Κοπή πίτας ομάδας handball του Εθνικού Κοζάνης (Δελτίο τύπου)

30 Ιανουαρίου 2021
00:15

 

Δυστυχώς, χωρίς επισημότητες, χωρίς τραγούδια και χορούς, χωρίς καλεσμένους και γλέντι, χωρίς λόγους και ευχές δια ζώσης από τα επίσημα χείλη της διοίκησης,  έκοψε σήμερα τη βασιλόπιτα η ομάδα handball του Εθνικού, υπό τους περιορισμούς που επιβάλλει το πρωτόκολλο προστασίας από τον covid. Εν αναμονή των αποφάσεων για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, σε μια μίνι, σεμνή εκδήλωση, τηρήθηκε το έθιμο χωρίς να λείπουν τα χαμόγελα και η θετική διάθεση.

Παρόντες; Μόνο τα ελεγμένα με test κορίτσια και μέλη της ομάδας. Τυχερή της βραδιάς; Η Θοδώρα Τσαπτζή!

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, όλων των ομάδων, με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς. Μακάρι το 2021 να φέρει σε όλους, όσα μας στέρησε η πανδημία.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 σχόλια

  • Καλά εδώ που τα λέμε βέβαια, αν δεν κόβατε και βασιλόπιτα δεν θα χαλούσε και ο κόσμος. Τα λύσατε όλα τα άλλα προβλήματα φαίνεται… Είστε τυχεροί

    • Δεν είπαμε ότι θα χαλούσε και ο κόσμος προσπαθούμε να επανέλθουμε όσο μπορούμε στην καθημερινότητα μας το χρωστάμε στα παιδιά… Τωρα αν έχουμε άλλα προβλήματα και αν τα λύσαμε δεν σας αφορά!!!

      • Συμφωνώ απόλυτα κυρία Λένα το ότι έχουμε αλλά προβλήματα δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να ζούμε κ πόσο μάλλον τα παιδιά μας αλλά δυστυχώς όλοι βρίσκουν πάντα μια κακία να πούνε.

  • Το ότι έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικο , δεν σημαίνει ότι μπορούν να παρευρίσκονται σε κλειστό χώρο και χωρίς αποστάσεις χωρίς ΜΑΣΚΑ.

    • Δημοσιογραφος της κυβερνησης ειστε; ψευτοενδιαφερον για να ριξετε ευθυνες αλλου! Ξερετε τι θα πει ομαδα? Προπονηση ΟΛΟΙ μαζι, αποδυτηρια ΟΛΟΙ. Ομοιογενης ομαδα αλλα σας φταινε και οι πετρες τωρα

  • Τα παιδιά υποβολονται καθε βδομάδα σε τεστ! παίρνουν έγκριση κάθε βδομάδα από το υπουργείο αθλητισμού για να κατεβαίνουν στις προπονήσεις, δεν κάνουν του κεφαλιού τους ούτε παραβιάζουν τα μέτρα!

  • Καλή χρονιά και γρήγορα πίσω στις προπονήσεις τώρα αν κάποιους τους πείραξε που η ομάδα έκοψε βασιλόπιτα λίγο ξιδακι….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.