος! Σεμνός! Τεράστιο Έργο! Υπόδειγμα! Καλό Παράδεισο άγιε πάτερ Βασίλειε! Στην αγκάλη του Υψίστου αναπαυσου Αιώνια τώρα και εμάς τους ταλαιπωρους μη μας ξεχάσεις… Μεγάλος πόνος και κενό που δύσκολα θα πληρωθεί ισάξια. Ο Θεός να δώσει.

  • ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Πατέρα ΒΑΣΙΛΕΙΕ

    Σός εἰμι ἐγώ, σῶσόν με, ὅτι τὰ δικαιώματά σου ἐξεζήτησα. Ἐλέησόν με, Κύριε.
    Ἀπὸ τῶν κριμάτων σου οὐκ ἐξέκλινα, ὅτι σὺ ἐνομοθέτησάς με. Ἐλέησόν με, Κύριε.
    Ἔκλινα τὴν καρδίαν μου, τοῦ ποιῆσαι τὰ δικαιώματά σου εἰς τὸν αἰῶνα δι’ ἀντάμειψιν. Ἐλέησόν με, Κύριε.

  • ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.Τα λόγια είναι πολύ λίγα μπρόστα σε όλα όσα πρόσφερε! Καλή Ανάσταση Πνευματικέ μας πατέρα!

  • Στις ημέρες μας ελάχιστοι είναι οι Άνθρωποι που:
    • σε γεμίζουν απλόχερα με Αγάπη, Κατανόηση και σε «αναγκάζουν» να αποδεχτείς τα λάθη σου ζητώντας συγχώρεση για την ψυχή σου.
    • σε εντάσσουν στην οικογένεια τους, συμπάσχοντας μαζί σου στις χάρες και τις λύπες
    • αφιερώνουν τον ελάχιστο προσωπικό τους χρόνο, για κάποιον που έχει την ψυχική ανάγκη να εκφραστεί και να προσευχηθεί
    • θυσιάζουν τον εαυτό τους υπερασπιζόμενοι αδύναμους και ταλαιπωρημένους ανθρώπους
    • πιστεύουν και πρεσβεύουν με την ταπεινή τους συμπεριφορά, την πλούσια δράση τους σπάνιες αρχές και αξίες
    Ένας τέτοιος Άνθρωπος ήταν και ο Πατέρας Βασίλειος. Σήμερα μπορεί να έφυγε από κοντά μας ο Πνευματικός μας Πατέρας, αλλά η πλούσια παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του θα μας βοηθήσει όλους μας να ακολουθήσουμε το Δρόμο του Θεού.
    Είμαστε ευτυχείς που σε βρήκαμε οικογενειακά στο δρόμο μας, Καλό Παράδεισο!
    Νίκος Μ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.