kozan.gr: Γ. Καραβασίλης για την απόφαση παράτασης: “Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα, για την Εορδαία!”

22 Ιανουαρίου 2021
19:30

H πρώτη αντίδραση μέλους του Δ.Σ. Εορδαίας και συγκεκριμένα του Γ. Καραβασίλη για την απόφαση παράτασης των επιπρόσθετων αυστηρών περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Εορδαίας. Όπως γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Έλεος κύριε Χαρδαλια με τα συνεχή τερτίπια σου να μας κρατάς σε Lockdown τόσες μέρες, υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα, για την Εορδαία!! Θα μας τελειώσεις!!!”

 

40 σχόλια

  • Έλεος κ. ΚαραΒασίλη από 18 Νοεμβρίου πειτε μου σαν δήμος τι κανατε σαν δήμος ΤΙΠΟΤΑ. Πολλές ευθυνες έχετε και όλοι εσείς με αρχηγό τον Δήμαρχο. Να τα λέμε και αυτά!
    Άπραγοι εισαστε. Επαναστάτες της πενας!

  • … μην αναλώνεστε σε δηλώσεις πυροτεχνήματα. Εμπεριστατωμένα να εξηγήσετε γιατί γίνεται αυτό. Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχίζεται ελαφρά τη καρδία στο διηνεκές. Η μοναδική περιοχή στη χώρα που βρίσκεται σε αυτό το καθεστώς τόσο μακρύ διάστημα. Απορώ κανείς δεν συγκινείται, κανείς δεν ιδρώνει από αυτό το παρατεταμένο πρόβλημα. Και αν κάτι συγκεκριμένο φταίει εντοπίστε το καταδείξτε το απομονώστε το επιλύστε το, με όποια εξουσία σας αναλογεί και με όσες δυνάμεις έχετε. Έλεος, φθάνει πια …

    • Εσύ είσαι λοιμοξιολογος και ξέρεις από πού προέρχονται τα δήθεν 66 ενεργά κρούσματα του Νικολάκη της πολιτικής προστασίας που είπε για την Πτολεμαΐδα; Για ανάλυσε τα μας λοιμοξιολογε μιας και όλα είναι καθαρά και ξαστερα και δεν παίζει δόλος και σκοπιμότητα. Άσε τους γκαβους λύκους και τα βλάχικα σου και ανέπτυξε επειχηρηματα όλοι βγάζουμε κραυγές άμα είναι έτσι.

  • Nαι ο Χαρδαλιάς σας φταίει που δεν τηρείτε τα μέτρα και δεν πέφτουν τα κρούσματα. Αρρωσταίνει μαζικά κόσμος και πεθαίνει αν δεν το έχετε καταλάβει κι εσείς φαντάζεστε πολιτικά παιχνίδια.

    • Ε και σας η Κεραμεως φταίει που θα κλείσει το 40% του ΤΕΙ Κοζάνης με την βάση του 10. Περαστικά και σε σας. Και όλοι ξέρουν ότι την οικονομίας της Κοζάνης την κρατάνε οι φοιτητές. Και μάθε ότι ο κόσμος μια χαρά τα τηρεί τα μέτρα. Όλοι λέτε για 1-2 άτομα που δεν τα τηρούν αλλά δεν λέει κανείς ποσά άτομα βλέπει έξω να τηρούν τα μέτρα. Τα 66 ενεργά από τα 104 που ήταν πριν μια βδομάδα,τήρηση λέγετε αδερφέ. Επίσης υπάρχουν περιοχές με πολύ περισσότερα ενεργά και είναι ανοιχτές βλέπε δυτική Αττική.

    • Ξεπερασε τον ………. ανοητο μεσα σου!
      Και λιγουλακι τον Γκρουεζα της μπλε παραταξεως
      ειναι κριμα να γινεσαι ρεζιλι για 0,60 λεπτα ανωνυμο γιδοτρολ μου!

  • Δυστυχώς κύριε Καραβασίλη στο τέλος θα σας πουν και γραφικούς.καποιοι πρέπει να πάρουν επιπλέον πρωτοβουλίες ,πριν να είναι πολύ αργά.

  • Εδώ κατάφεραν να διαβάλουν τους Εορδαιους με τους Κοζανίτες ,,,που κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι σε όσα έρχονται ,,Στον βωμό του κορονοϊου θα τελειώσουν την περιοχή,

  • σκοπιμότητα δύσκολα, ανικανόηττηα ίσως.

