kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Φωτοβολταϊκές ιστορίες (2)

29 Ιανουαρίου 2021
08:37

Την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των αιρετών της περιοχής εκφράζει την ανησυχία της  σε σχέση με τις πολυάριθμες αιτήσεις, που έχουν κατατεθεί από “εξωτερικούς” επενδυτές, δηλαδή εκτός Δ. Μακεδονίας, για την υπερ-ανάπτυξη φωτοβολταϊκών στον τόπο μας, μια μικρή μειοψηφία (αιρετών), αδιαφορεί γι’ αυτή την άναρχη κι επικίνδυνη, για πολλούς και διαφόρους λόγους που έχουν αναπτυχθεί πολλάκις, στρεβλή “ανάπτυξη”. Μάλιστα, κάποιος απ’ αυτούς, δεν περιορίζεται στην θεωρητική, δια των ιδιωτικών ή δημόσιων τοποθετήσεών του, υπεράσπιση του συγκεκριμένου προβληματικού καθεστώτος αλλά επισκέπτεται και Προέδρους Κοινοτήτων της περιοχής, όπου έχουν κατατεθεί αιτήσεις, από εταιρείες εκτός Δ. Μακεδονίας, για να γίνουν φωτοβολταϊκά. Δεν ξέρουμε αν τον προσκαλούν οι Πρόεδροι και κυρίως δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι έχει κάποιο ρόλο “κρουπιέρη” αλλά, γι’ αυτές τις διερευνητικές(:) επαφές του, ευχόμαστε – και πρέπει να είναι – ενημερωμένα όλα τα συλλογικά όργανα στα οποία συμμετέχει.

*** Διαβάστε εδώ τις φωτοβολταϊκές ιστορίες (1)

Η Χύτρα

6 σχόλια

  • Να διερευνήσετε πόσοι από τους αιρετούς, αυτοδιοικητικούς, βουλευτές έχουν άμεση ή έμμεση εμπλοκή στις φωτοβολταικες επενδύσεις και πόσοι δίναν 500άρια ως εύρετρα χωραφιών κοντά σε δίκτυα που θα στέγαζαν/στεγάσουν φ/β επενδύσεις. Οχι ότι απαγορευεται να επενδύσουν αλλά περισσότερο για να σας λυθούν κάποιες απορίες.

  • Καλημέρα.Νομίζω ότι ο σκοπός της πρώτης ανάρτησης εξυπηρετήθηκε με απόφαση της 31/12. Καλό θα ήταν να ανεβάσετε ξανά το κείμενο της πρώτης ανάρτησης (Χύτρας). Τώρα στο δια ταύτα είναι σε όλους γνωστό ότι θα αγοράζουμε ρεύμα από επενδυτές όπως η Ντόλυ, ο Παρασκευάς, ο Κύριλλος ο Θόδωρος ο συντάκτης, ο Σάκης, η Κάτια και άλλοι.

  • Ο νόμος αποκλείει όποιον αιρετό το επιθυμεί να ασχοληθεί με επιχειρήσεις φωτοβολταϊκών ;;
    Πουθενά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο , άλλωστε είμαστε υπέρ των ιδιωτικών επενδύσεων εδώ στην περιοχή, για να βγούμε από τον κυκεώνα της φτώχειας.

    Κι αν δεν ξέρει από τέτοιες επιχειρήσεις θα μάθει. Άλλωστε υπάρχουν και οι ειδικοί σύμβουλοι για το στήσιμο μιας επιχείρησης .

  • Ρε παιδιά ποιος δίνει μεροκάματο σήμερα;;;
    Ο λιγνίτης τελειώνει, εμείς ξέρουμε τη θέλουμε;;;
    Όλοι στην ΑΝΚΟ, στο Δημόσιο, στο Δήμο θα δουλεύουν;;;
    Γιατί οι περισσότεροι απ αυτούς που ψηφίζουν στα συμβούλια είναι δημόσιοι υπάλληλοι….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.