Το 2ο ΓΕΛ Κοζάνης με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων από την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου

29 Ιανουαρίου 2021
19:46
Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές,
Την Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου 2021 επανέρχεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων μας. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε με όλη μας την αγάπη! Τα μαθήματα θα ξεκινούν στις 8:15 π.μ. και θα γίνονται ανά δύο συνεχόμενες ώρες διδασκαλίας (90 λεπτά), με 15λεπτα διαλείμματα ενδιάμεσα.
Κατά την είσοδο σας στη σχολική μονάδα, παρακαλούμε πηγαίνετε κατευθείαν στην αίθουσα σας χωρίς να παραμένετε είτε εκτός είτε εντός του σχολικού χώρου αποφεύγοντας τον όποιο συνωστισμό και κρατώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις.
Η χρήση μάσκας παραμένει υποχρεωτική, συνεχώς, τόσο κατά τη διάρκεια του μαθήματος όσο και κατά το διάλειμμα. Την Δευτέρα θα σας δοθούν οι υφασμάτινες μάσκες του υπουργείου, (δύο ανά μαθητή) όπως και οι απαραίτητες βεβαιώσεις μετακίνησης.
Η αποχώρηση από το σχολείο θα γίνεται με διαφορά 10 λεπτών ανά τάξη ώστε να αποφευχθεί επίσης ο όποιος συνωστισμός.
Θερμή παράκληση να εφαρμόζετε αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ώστε να καταφέρουμε να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό που έχει μπει στην ζωή μας.
Την Δευτέρα από κοντά….επιτέλους!!!
Να είσαστε όλοι καλά!!

5 σχόλια

  • Στείλτε την δημοσίευση στην Κεραμέως. Θα τη συγκίνησετε, ίσως σας πάρει και εσάς τηλέφωνο να σας συγχαρεί. 2 μέτρα απόσταση λέει το ωραίο σχεδιάκι που βρήκατε στο Google. Καλά, για τις αποστάσεις στις αίθουσες δεν συζητάμε. Αλλά ακόμη και στο διάλειμμα, κρατάνε οι μαθητές απόσταση δύο μέτρων;;; Τί λέει η εμπειρία σας μέχρι τώρα. Μήπως αντί να κάνετε τους καλούς στην υπουργό, να πείτε και καμιά αλήθεια; Μετά θα είναι χειρότερα……

  • επισης
    1. 90 λεπτα ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ 25+ παιδια μεσα στην ταξη (θα ανοιγετε και παραθυρα; χαχαχαχα)
    2. υφασματινες μασκες (απόλυτη προστασία)
    3. οχι συνωστισμός – οχι συγχρώτισμος (πού φαίνεται αυτο ρε πατριωτες, εγω βλεπω το ακριβως αντιθετο)
    4. “Να είσαστε όλοι καλά!!” — αμ δε…….

  • Και τα παιδιά από τα χωριά που πρέπει να προλάβουν το αστικό πως θα γίνει? Θα υπάρχει αστικό για κάθε τάξη? Και όταν θα βγαίνει μία μία θα τους περιμένει!!!?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.