Γ. Ζεμπιλιάδου: “Λυπούμαστε που ο Σύνδεσμος Εκτροφέων γουνοφόρων ζώων, απάντησε  χωρίς δυστυχώς να έχει διαβάσει με προσοχή την ανακοίνωση μας”

24 Ιανουαρίου 2021
21:42

Λυπούμαστε που ο Σύνδεσμος Εκτροφέων γουνοφόρων ζώων, απάντησε  χωρίς δυστυχώς να έχει διαβάσει με προσοχή την ανακοίνωση μας.

Είμαστε σίγουροι ότι αν το έκαναν, θα καταλάβαιναν ότι γράφαμε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που αναφέρουν στην απάντησή τους.

Και πρώτα απ’ όλα θα καταλάβαιναν ότι η ενασχόληση μας με το θέμα προκύπτει από το ενδιαφέρον μας για την προστασία και την στήριξη του κλάδου της εκτροφής και της γουνοποιίας γενικότερα αλλά και των εργαζόμενων σε αυτόν.

Ένας κλάδος που έχει προσφέρει πολλά και μπορεί, εφόσον προστατευθεί και στηριχθεί,  να προσφέρει πολλά περισσότερα στην περιφερειακή οικονομία.

Η σοβαρότητα  των όσων διατυπώσαμε  επιβεβαιώθηκε από την ανακοίνωση της Περιφέρειας που ακολούθησε την δημοσίευση μας. Στην ανακοίνωση, ΥΠΑΑΤ, ΕΟΔΥ και Περιφέρεια υιοθέτησαν τις προτάσεις  μας και ξεκίνησαν  να υλοποιούν την πρώτη από αυτές, που αφορούσε τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των εκτροφέων.

Μένει να γίνουν πράξη και οι άλλες δύο προτάσεις μας: η στήριξη των υπηρεσιών της Περιφέρειας και των εκτροφέων με εξειδικευμένο επιστήμονα στην Λοιμωξιολογία και Επιδημιολογία των ζώων και  βεβαίως η στήριξη από το ΥΠΑΑΤ των εκτροφέων  για την κάλυψη των οικονομικών ζημιών του Κλάδου, λόγω COVID.

Η Πανδημία μας έφερε μπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις που απαιτούν από όλους μας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο.

Τέτοιες ώρες, πιστεύουμε ότι καλές υπηρεσίες προσφέρουν όσοι πιέζουν για λύσεις και όχι όσοι συγκαλύπτουν προβλήματα.

Η Δυτική Μακεδονία πλήρωσε και πληρώνει ακριβά τους λάθος χειρισμούς από Κυβέρνηση – Περιφέρεια – ΕΟΔΥ .

Οι πολίτες και η οικονομία δεν αντέχουν  άλλα λάθη 

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού “ΕΛΠΙΔΑ”

 

Κλικ εδώ για την ανακοίνωση του Συνδέσμου  εκτροφέων γουνοφόρων ζώων

11 σχόλια

  • Σε όλα σε αντιγράφουν πες μας για τα έργα και τις ημέρες σου στην ΔΕΠΕΠΟΚ επί θητείας Κουκουλοπουλου για σε αντιγράψουν και να πάει ο τόπος μπροστά

    • Γιατί τόσο ζόρι εκεί στη ΖΕΠ! αλήθειες λέει η κυρία Ζεμπιλιάδου. Με τις γνωστές ανοησίες νομίζετε ότι κάτι κάνετε;

      • Δεν ξέρω πόσο γνωστές είναι οι ανοησίες για την ΔΕΠΕΠΟΚ και το έξυπνο χωριό του Κουκουλοπουλου και της Ζεμπιλιαδου ίσως κάνουν τον κόπο να μας πουν κάποια στιγμή

        • γιατί δεν λες εσύ που ξέρεις και φυσικά επώνυμα. Αλλιώς πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα και αυτό δείχνει ότι μάλλον κάποιο “χατήρι σου χάλασαν” και μπράβο τους. Χάρη στη Ζεμπιλιάδου και τον Κουκουλόπουλο έχουμε Διοικητηριο που το ζηλευουν όλοι και τώρα Πανεπιστημιούπολη στολίδι.

  • Κυρια μου ο συνδεσμος σε καταλαβε ασε τις μπαρουφες σου,μας κουρασες με τις αερολογιες σου,οσο μιλας τοσο εκτειθεσαι.

    • Ο κασαπίδης να μην χρησιμοποιεί τον σύνδεσμο να του πεις για να καλύψει τα λάθη του. Τέσσερις μήνες λοκ ντάουν και κάθε μέρα στις ειδήσεις μας αποτέλειωσαν. Αιντε σοβαρευτείτε εκει στην περιφέρεια και στην κυβέρνηση που σχολιάζετε κιόλας

      • Η καστορια η φλωρινα και τα γρεβενα μαλλον θα εχουν αλλο περιφερειαρχη!!!!χαχα…..χα!!!!! Οσο υπαρχουν οι ψεκασμενοι και οι αδιαφοροι θα βγουμε τον 15αυγουστο απο το σκληρο λοκνταουν!!

    • Αρε κακομοιρη οταν παρεις χαμπαρι τι εγινε θα ειναι αργα.Η Ζεμπελιαδου αν και δεν την ψηφισα εχει δικιο.
      Το θεμα ειναι οτι το παραμυθι εχει και δρακο και θα φοβηθουμε ολοι στο τελος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.