kozan.gr: Αυτή είναι η ανακοίνωση της Iraqi Airways Airplanes για τον Ammar Ibrahim που αγνοείται, από χθες, με το μονοκινητήριο αεροπλάνο της Egnatia Aviation

1 Φεβρουαρίου 2021
09:20
Κανένα σχόλιο

Αυτή είναι η ανακοίνωση της Iraqi Airways Airplanes για τον Ammar Ibrahim που αγνοείται με το μονοκινητήριο αεροπλάνο. Η μετάφραση, στο μέτρο του δυνατού, βάσει των μεταφραστικών εργαλείων που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο:

Πριν από λίγο, έφτασε στη σελίδα μας, μια θλιβερή είδηση που κρατήσαμε σεβόμενοι τα αισθήματα όσους αφορούν, αλλά τώρα αναγκαζόμαστε να δημοσιεύσουμε λόγω της επίσημης σελίδας της Iraqi Airlines, το αποκάλυψε πριν από λίγο, οπότε θα απαντήσουμε σε όσους μας ζήτησαν να επιβεβαιώσουμε. Πληροφορίες που έφτασαν σε εμάς εδώ και πολλές ώρες αναφέρουν τεκμηριωμένα τα στοιχεία.Η απώλεια (αγνοείται) ενός από τους σπουδαστές της Ιρακινής Αεροπορικής Εταιρείας που εστάλη στην Ελληνική Ακαδημία Εγνατία από την εταιρεία. Όπου βρισκόταν σε ένα solo εκπαιδευτικό ταξίδι σε ένα αεροπλάνο Diamond DA20 Katana.Έχει χαθεί στην περιοχή μεταξύ Κοζάνης και Ιωαννίνων στην Ελλάδα.Έκτοτε, οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε εκτενή αναζήτηση του αεροσκάφους και του πιλότου του. Αυτό το θλιβερό οδήγησε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία. Ο αγνοούμενος μαθητής είναι ο ′′ Ammar Ibrahim ′′ και είναι ακόλουθος της σελίδας μας. Η σελίδα μας εύχεται ο φοιτητής Ammar Ibrahim να είναι καλά και να τον βρουν οι ελληνικές αρχές το συντομότερο δυνατό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.