Κέτσαπ με πιπεριά Φλωρίνης και… international local

29 Ιανουαρίου 2021
11:33

 

Η διάσημη κόκκινη πιπεριά της Φλώρινας… παντρεύεται με την κέτσαπ και το αποτέλεσμα είναι local international. Έτσι αποκαλεί ο Άγγελος Σταμόπουλος τις δημιουργίες του, οι οποίες βασίζονται σε γνωστές γεύσεις, εμπλουτισμένες με τοπικά προϊόντα και έχουν κερδίζει ήδη τη θέση τους στα ράφια καταστημάτων.
Ο 35χρονος νέος επιχειρηματίας, μίλησε στην ΕΡΤ Φλώρινας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς μπήκε στην παραγωγική διαδικασία σε μια δύσκολη περίοδο, στις αρχές του 2020.

«Μέχρι στιγμής έχουμε 16 κωδικούς κέτσαπ και σάλτσας, ενώ από τον επόμενο μήνα θα προσθέσουμε δύο ακόμα: σάλτσες μπάρμπεκιου, μία γλυκιά σάλτσα και μία με μουστάρδα» είπε ο κ. Σταμόπουλος, η επιχείρηση του οποίου ήδη προμηθεύει καταστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και εξάγει τα προϊόντα της στη Ρουμανία.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι