kozan.gr: Ζευκλής σε Κοσμίδη: “Δε ξέρω αν ήταν δικό σας αποτέλεσμα τ’ ότι ένας από τους 10 που προσλήφθηκαν στα διόδια είναι ο κουμπάρος σας και κολλητός σας. Δεν ξέρω αν στεναχωρηθήκατε που η αίτηση τού γιου σας δεν έγινε δεκτή από την Εγνατία για να προσληφθεί εκεί πέρα. Δεν ξέρω τι συζητήσεις κάνετε πίσω από εμάς” – “Μη ζορίζεστε τόσο πολύ κύριε Δήμαρχε. Θα ήθελα να ήξερα ποιος είναι ο κουμπάρος μου και για ποιον γιο μου ενδιαφέρθηκα για την Εγνατία Οδό. Πρέπει να ντρέπεστε! Αυτά είναι που κάνετε εσείς και δεν με αγγίζουν εμένα καθόλου. Και τα δυο μου τα παιδιά, ευτυχώς, έχουν δουλειά και δεν έχουν ανάγκη από καμία Εγνατία Οδό. Και κανένας κουμπάρος μου δεν έχει τοποθετηθεί στην Εγνατία Οδό. Ντροπή και μόνο που το είπατε. Αυτό δείχνει και τι άνθρωπος είστε”, απάντησε ο Δ. Κοσμίδης (Βίντεο)

23 Ιανουαρίου 2021
08:28

Δεν έλειψαν οι εντάσεις κι οι ευθείες, εκατέρωθεν, αιχμές, από την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου, για το θέμα των διοδίων (διαβάστε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ), κυρίως μεταξύ του Δημάρχου Χ. Ζευκλή και του επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δ. Κοσμίδη. Κατά τη δευτερολογία του, ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος στον Δ. Κοσμίδη του είπε ότι επικεντρώνεται μόνο στις θέσεις εργασίας των διοδίων που “χάθηκαν”, με την έννοια ότι θα μπορούσαν να προσληφθούν ακόμη περισσότεροι από την περιοχή του Βοΐου κι όχι στο πρόβλημα που θα δημιουργήσουν γενικότερα τα διόδια. Όπως του είπε χαρακτηριστικά: “Δεν ξέρω αν επικεντρωθήκατε κι αν ήταν δικό σας αποτέλεσμα τ’ ότι ένας από τους 10 που προσλήφθηκαν στα διόδια είναι ο κουμπάρος σας και κολλητός σας. Δεν ξέρω αν στεναχωρηθήκατε που η αίτηση τού γιου σας δεν έγινε δεκτή από την Εγνατία για να προσληφθεί εκεί πέρα. Δεν ξέρω τι συζητήσεις κάνετε πίσω από εμάς”. Απαντώντας, ο Δ. Κοσμίδης, του είπε: “Μη ζορίζεστε τόσο πολύ κύριε Δήμαρχε. Θα ήθελα να ήξερα ποιος είναι ο κουμπάρος μου και για ποιον γιο μου ενδιαφέρθηκα για την Εγνατία Οδό. Πρέπει να ντρέπεστε! Αυτά είναι που κάνετε εσείς και δεν με αγγίζουν εμένα καθόλου. Και τα δυο μου τα παιδιά, ευτυχώς, έχουν δουλειά και δεν έχουν ανάγκη από καμία Εγνατία Οδό. Και κανένας κουμπάρος μου δεν έχει τοποθετηθεί στην Εγνατία Οδό. Ντροπή και μόνο που το είπατε. Αυτό δείχνει και τι άνθρωπος είστε”.

kozan.gr

 

 

19 σχόλια

  • Μια χαρά το σόου συνεχίζεται.. Και οι δύο βάλατε άτομα ΧΩΡΊΣ να το δικαιούστε. Απλά κάνετε μικροπολιτικη και θέατρο.

  • Δεν βγαλατε προκυρηξη βάλατε τους δικους σας.. Ο κοσμος της Σιάτιστας δεν έχει δουλειες πεινάει και εσείς μαλωνετε για τις καρέκλες σας… Ντροπη σας… Αλλα θα φταίμε εμείς αμα σας ξανα ψηφίσουμε ολους σας

  • Υπάρχει και ο παλιός δρόμος χωρίς διόδια. Ότι θα μπουν διόδια το γνωρίζαμε απο την κατασκευή της Εγνατίας όταν υπάρχουν ιδιώτες και βάζουν λεφτά πρέπει να τα βγάλουν στο τριπλάσιο αυτό γίνεται τώρα συμπράξει δημοσίου με ιδιώτη αυτό είναι το αποτέλεσμα. Εξάλλου έπεσαν τα διόδια στον πολύμυλο (1.40)οπότε εμάς που πάμε Θεσ/νίκη μας συμφέρει.

  • Μια διευκρίνηση για όσους δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν.. Άλλο τα διόδια που είναι στην μπάρα και άλλο αυτά που είναι στα όρια του Δήμου Κοζάνης.. Τελίτσες τέλος.. Θα τα πούμε εν καιρό..

  • Αντι να ασχολείστε με τους κουμπάρους και με τους συγγενείς σας θα έπρεπε να ασχολείστε και με τα κοινά διότι για εκει σας κατέστησε υπεύθυνους ο κόσμος του Βοιου με την ψήφο του!
    Έχουμε σε αυστηρό lock down από τις 15 Οκτωβρίου και εσείς μούγκα ….το κάνετε γαργάρα και το καταπίνετε!
    Ο κόσμος πεινάει,τα εμπορικά ρημάζουν αλλα εμείς ενταξει….όλα καλά!!!
    Τα έχουμε λυμένα τα δικά σας προβλήματα και των παρατρεχάμενων σας σωστά;;;;;

  • Το να ξερει ο Ζευκλης ποιος δουλεύει στα διόδια, ας υποθέσουμε ότι αφου λειτουργούν περασε και τον ειδε…
    Τα να ξέρει οτι καποιος έκανε αίτηση και δεν προσελήφθη σημαίνει οτι η εταιρεία τον ενημερωνει για τις αιτήσεις;
    Και γιατί τον ενημερωνει;
    Δηλαδή απο την μια είναι ενάντια στην εταιρεία και απο την άλλη έχει άριστες σχέσεις και ξέρει τι γινεται στα εσωτερικά της..
    Το δούλεμα στον λαο παει σύννεφο…

  • Προσλήψεις στο φράγμα Σισανίου λίαν συντόμως.
    Ζευκλής και Κοσμίδης εργάζονται επί 24/ωρο πυρετωδώς ποιος θα κάνει τα περισσότερα ρουσφέτια.
    Μιλάμε για πολύ τρέξιμο..
    Εσείς τι λέτε ποιος θα επικρατήσει
    Πολύ μεγάλος γρίφος…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.