Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας: Tο σχολείο μας θα συνεχίσει την τηλεκπαίδευση τόσο για το λύκειο όσο και για το γυμνάσιο

30 Ιανουαρίου 2021
14:18
Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου που μας κοινοποιήθηκε πριν από λίγο, το σχολείο μας θα συνεχίσει την τηλεκπαίδευση τόσο για το λύκειο όσο και για το γυμνάσιο! Επομένως, το ωρολόγιο πρόγραμμα και οι διδακτικές ώρες θα είναι τα ίδια με ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα. Θα σταλεί ενημερωτικό mail τόσο στους γονείς όσο και στους μαθητές (στο eclass στον φάκελο ενημέρωσης).

7 σχόλια

    • Αυτή η εξαίρεση έγινε διότι το Γυμνάσιο και το Λύκειο μοιράζονται καθηγητές και ήταν αδύνατο να είναι στις τάξεις των γυμνασίων Αλλά συγχρόνως και στις οθόνες των λυκείων

      • και επιπλεον, το θεμα οπως ειπαν οι ειδικοι ειναι οι μαθητες λυκειου που δεν πρεπει να συγχρωτιστούν μεταξυ τους και με καθηγητες προφανως. εδω στο ιδιο κτιριο και σε διπλανες ταξεις θα μπουν και μαθητες γυμνασιου ολοι μαζι. οποτε αναγκαστικα παει μαζι με το λυκειο και το γυμνασιο στο κλεισιμο

    • Στα γυμνάσια της περιοχής δεν υπάρχουν καθηγητές που πάνε από ένα σχολείο σε άλλο; δεν υπάρχει μέριμνα για αυτούς!

      • Φυσικά υπάρχουν. Πολλοί. Και μάλιστα κάποιοι δεν έχουν καν διάλειμμα, αλλάζουν στο δίωρο γιατί τα σχολεία είναι στην ίδια αυλή, όπως το 1ο γυμνάσιο Πτολεμαΐδας και το 2οΕΠΑΛ. Κανείς δεν τα σκέφτεται αυτά. Τι τους νοιάζει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.