Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: “Φτάνει δεν αντέχουμε άλλο – Ανοίξτε μας, θέλουμε να εργαστούμε”

22 Ιανουαρίου 2021
22:26

 

ΦΤΑΝΕΙ-ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

Βρισκόμαστε πλέον πέρα από τα όρια μας ,με την αγωνία μας να βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα ενώ τα ψυχικά και οικονομικά αποθέματα είναι υπό του μηδενός.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΑΣ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

Βγάλτε μας από την απομόνωση των τρεισήμισι μηνών !

Ζητούμε Άμεσα:

1. Άμεση χρηματοδότηση 3.000 το λιγότερο σε όλους τους εμπόρους των καταστημάτων της Εορδαίας ανεξαρτήτων προϋποθέσεων.

2. Ένταξη όλων των ΚΑΔ στις χρηματοδοτήσεις ανεξαρτήτου πτώσης τζίρου.

3. Αναστολή όλων των επιταγών.

4. Διαγραφή όλων των ασφαλιστικών εισφορών.

5. 100 % επιδότηση 3-μηνων ενοικίων.

Απαίτησή μας :

Οι Βουλευτές, η Περιφέρεια, το ΕΒΕ Κοζάνης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων παίρνοντας θέση.

ΦΤΑΝΕΙ……..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

Με εκτίμηση το Δ.Σ

Του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας

12 σχόλια

  • Συσπηρωθειται, διαδήλωστε φωνάξτε, ανοίξτε μόνοι σας τα μαγαζιά σας, μην τους παρακαλάτε άλλο, σας βλέπουν σαν απλά νούμερα όχι σαν ανθρώπους!!!! Μη παρακαλάτε άλλο, ότι κάνετε μόνοι σας, δεν έχετε δυστυχώς βοήθεια από κανέναν!!!!!

    • Με το να παρακαλατε να σας ανοιξουν τα μαγαζια δεν θα γινει τιποτα.κοινηθητε μονοι σας κ ανοιξτε τα ολοι μαζι.τι θα σας κανουν θα βαλουν προστιμο σε ολους.τοτε κλειστα τα μονοι σας.

  • Επιβάλετε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για ακόμα μια φορά των εμπορικών συλλόγων του νόμου Κοζάνης. Βέβαια με πρόεδρο τον Δραγατσικα κανείς δεν περιμένει κάτι όταν ο δήμαρχος Κοζάνη πάει στο μαγαζί του και βγάζει φωτογραφίες χαμογελαστός αντί να μας πει για τα δημοτικά τέλη που χρεώνονται κανονικά ενώ έχουν πάρει επιδότηση από το κράτος ή όταν βάζει παράνομα παραπάνω τμ στα δημοτικά τέλη.

    • Αγνοειτε πολλά πράγματα (ελπίζω όχι σκοπίμως). Τους 3 και πλέον μήνες που είναι κλειστές οι επιχειρήσεις εκτός του ότι έχουμε και εμείς οικογένειες που πρέπει να φροντίσουμε, έχουμε να πληρώσουμε πάγια έξοδα των επιχειρήσεων (ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο, internet κτλ.), έχουμε να πληρώσουμε τις ασφαλιστικές εισφορές μας (εσάς σας τα πληρώνει ο εργοδότης σας), έχουμε να πληρώσουμε ένα μέρος του ενοικίου, έχουμε να πληρώσουμε ένα μέρος του Δώρου Χριστουγέννων των εργαζομένων. Όλα αυτά με ποιον ακριβώς τρόπο θα πληρωθούν; Με δάνειο από το κράτος (επιστρεπτέα προκαταβολή) που πολλές επιχειρήσεις δεν πήραν; Κανένας μας δεν θέλει να ζει με επιδόματα. Αυτό που θέλουμε είναι να δουλέψουμε..

      • Τι κάθεσαι και απαντάς;;;Για συνταξιούχο ή ΔΥ τον κόβω. Αν ήταν εργοδότης ή ακόμα και υπάλληλος ιδιωτικής επιχείρησης τέτοια εξυπνάδα δεν θα πετούσε.

  • Παντως βλεπω στην περιοχη μας εχουμε πολλους ξερολες- λοιμοξιολογους!!!! Και μετα απορουμε γιατι βρισκομαστε εδω που βρισκομαστε!!!!

  • Τα κλασικά. Πριν ελαχιστες μερες-βδομάδες θυμόμαστε όλοι και τι έλεγε ο εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ;;;;

    Που ειναι τα κλειστα μαγαζιά; Μια χαρά ανοίξανε όλοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.