kozan.gr: Αντιπαράθεση Κασαπίδη – Ζεμπιλιάδου για το θέμα της δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στα πρώην ΜΑΒΕ – “Εσείς, κα. Ζεμπελιάδου, το πρώην περιφερειακό συμβούλιο, πήρατε απόφαση το 2016 να δημιουργηθεί ΧΥΤΑΜ στα ΜΑΒΕ” – “Εμείς δεν ψηφίσαμε να ενταφιάζεται εκεί ο αμίαντος απ’ όλη την Ελλάδα. Μη διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα” – Παρέμβαση και Καρυπίδη για το θέμα (Βίντεο)

27 Ιανουαρίου 2021
13:00

 

Αντιπαράθεση Κασαπίδη – Ζεμπιλιάδου για το θέμα της δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στα πρώην ΜΑΒΕ κατά τη διάρκεια της σημερινής μεσημεριανής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας. “Εσείς, κα. Ζεμπελιάδου, το πρώην περιφερειακό συμβούλιο, πήρατε απόφαση το 2016 να δημιουργηθεί ΧΥΤΑΜ στα ΜΑΒΕ”, είπε ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης, απευθυνόμενος στην Γ. Ζεμπιλιάδου που ζήτησε να έρθει προς συζήτηση, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το συγκεκριμένο θέμα, πρόταση που δέχτηκε κι ο Περιφερειάρχης.  “Εμείς δεν ψηφίσαμε να ενταφιάζεται εκεί ο αμίαντος απ’ όλη την Ελλάδα. Μη διαστρεβλώνετe την πραγματικότητα”, απάντησε η Γ. Ζεμπιλιάδου. Παρέμβαση και του πρώην Περιφερειάρχη Θ Καρυπίδη για το θέμα, που εξήγησε τι ακριβώς ψήφισε και γιατί το προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο. Δείτε το σχετικό απόσπασμα, που σας μεταφέρει το kozan.gr:

 

7 σχόλια

  • λάθος η απόφαση της περιφέρειας το 2016; ΛΑΘΟΣ!
    να την ανατρέψουμε τότε!
    και αντί για αυτό τι κάνει ο Κασαπίδης (με την βοήθεια του δημάρχου Σερβίων βεβαίως που ακτά τα άλλα ΄λέει ΟΧΙ στα πλωτά φωτοβολταικά!)
    ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!
    Η πρόταση της περιφέρειας μιλά για αμίντο από όλη την Ελλάδα αναφέροντας και ποσότητες ενώ η χώρα ΑΚΟΜΑ δεν έχει καταγράψει τι ποσότητες αμιάντου έχει για απόθεση!
    και όλα αυτά που;
    ΠΛΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΡΕΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
    ΜΕ ΟΡΕΙΝΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
    ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ!

  • Tι τάπα μωρέ!ακόμα και λάθος να ήταν που ήταν λάθος
    Είπανε για τον αμίαντο της δυτικής Μακεδονίας και ο κασαπιδης θέλει ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    να μην αναφερθώ καν στον ανεκδιηγητο δήμαρχο Σερβίων που θέλει να δει μελέτες αλλά για τα πλωτά φωτοβολταϊκά λέει ΟΧΙ χωρίς να έχει δει μελέτες!

  • Και η απόφαση του 2016 ήδη είναι κατηργημενη διότι αναπτύσεται νέος εθνικός σχεδιασμός διαχείρισης επικίνδυνων αποβλητων

  • Οι επιτροπές και οι μελέτες γίνονται από ανεξάρτητους φορείς και όχι από όσους ήδη έχουν εκφράσει την θέληση τους. Αλλά εδώ δεν μας ενδιαφέρει η μελέτη. Για εμάς η ανάπτυξη , όπως και εάν την εννοεί κάποιος, δεν έρχεται από χυτά αμιαντου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.