Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κοζάνης: “Οι διακοπές ρεύματος που γίνονται καθημερινά σε πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς δείχνουν την αναλγησία της ΔΕΗ και την αναλγησία της κυβέρνησης απέναντι στην κοινωνία”

28 Ιανουαρίου 2021
14:14

Οι διακοπές ρεύματος που γίνονται καθημερινά σε πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς με πιο χαρακτηριστική περίπτωση του ανέργου με ανήλικα παιδιά και σοβαρά προβλήματα υγείας από τον Άγιο Δημήτριο δείχνουν την αναλγησία της ΔΕΗ και την αναλγησία της κυβέρνησης απέναντι στην κοινωνία.

Μια κοινωνία που βιώνει τις επιπτώσεις της πανδημίας και ειδικά στη Δ.Μ. που με την απολιγνητοποίηση που προωθεί η κυβέρνηση χάνονται θέσεις εργασίας και εισοδήματα που στήριζαν την αγορά και παράπλευρες εργασίες.

Σε μια περίοδο που το ρεύμα είναι πιο αναγκαίο αγαθό από άλλες φορές ( λόγω χειμώνα, τηλεκπαίδευσης, τηλεργασίας, τηλεδιασκέψεων) δεν μπορεί να στερείται από τους πολίτες γι’ αυτό η κυβέρνηση και η ΔΕΗ θα πρέπει να το αντιμετωπίζουν όχι ως προϊόν εμπορίου, αλλά ως κοινωνικό αγαθό.

Καλούμε την κυβέρνηση και τη ΔΕΗ να δώσει άμεσα λύση σε αυτά τα προβλήματα έτσι ώστε οι πολίτες που έχουν πληγεί από τη λαίλαπα της πανδημίας αλλά και της πολιτικής της κυβέρνησης να μη στερηθούν τη θέρμανση και τα μαθήματα των παιδιών τους.

 

16 σχόλια

      • Αυτο ειναι το επιπεδο σας,πλουσιοι σε προσβολες φτωχοι σε επιχειρηματα!!! Ευτυχως για την χωρα ειστε μια θλιβερη αναμνηση!!!

        Υ.Γ.:Απορια: τα εργα ανακαινισης της βιλας στο σουνιο προχωρουν? Χαχαχα…..χα!!!!

      • Καλά είναι κάποιος να έχει όνειρα, αρκεί αυτά να έχουν μια δόση πραγματικότητας, μήπως και έχουν ελπίδες ννα πραγματοποιηθούν. Στην δική σας περίπτωση βασίζονται τα όνειρα στην επιστημονική φαντασία.

  • Έχει άλλες 10 με 16 ιδιωτικές εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας Όποιος δεν του αρέσει πως ενεργεί ή ΔΕΗ ό δρόμος ανοικτός και τά σκυλιά δεμένα. Έλεος πια. Και οι τελευταίοι που πρέπει να μιλούν για την ΔΕΗ είναι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΑΝΕΛ που την έφεραν στα πρόθυρα τής καταστροφής.

    • Tο κοινωνικο προσωπο της ΔΕΗ κανενας δεν μπορει να το αμφισβητησει … τελος και φτανει πια… την καταστρεψατε οοοολοι

  • Για δες ποιος μιλάει…Καταστρέψατε την χώρα και έχετε μούτρα και μιλάτε αντε να χαθείτε όπως ο σύντροφό σας ο ΑΝΕΛ….

  • αυτό το πράγμα στην Ελλάδα που όλοι ζητάνε πράγματα απο κάποιον ο οποίος είναι αναρμόδιος.

    Κύριοι, η ΔΕΗ και ο κάθε προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος θέλει τα χρήματα του, για υπηρεσίες τις οποίες προσφέρει. Έτσι κι αυτοί με την σειρά τους θα πληρώσουν τις δικές τους υποχρεώσεις. Μέχρι εδώ ακούγομαι σαν ένας “ανάλγητος νεοφιλελεύθερος”

    Πάμε τώρα στο κοινωνικό κομμάτι,
    Εφόσον η πολιτεία υποτίθεται οτι προστατεύει τους αδύναμους πολίτες θα έπρεπε να αποτρέψει την διακοπή ρεύματος και ταυτόχρονα να αποζημιώσει φυσικά και τον προμηθευτή.

    Κοινωνική πολιτική πρέπει να περιμένουμε από το Κράτος, όχι από εταιρείες (ακόμα και αν είναι κρατικές ή μερικώς κρατικές). Το Κράτος και τους πολιτικους τους συμφέρει να υπάρχει αυτή η σύγχυση περί ευθυνών για να πετάνε το μπαλάκι των ευθυνών αλλού.

    • Όλες οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ τσαλαπατήθηκαν και κουρελιάστηκαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξάντλησε όλα τα κοινωνικά αποθέματα ελπίδας.

      ανένταχτος στο χώρο της Αριστεράς

    • Τόσους πλούσιους έχετε στο κόμμα σας, δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη. Ο σκουρλετης ας αγοράσει και ένα σπίτι στην περιοχή να το δώσει σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Τι κόμματα του λαού είστε τα αριστερά… Λόγια;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.