«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: 2.827 αιτήσεις εντάχθηκαν στο πρόγραμμα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονία

27 Ιανουαρίου 2021
20:49

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» συνεχίστηκε σήμερα με το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΝ, η πλατφόρμα έκλεισε στις 10.20 το πρωί. Υποβλήθηκαν 5.268 αιτήσεις, εκ των οποίων εγκρίθηκαν οι 2.827, δεσμεύοντας ποσό 68,967 εκατ. ευρώ. Η μέση επιχορήγηση ανά εγκριθείσα αίτηση ανήλθε σε 24.396 ευρώ.

Το πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ με τη συγχρηματοδότηση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεχίζεται την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021, με το άνοιγμα της πλατφόρμας στις 10.00 το πρωί για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει τη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου 2021, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και κατόπιν την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021, η πλατφόρμα θα ανοίξει για Πολυκατοικίες (Τύπος Α & Β) σε όλη την επικράτεια.

2 σχόλια

  • Δεν θα ήταν πολύ καλύτερα να μπορούν να υποβάλουν αίτηση όλοι όσοι το επιθυμούν και σε δεύτερο χρόνο να γίνεται η αξιολόγηση όσων πληρούν τα κριτήρια; Αυτό που γίνεται τώρα είναι λάθος, γιατί σίγουρα κάποιοι δεν πληρούν τα κριτήρια, όμως πρόλαβαν και έκαναν αίτηση , όμως θα απορριφθούν και ένας που δεν πρόλαβε να κάνει αίτηση σήμερα αλλά πληρεί τις προϋποθέσεις, είναι αναγκασμένος να περιμένει μήνες! Δεν είναι καθόλου λογικό αυτό

    • Φίλε μου εννοείται πρέπει να πληρεις τα κριτήρια αλλιώς δεν γίνεται να κανεις αίτηση.Το σύστημα σε πετάει έξω διαφορετικά.Σε όσους εγκρίθηκε..εγκρίθηκε γιατί πληρούσαν τα κριτήρια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.