kozan.gr: Σε προληπτικό έλεγχο, με τη μέθοδο των rapid tests, αύριο Πέμπτη 28/1, προτρέπει, όποιον επιθυμεί, από κατοίκους της Καρυδίτσας Κοζάνης, ο Πρόεδρος της της Κοινότητας, μετά από εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού στο χωριό

27 Ιανουαρίου 2021
15:58

 

Σε προληπτικό έλεγχο, με τη μέθοδο των rapid tests, αύριο Πέμπτη 28/1, προτρέπει του κατοίκους της Καρυδίτσας Κοζάνης, ο Πρόεδρος της της Κοινότητας, Γιάννης Τσιφτσής, μετά από εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού στο χωριό. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, αυτά, μέχρι και σήμερα, δεν ξεπερνούν τα 3-4 κρούσματα, ωστόσο για λόγους πρόληψης ο πρόεδρος καλεί όποιον επιθυμεί να μεταβεί αύριο στη “βάση” του ΕΟΔΥ στην Κοζάνη.

 

 

3 σχόλια

  • Πρόεδρε Ο ΕΟΔΥ το ξέρει αυτό που λές ?

    Αν σε ρωτήσουν ποιος σου τα είπε ? πόσα κρούσματα ? πόσες οικογένειες ? πόση η διασπορά ?

    Καλό το ενδιαφέρον, αλλά δε χρειάζεται να ξεσηκώνεις το σύμπαν.

  • Πρόεδρε, εάν έχεις κρούσματα στο χωριό σου, ζήτα από το ΕΟΔΥ να κάνει τεστ σε όλους τους κατοίκους… για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα διαφύγει κανένα κρούσμα… έτσι γίνονται σωστά οι δουλειές…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.