Απειλητικό & υβριστικό μήνυμα από ποδοσφαιριστή ομάδας του Ν. Κοζάνης στον Υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά

30 Ιανουαρίου 2021
21:59

 

Από τα σύννεφα έπεσαν οι άνθρωποι της ομάδας μόλις έμαθαν πως ποδοσφαιριστής τους  που μεταγράφηκε φέτος έστειλε απειλητικό μήνυμα στον υφυπουργό  Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής που είναι από κοντινή πόλη  και φέτος θα αγωνιζόταν σε ομάδα της περιοχής μας  έστειλε απειλητικό μήνυμα και μάλιστα όχι ανώνυμο  αλλά επώνυμο στον  κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Η ομάδα του ποδοσφαιριστή δεν άργησε να γίνει γνωστή όπως ήταν φυσικό και όταν οι υπεύθυνοι του συλλόγου  ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό έπεσαν από τα σύννεφα γιατί όπως είναι λογικό δε γνώριζαν τίποτα.

Η σελίδα γνωρίζει το όνομα  και την ομάδα του ποδοσφαιριστή αλλά για ευνόητους λόγους δεν αναφέρονται.

https://matiesstasport.blogspot.com/

31 σχόλια

  • Ναι στέρησε το τοπικό ποδόσφαιρο ο Χαρδαλιας από την ταλένταρα που παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα…. Οτι του φανεί του λωλοστεφανη..

    • Δεν ειναι θεμα ταλενταρας φιλε, ειναι μερικων τροπος ζωης.
      Ειναι για μας τους γονεις διεξοδος των παιδιων απο τις οθονες.. και ειναι η αγαπη μερικων παιδιων για τη μπαλα.
      Δεν θελω να δικαιολογησω τον αναφερομενο , αλλα μην τα βλεπουμε τοσο υποτιμητικα τα τοπικα πρωταθληματα.

      • Όχι φίλε μου είναι θέμα υγείας και μαυτα δεν παίζουμε…. Κάποιοι χασαν τη δουλειά τους φίλε… Και ο άλλος σκέφτεται το χομπυ του στο τοπικό πρωτάθλημα…. Και στο λέω εγώ που ο τρόπος ζωής που λες για μένα είναι το ποδοσφαιρο και το κυνήγι…. Αλλά θα περιμένω μερικούς μήνες ακομα

    • Ναι ενώ αν φύγει αυτός ο ογκόλιθος της πολιτικής ο διορισμένος Νικολάκης της π.π. θα χάσει η Βενετιά βελόνι , και τι θα κάνουμε μετά χωρίς το σκληρό αγόρι με τα υπέροχα μέτρα που ανακοινώνει αχαχαχαχ ?????

  • Βριζουμε η σχολιαζουμε ανωνυμα σας χαλαει,και οταν γινεται επωνυμα παλι γκρινιαζετε εεε δε τρωγεσται με τιποτα.

  • χωρις να θελω να υιοθετησω την πραξη αυτη γιατι δεν γνωριζω τα ακριβη περιστατικα,σαφως και δεν πρεπει να καταφευγουμε σε κανενα ειδος υβριολογιου,αλλα θα πρεπει η κυβερνηση να καταλαβει οτι εχουμε φτασει στα ορια μας γιατι καποιες πρακτικες της θυμιζουν αλλες εποχες και συγκεκριμενα του 1967 και ο νοων νοειτο

  • Είμαι προπονητής ακαδημιών κ ποδοσφαιριστης, όπως όλοι οι προπονητές χάσαμε όλη τη χρονιά κ αρκετά λεφτά το μήνα, αλλά αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοι ο αθλητισμός δεν μπορεί να ανοίξει με αυτά τα δεδομένα, η μόνη λύση για το ερασιτεχνικό είναι να καλύψει η πολιτεία τα ραπιντ τεστ αλλιώς είναι δύσκολα. Για ακαδημίες ακόμα πιο δύσκολα. Υπομονή κ από Αύγουστο ελπίζω να είμαστε όλοι στα γήπεδα χωρίς μάσκες κ να μπορούμε να αγκαλιαστουμε.

