kozan.gr: Αναβάθμιση της παράπλευρης οδού (στην παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Καστοριάς) κι όχι κάποια απαλλαγή των κατοίκων του Βοΐου από την καταβολή του αντιτίμου των διοδίων;;;

21 Ιανουαρίου 2021
10:54

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η αναβάθμιση της παράπλευρης οδού (στην παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Καστοριάς) κι όχι κάποια απαλλαγή των κατοίκων του Βοΐου από την καταβολή του αντιτίμου των διοδίων στο νέο μετωπικό και τους δύο πλευρικούς σταθμούς, είναι το μοναδικό αίτημα που προτίθεται, να εξετάσει, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή (μένει να δούμε αν θα αλλάξει κάτι), το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, σε σχέση με αυτά που έχουν θέσει, για το συγκεκριμένο θέμα,  τοπικοί φορείς της περιοχής & οι βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης. Ενδεχομένως, μέσα στις επόμενες μέρες, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, να υπάρξει στην Αθήνα συνάντηση στο Υπουργείο, στο πλαίσιο μιας ειδικότερης κουβέντας, με αφορμή και την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ λειτουργίας των νέων σταθμών διοδίων. Την ίδια στιγμή, από το περιβάλλον του Δημάρχου Χ. Ζευκλή αναφέρουν, πως, παρά τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες επικοινωνίας αλλά και τα ερωτήματα/αιτήματα που έχουν θέσει κατά καιρούς στο Υπουργείο δεν υπήρξε κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

 

7 σχόλια

  • Η επιστροφή των αυτοκινήτων στον παλιό δρόμο θα έχει ως μόνο αποτέλεσμα την αύξηση των ατυχημάτων και δυστυχημάτων. Άλλη μια λαμπρή επιτυχία των κυβερνώντων, αμέριστο το ενδιαφέρον τους για την καταστροφή της περιοχής μας.

  • Είναι επιβεβλημένη η βελτίωση-αναβάθμιση του επαρχιακού οδικού άξονα, είναι υποχρέωση της πολιτείας προς τους κατοίκους της περιοχής.

  • Γιατι να μην πληρωνει η Σιατιστα και η Καστορια διοδια;; Με αυτο το σκεπτικο σε καθε σταθμο τα γυρω χωρια δεν θα πρεπει να πληρωνουν αλλα υπαλληλους θα κοιτανε να βαζουν για να δουλευουν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.