kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Εκπρόσωποι εμπόρων και παραγωγικών φορέων κατέθεσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρη για το παρατεταμένο lockdown στο Δήμο Εορδαίας (Βίντεο)

29 Ιανουαρίου 2021
14:25

Στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην Πτολεμαΐδα, κατέληξε η αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας. Εκεί εκπρόσωποι εμπόρων και παραγωγικών φορέων κατέθεσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρη για το παρατεταμένο lockdown στο Δήμο Εορδαίας. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος.

 

Tα αιτήματα:

  1. Άμεση χρηματοδότηση οικονομικής ενίσχυσης σε όλες τις επιχειρήσεις ύψους 3.000 ευρώ.
  2. Όλες οι επιστρεπτέες προκαταβολές για την πόλη θα πρέπει να είναι 100% μη επιστρεπτέες.
  3. Ένταξη και άλλων ΚΑΔ στις χρηματοδοτήσεις ανεξαρτήτου τζίρου.
  4. Αναστολή πληρωμής όλων των επιταγών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, και Μαρτίου.
  5. Διαγραφή ασφαλιστικών εισφορών για το διάστημα Σεπτεμβρίου 2020 έως Μαρτίου 2021.
  6. Επιδότηση 100% των ενοικίων.
  7.  Επιδότηση επιχειρηματικών δανείων
  8. Παράταση χρονικού ορίζοντα του βίαιου κλεισίματος των λιγνιτικών μονάδων.

4 σχόλια

  • ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ???? ΜΑΛΙΣΤΑ. ΦΑΝΑΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ&ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ??? ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ??? ΑΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ.ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ.

  • Κάποιες από την δημοτική αρχή τρελαίνεστε για φωτογραφίες.
    Έλεος κορίτσια!
    Φτάνει με την προβολή την ανούσια δεν σας έπεφτε λόγος να είστε μπροστά .

  • Καλά από τον Τσιουμαρη περιμένετε να σας ακούσει ..! Αυτός με την προτροπή του Κασαπίδη το νου του τον έχει πως θα αναστειλωσει γκρεμισμένες εκκλησίες κι όχι τα γκρεμισμένα μας όνειρα ..!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.