  • Ειπε ο καραγιαννης για αλλη μια φορα,οχι να ανοιξουν τα τοπικα και να ξαναγεμισουνε τα νοσοκομεια για να μην θυμιζουνε 1967,ρε τι ακουμε ρε απο τους ξερολες,καντε ρε υπομονη λιγο ακομα και αφηστε τις εξυπναδες,εδω χαθηκαν γειτονες μας,συγγενεις μας και εσεις ακομα νομιζετε ειναι παιχνιδι,ευχομαι να μην χτυπησει την πορτα κανενος,σοβαρευτειτε ορισμενοι.

    • Τόσα χρόνια ο κόσμος πεθαινει έτσι είναι η ζωή αργά ή γρήγορα όλους τους χτυπάει την πόρτα ο θάνατος και φέτος έτσι έγινε δεν είχαμε τίποτα διαφορετικό. Το μόνο διαφορετικό ήταν ότι στον θάνατο έδωσαν όνομα κοροναιο.

  • Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση ο άνθρωπος να μείνει εκτός αγωνίσματος. Απ’την άλλη είναι λογικό να αντιδράει κάποιος. Ο κόσμος περνάει πολύ δύσκολα και τα βγάζει πάνω σε ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις χωρίς να είναι οι αποκλειστικοι υπεύθυνοι της κατάστασης. Τώρα, και ο κ. Υπουργός είναι σε δύσκολο χώρο θα πρέπει να ξέρει πως τέτοια προκύπτουν συχνά.

  • Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΨΕΥΔΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΑΙΤ ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ;

  • αυτοι οι συνανθρωποι μας που χαθηκαν εσυ ξερολα οι περισσοτεροι εξ αυτων ειχαν αλλα σοβαρα υποκειμενα νοσηματα,καταλαβες ξερολα 10 και 39

    • Και τι σημαίνει αυτό. Όποιος έχει υποκείμενα νοσήματα είναι κατώτερος και πρέπει να πεθάνει; αυτή είναι τοποθέτηση; τοτε προτείνω να τους εκτελέσουμε για να μην μετρώνται στα θύματα και βγαίνουν πολλά.

      • Ο ίδιος ο ΕΟΔΥ στις ανακοινώσεις λέει πέθαναν τόσοι από κοροναιο από αυτούς ένα ποσοστό είχε υποκείμενα νοσήματα. Όταν κάποιος πεθαίνει από καρκίνο λέει πέθανε από καρκίνο από καρδιά πέθανε από καρδιά δεν λένε πέθανε από καρδιά αλλά είχε υποκείμενα νοσήματα με τον κοροναιο όμως λένε ότι υπήρχαν υποκείμενα νοσήματα γιατι;

  • ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ 85+ ΕΙΝΑΙ 400.000 ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ; ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΥΣ 80-84 ,ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ; ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ; ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΤΙΛΕΡ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΕΜΙΣΑΜΕ!

  • 12 και 27 ωραια η προπαγανδα σου αλλα δεν πιανει εδω, στην σοβιετικη ενωση του σταλιν μπορει να επιανε οχι ομως εδω,εκτος και αν η νοημοσυνη σου δεν καταλαβε αυτα που ειπα,εγω ειπα οτι αυτοι οι συνανθρωποι μας η πλειοψηφια εξ αυτων και αυτα που λεω δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου ειναι ανακοινωσεις επισημες του ιατρικου συλλογου αθηνων,ειχαν σοβαρα υποκειμενα νοσηματα και ο ιος επιδεινωσε την κατασταση τους,που ειδατε και διαβασατε οτι ειπα καλα κανανε και πεθανανε ,για προσεξτε σας παρακαλω και μην διαστρεβλωνετε επιτηδες τα γραφομενα μου μονο και μονο για να αφησετε εντυπωσεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.