    Εγώ θα έλεγα να πάρεις τον φίλο σου τον Διευθυντή ΛΚΔΜ τηλέφωνο και να ζητήσεις να στείλει το 50% του προσωπικού των ορυχείων σε τηλεεργασία

  • Να σας πω με κάθε ειλικρίνεια, φωνάζω και γράφω γιατί αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο, είμαι παρών μαζί με όλους για να αλλάξουμε προς το καλύτερο την περιοχή, δεν τα ξέρω όλα ακούω συμμετέχω παρεμβαίνω και κρινομαι. Ας πράξουν και οι άλλοι βουλευτές, περιφερειάρχης συμβουλοι, κόμματα. Πριν την κριτική αυτοκριτική

  • Κύριε Καραβασίλη μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα… Το πρόβλημα έχει όνομα και είναι τα μοναστήρια της Εορδαίας με τους 100αδες κρυπτο-χριστιανούς… αρνητές μάσκας, ντροπή σας που σκόπιμα το αποκρύπτετε

    • Που τους βρηκες εσυ τους εκατονταδες αρνητες της μασκας στο Καιλαρι των 40.000 κατοικων που οπου βλεπουμε κοσμο ολοι ειναι με μασκες οταν κυκλοφορουν
      εκτος αν εννοεις τα χωρια

  • Και ποιος ξεσηκώνεται; Κανείς! Οι μισοί είναι λοκνταουνλαγνοι και βολεύτηκαν με αυτή την κατάσταση αφού τους δίνει επιδόματα ακόμα ο υπερκομψος της Πάρνηθας που ψήφισαν , οι άλλοι μισοί τα λένε μόνο εδώ μέσα , και έχουμε και μια τρίτη κατηγορία αυτών που ακομα σου λένε το τσιτατο ο Κυριάκος πήρε έγκαιρα μέτρα ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει η εστίαση φταίει τα ρεβεγιόν φταίνε τα χωριά φταίνε ότι βολεύει τον καθένα. Καληνύχτα Εορδαία αυτό το χωριό δεν θα αλλάξει ποτέ.
    Καλοφαγωτος ο σανός.

      • Ενώ εσύ ζεις στον πλανήτη του Μωυσή,του καλύτερου πρωθυπουργού που πέρασε στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας, του ΣΚΑΙ και του συγκροτήματος Μαρινακη. Πατριώτες μεγάλοι όλοι. Κοιμήσου ήσυχος.

  • Ξερουμε ξερουμε κυριε καραβασιλη. Παλι απο μας περιμενετε να ξεσηκωθουμε. Οπως και με τη δεη αλλωστε. Μια γροθια ενωμενοι προς το γκρεμο. Να μαστε και λιγο ρεαλιστες

  • Ανίκανοι διαχειρίζονται τις τύχες της Πόλης. Αντί να παραγάγουν έργο παραγάγουν συνωμοσιολογία. Βολικό και χωρίς κόστος.

        • Αφου δεν το κατεχεις,γιατι εκτιθεσαι εστω και ανωνυμα; παραγαγεις: μια φορα π.χ περυσι.παραγεις: συνεχεια, πολλες φορες.

          • Πρώτα κατανοούμε αυτό που διαβάζουμε, εν προκειμένω Μπαμπινιώτη, και μετά εκθέτουμε την γνώμη μας και τον εαυτό μας δημόσια.
            Όπως είπα και πιο πάνω ξεκίνα με το “λόλα να ένα μήλο”.

  • Πόσο αστείοι είστε με αυτό που λέτε και εσύ και ο Δήμαρχος ότι μας στοχοποιησαν σαν Δήμο. Τι λαικιστικη αντίληψη. Τι να εχουν μαζί μας δηλαδή για να το κάνουν. Αντί να κοιτάμε τι δεν κάνουμε καλά εμείς; Ζούμε μες τι μιζέρια μας έχοντας μιζερους ανθρώπους να μας διοικούν στο Δήμο.

  • θέλεις να κάνεις εντυπώσεις γράφοντας ότι σου κατέβει,,,σ έπιασε δε ο πόνος για τους εμπόρους για τον κόσμο της πόλης.Μας δουλεύεις κ.ταδε μας κύριε αραχτε μας κύριε συνδικαλιστές δεν σε πιστεύουμε δεν θέλουμε να μας σώσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.