Tα χθεσινά 9 κρούσματα κορωνοϊού εντοπίζονται 2 στο Δήμο Κοζάνης και 7 στο Δήμο Εορδαίας

29 Ιανουαρίου 2021
11:00

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

    • Στην Π.Ε. Κοζάνης συνολικά βρέθηκαν 9 κρούσματα, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης και 7 στο Δήμο Εορδαίας.

    • Στην Π.Ε. Φλώρινας βρέθηκε 1 κρούσμα στο Δήμο Αμυνταίου.

5 σχόλια

  • Παλι πρωτοι τι γινεται τωρα? Παμε και για αλλη παραταση βρε κοσμε μαζευτειτε δεν νιωθετε? Δεν ακουτε τι γινεται? Νισαφι πια τελος οι καφεδες και οι βολτες τα πιγαδακια τελος αντε συμορφωθειτε!!!!!!!!

  • Παλι τα ιδια θαψτε μας καλυτερα αφηστε μονο μια τρυπα να παιρνουμε αερα μπας και πεσουν τα κρουσματα κοσμε σοβαρεψου και στρωσου σπιτι σου

  • Θα συνεχιστεί η τηλεκπαίδευση με τόσα κρούσματα;

    Πάντως, αν μας πουν να γυρίσουμε, κανείς από τους μαθητές της Γ’Λυκείου δεν πρόκειται να πατήσει. Θεωρείται χάσιμο χρόνου καθώς διαβάζουμε και όποιες απορίες έχουμε μας τις λύνει το φροντιστήριο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.