kozan.gr: Μέχρι πότε προτίθεται η Περιφερειακή Αρχή να περιμένει την κυβέρνηση, βάσει χρονοδιαγράμματος, να ενσωματώσει τις θεσμικές αλλαγές (των 15 σημείων) που ζητά στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης; Τι απάντησε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας (Bίντεο)

25 Ιανουαρίου 2021
18:00

 

“Το 2022 πρέπει να ξεκινήσουν οι επενδύσεις και μέχρι τέλος του 2021 πρέπει να έχουν διευθετηθεί όλες οι εκκρεμότητες π.χ. οι 15 προτάσεις/διεκδικήσεις που θέλουμε να ενσωματωθούν στο Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης, που θα πάρει τη μορφή Επιχειρησιακού Σχεδίου. Διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε 15.000 θέσεις εργασίας, μέχρι το 2023, με βάση αυτές που θα χαθούν”, ανέφερε, σε γενικές γραμμές ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ερωτηθείς από το kozan.gr, για το αν έχει ορίσει μια καταληκτική ημερομηνία ώστε αυτές οι 15 προτάσεις θα γίνουν αποδεκτές από την κυβέρνηση κι αν θα αντιδράσει στην περίπτωση που απορριφθούν. Δείτε τι απάντησε αναλυτικά, παρουσιάζοντας και τα σχετικά χρονοδιαγράμματα.

 

6 σχόλια

  • καταρχην το ερωτημα που πρεπει να τεθει ειναι υπαρχει σχεδιο απο πλευρας περιφερειας για την επομενη μερα,σαφεστατα οχι η περιφερεια εχει μετατραπει σε υποχειριο οργανο της κυβερνησης

  • Ο συμμαθητής μου έχει χάσει οποιαδήποτε επαφή με την πραγματικότητα.. Αντί να χρηματοδοτήσει οικογένειες και επιχειρήσεις, αντί να χρηματοδοτήσει την δημόσια υγεία, αντί να χρηματοδοτήσει τις ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα αλλοιώνει κάθε έννοια χρηστής διοίκησης..

  • Ρωτήστε τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη που κρύβεται. Να αποκαλύψει το σχέδιο τους.
    Αν ξέρει φυσικά. Αυτούς έχουμε διότι αυτούς ψηφίσαμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.